tesekkur ederım bide telefonu daha hıc dusurmedım sen hıc dusurdun mu saglamlıgını anlatırmısın bırazi nin üzerine basılı tut küçük bi şey açılacak ordan ı yı seç mesajlarda falanda böyle... istersen türkçe klavye programlarıda var google dan ara bulursun...

saol kopek yasına goremı 14 yoksa ınsan yasına gore mı ?güzelmiş köpeğin benimde var 14 yasında![]()

bizim 5 6 kopek daha vardı ( sırayla tabi aynı anda deil
) 2 sını araba carptı tekı cok ciflesiyodu kız kısırlastırmaya gonderdıler bıdaha geri gelmedi :S biride zehirlendi zehırlenen kangaldı kısırlastırılanda bi tane var suan steweart benım kopegım o fotograftaki halamın oglunun kopegı benımkı super bisey deli gibi kas var asdasdas 
ben bir şekil dayanırımda annem için sorun olucak14 senedir sendeyse olurse cok uzulursun hayırlısıbizim 5 6 kopek daha vardı ( sırayla tabi aynı anda deil
) 2 sını araba carptı tekı cok ciflesiyodu kız kısırlastırmaya gonderdıler bıdaha geri gelmedi :S biride zehirlendi zehırlenen kangaldı kısırlastırılanda bi tane var suan steweart benım kopegım o fotograftaki halamın oglunun kopegı benımkı super bisey deli gibi kas var asdasdas
![]()
husky alıcaktım geçen 2 aylık eleman 350 dedi ben 250 tl adam inat etti vermedi
iyiki vermemiş köpek beslemek kolay değil bilirsin