Android Rehber Yedekleme

Sponsorlu Bağlantılar

nurigil

Üye
    Konu Sahibi
Android Rehber Yedekleme
Arkadaşlar,
Samsung Galaxy Gio ve Samsung Monte kullanıcısıyım. Malumunuz artık rehberler sim'de yedeklenmeyecek kadar büyük ve teferruatlı. Rehber yedeklemek için Kies kullandım ama bazen Kies versiyon farkı yüzünden rehberi tanımadı, bazen de durduk yere numaraları gösterip isimleri göstermedi. Vesselam, Kies güvenilecek bir rehber yedekleme yöntemi değil. Android için bu işi güvenilir bir şekilde yapmanın yolu var mı?
Şimdiden teşekkürler.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
myphone exp. diye bir program var güvenli bir şekilde yedekleme yapabilirsin

nurigil

Üye
    Konu Sahibi
Telefona mı, bilgisayara mı kurulacak?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
kies işe yaramazmı bal gibi çalışıyo sıfırlamadan önce hep yedekledim işe yaradı tam aksine bende monte kullanıcısıydım bilgisayara yedekledim telefona yüklerken sorun yaşadım

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Androidde otomatik senkronizasyonu aç ağ ayarlarından eğer 3g internetin varsa sen rehbere birini eklediğin anda google hesabında yedekler.. eklemesen de her rehbere girişinde yedekler.. Aynı şey e postalarında ve takviminde de geçerli.. ben çok memnunum..

nurigil

Üye
    Konu Sahibi
En son buna benzer bir senkronizasyona kalkıştığımda (Samsung Monte'de) rehberimdeki her şey silinmiş ve sadece Gmail hesabımdaki mail adresleri kalmıştı. Bunu engellemek için bir önerin var mı?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
En son buna benzer bir senkronizasyona kalkıştığımda (Samsung Monte'de) rehberimdeki her şey silinmiş ve sadece Gmail hesabımdaki mail adresleri kalmıştı. Bunu engellemek için bir önerin var mı?
montedeki senkronize değil ya bu zaten gio yu kullanabilmek için gmail hesabı gerekiyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt