ideos x5 ışık sızması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 ışık sızması
benım ideos x5 telefonumda karanlıkta tam kasanın alt bitisinde ve cevresınde ışık sızması var benı rahatsız etmıyor aksine daha iyi oluyor benım ıcın karanlıkta telfonunu rahat goruyorum ama bu ilerde bir sorun olur mu ?

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
olabilir. toz kaçar muhtemelen buda ekrana gidip sinirini bozabilir, belki elektronik aksamlarını da etkileyerek telefona zarar verebilir eğer 15-20 gün beklerim sorun değil diyorsan arıza çıkartmadan servise göndermeni öneririm :good:

baranselona

baranselona

Üye
bendede var aylardır kullanıyorum hicbir zararı yok... aynı sekil... aksine benimde cok isime yarıyor karanlıkta telefonun sınırlarını gorme ve estetiklik acısından.... ilerde de bi sorun olmaz bence cunku sadece bi ısık sızması... eger bi sorun olacagını dusunuyosan servisede gondereblirsi...

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ben ideos x5 de mesela maxi cep e giricem yazarken kloı123 yazılmıyor kloi yazılıyor I yok klavyemde o yuzden telefondan maxicep üyeligime giremiyorum ne yapcam ?

baranselona

baranselona

Üye
i nin üzerine basılı tut küçük bi şey açılacak ordan ı yı seç mesajlarda falanda böyle... istersen türkçe klavye programlarıda var google dan ara bulursun...

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
i nin üzerine basılı tut küçük bi şey açılacak ordan ı yı seç mesajlarda falanda böyle... istersen türkçe klavye programlarıda var google dan ara bulursun...
tesekkur ederım bide telefonu daha hıc dusurmedım sen hıc dusurdun mu saglamlıgını anlatırmısın bıraz :D

baranselona

baranselona

Üye
2-3 defa dustu ama hicbiseyi yok... sen yinede dusurmemeye bak :)

kncrpn

kncrpn

Üye
Orası ışık sızması ama açıklık değil bence boyama hatası.

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
benım ideos x5 takıyorum pcye ama fotografları gormuyor mesela galeri > kamera butun ofotograflarım orda ama telefonu takınca kalsorlarde arıyom fotolar hıc yok

baranselona

baranselona

Üye
telefonu bağlayıp bilgisayarımdan girdiğin zaman hem telefon hafızasında hemde hafıza kartında DCIM klasörü olacak hafıza kartı takılıysa hafıza kartına kayıt olur zaten.. onun içinde camera adlı dosyanın içinde fotoğraflar...

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ora bkatımda yoktu telefona picasa kurdum googlenın usb bagladımmı zaten otomatik hemen alıyor telefondaki butun fotografları kaydediyor pcye buda cektıgım fotograflardan benım kopek ares

coacoa

Üye
güzelmiş köpeğin benimde var 14 yasında :D

coacoa

Üye
normal 14 sene işte.. gözleri yavas yavas gitmeye basladı ama hala yaramaz

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
14 senedir sendeyse olurse cok uzulursun hayırlısı :D bizim 5 6 kopek daha vardı ( sırayla tabi aynı anda deil :D) 2 sını araba carptı tekı cok ciflesiyodu kız kısırlastırmaya gonderdıler bıdaha geri gelmedi :S biride zehirlendi zehırlenen kangaldı kısırlastırılanda bi tane var suan steweart benım kopegım o fotograftaki halamın oglunun kopegı benımkı super bisey deli gibi kas var asdasdas :D

coacoa

Üye
14 senedir sendeyse olurse cok uzulursun hayırlısı :D bizim 5 6 kopek daha vardı ( sırayla tabi aynı anda deil :D) 2 sını araba carptı tekı cok ciflesiyodu kız kısırlastırmaya gonderdıler bıdaha geri gelmedi :S biride zehirlendi zehırlenen kangaldı kısırlastırılanda bi tane var suan steweart benım kopegım o fotograftaki halamın oglunun kopegı benımkı super bisey deli gibi kas var asdasdas :D
ben bir şekil dayanırımda annem için sorun olucak :) husky alıcaktım geçen 2 aylık eleman 350 dedi ben 250 tl adam inat etti vermedi :D iyiki vermemiş köpek beslemek kolay değil bilirsin

not: ama yavru varsa bedava verirsen alırım :D

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
telefonda ısık sızması fark ettım bıraz daha yayılmıs :S bide pcden telefona film atıyorum windows media player dosyası ama acmıyor :S tanmıyor telefon nasıl cozeiblirm

coacoa

Üye
mobo player indir açar.. ışık sızması varsa aldığın yere götür yönlendirsinler

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
cacoa kardes bu oyle degil mesela videoyu attım giriyorum o video dosyasında soru isaret "?" oluyor hic acılmıyor bunu cozecek program var mı ?

baranselona

baranselona

Üye
yüklediğin programdan girmeyi dene mesela rockplayer yüklüyse telefonunda rockplayer programına girip onun içinden dosyayı seçip izlemeyi dene....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt