N8 şarj aletiyle ince uçlu şarj aletinin farkı nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

esat22

Üye

dostum diger şarj aletleriyle sarj edersen sorun yok gibi gözükür ama ben ettigimde 1 saatte sarjım bitiyot.rdu farkı sen anla :)

cabal21

cabal21

Üye
n8 sarj aletinin cikis gucu diger ince uclulara gore daha yuksek ve ayrica hizli sarj ozelligi var. Siradan ince ucluyla sarj etmeye kalkinca telefon ya sarj almiyor yada 12 saatten daha fazla suruyor sarj suresi.

nameste108

Üye
evde üç tane ince uçlu şarj aleti var (biri n8in) özelliklerini yazayım şimdi.

birincisi ( ac-3e modeli ): input: 65 mA output: 5V 350mA
ikincisi (ac-5e modeli) : input:180mA output: 5V 800 mA
n8inki (ac-15e modeli) : input: 150 mA output: 5V 800 mA

n8in şarj aletinin farkı çıkış gücü daha yüksek.

Dampierre

Dampierre

Üye
evde üç tane ince uçlu şarj aleti var (biri n8in) özelliklerini yazayım şimdi.

birincisi ( ac-3e modeli ): input: 65 mA output: 5V 350mA
ikincisi (ac-5e modeli) : input:180mA output: 5V 800 mA
n8inki (ac-15e modeli) : input: 150 mA output: 5V 800 mA

n8in şarj aletinin farkı çıkış gücü daha yüksek.

ac-5e modeliyle şarj etmen hiçbir sorun doğurmayacaktır, ancak 350 mA olan ile şarj etmen çok yavaş olur ve sağlıklı olmaz. N73'ün 5V 890 mA lık aletiyle ediyorum bazen, hiçbir fark olmuyor şarj olma süresi ile dayanma süresi arasında.

nameste108

Üye
ac-5e modeliyle şarj etmen hiçbir sorun doğurmayacaktır, ancak 350 mA olan ile şarj etmen çok yavaş olur ve sağlıklı olmaz. N73'ün 5V 890 mA lık aletiyle ediyorum bazen, hiçbir fark olmuyor şarj olma süresi ile dayanma süresi arasında.

bir diğer özellik de input; örneğin ac-15e, ac-5e ye göre daha tasarufludur, şarjda takılı kaldığında diğer şarj aletlerine göre daha az enerji harcar.

bu arada favori şarj aletim ac-10e 1200 mA lık çıkış gücü var. (usbden arj ediyor.)

cihatyılmaz

Üye
bide şöyle bi durum var ben n8 in kendi şarj aleti değilde başka bi ince uçlu ile şarj etmek istediğimde telefonun dokunmatiği 5800 tarzı na dönüyo yani biraz daha sert basman gerekiyo.bi çeşit algılama sorunu çıkıyo yani...en iyisi orjinalini kullanmak :)

cabal21

cabal21

Üye
senin dediğin daha doğrusu sistem sorunu. telefonun çalışma performansı herşeyi etkileniyor güçsüz bir şarj aleti kullanınca. bunun nedenide sanırsam sarj sırasında bataryadan beslenmeyi kesip sarj aletinden beslenmeye çalışması telefonun. dogal olarak da amper düşük geliyor.

frisby77

frisby77

Üye
valla ben ikisiyle de şarj ediyorum ama bi fark göremedim:bilmm yani kastettiğim normal şarj aletiyle şarj ettiğim zaman da kendisininkiyle şarj ettiğim zaman da aynı gidiyor

----------Eklendi @ 15:42:36 ---------- Yazıldı @ 15:41:44 ----------

bide şöyle bi durum var ben n8 in kendi şarj aleti değilde başka bi ince uçlu ile şarj etmek istediğimde telefonun dokunmatiği 5800 tarzı na dönüyo yani biraz daha sert basman gerekiyo.bi çeşit algılama sorunu çıkıyo yani...en iyisi orjinalini kullanmak :)
Bence o biraz da psikolojik :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...