Sms accelerator (sms gönderimini hızlandırır)

Sponsorlu Bağlantılar

Usthann

Üye
İmzalamadan denedim fakat "Süresi Geçmiş Sertifika" Hatasını aldım. Bu yüzden sertifikalamıştım... Konuyu takip edip hızlı şekilde cevapladığın için teşekkür ederim.

niçin imzaladınız ki gerek yoktu zaten signed bir pro üstelik nokia ya ait...
imzalamadan yüklemeyi deneyin...

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
İmzalamadan denedim fakat "Süresi Geçmiş Sertifika" Hatasını aldım. Bu yüzden sertifikalamıştım... Konuyu takip edip hızlı şekilde cevapladığın için teşekkür ederim.
anladım sertifikanın süresi geçmiş hackli olduğu için telefonum farketmiyorum ancak ozaman şöyle yapın 2006 ve 2011 olarak imzalandı ise telefonun tarihini bu aralığa alın misal 20,05,09 gibi bu aralığı bi deneyin derim olması lazım olursa lütfen konuya yazarsanız sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet

Usthann

Üye
Telefonumu belittiğin tarihe alarak tekrar yükleme yaptım E63'te sorunsuz şekilde kuruldu. İlgin ve paylaşımın için tekrar teşekkür ederim...

anladım sertifikanın süresi geçmiş hackli olduğu için telefonum farketmiyorum ancak ozaman şöyle yapın 2006 ve 2011 olarak imzalandı ise telefonun tarihini bu aralığa alın misal 20,05,09 gibi bu aralığı bi deneyin derim olması lazım olursa lütfen konuya yazarsanız sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu belittiğin tarihe alarak tekrar yükleme yaptım E63'te sorunsuz şekilde kuruldu. İlgin ve paylaşımın için tekrar teşekkür ederim...
Rica ederim olmasına sevindim ayrıca konu hakkında verdiğin bilgi için ben teşekkür ederim...

serecans

serecans

Üye
tesekkurler

• Beğen
habbuj

habbuj

Üye
teşekkürler

• Beğen
ahmetbnc

ahmetbnc

Üye
RUMMAN kardeş gerçekten çok sağolasın.
Dünden beri test ediyorum.
Bak bu sorun şu şekilde oluyor, aşırı mesajlaşmada operatörden mi cihazdan mı bilemiyorum, karşı tarafa attığınız mesaj ya geç gidiyor, ya da gitmesi için arkasından ikinci bir mesajla iteklemeniz gerekiyor.
Dediğim gibi dünden beri test ediyordum.
Aşırı mesajlaşan biri olarak şimdiye bu hatayı çoktan yaşamış olmam lazımdı.Fakat olmadı.
Yüklediğimden beri her iki cihazımda da seri bir şekilde mesajlaşabiliyorum.Kesinti yaşamıyorum.
Gerçekten çok çok teşekkür ederim.Özellikle kendi adıma :) Harika bir paylaşım olmuş!

peki telefonunuzda bi yavaşlama oldumu yani zararı olurmu tele :) önerirmisiniz vede e 72 açarmı bu programı ? şimdiden tşkkrler

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
peki telefonunuzda bi yavaşlama oldumu yani zararı olurmu tele :) önerirmisiniz vede e 72 açarmı bu programı ? şimdiden tşkkrler
telefona hiç bir zararı olmaz yavaşlama anlık yapıyormuş ben farkedemedim bile tel n73 fakat sanrım e72 yede olur uyumlu ise yüklenir zaten değilse yüklenemiyor uyarısı verir
yinede yükleyip yüklememek kendi tercihiniz...

ahmetbnc

ahmetbnc

Üye

telefona hiç bir zararı olmaz yavaşlama anlık yapıyormuş ben farkedemedim bile tel n73 fakat sanrım e72 yede olur uyumlu ise yüklenir zaten değilse yüklenemiyor uyarısı verir
yinede yükleyip yüklememek kendi tercihiniz...

ço o o k tşkr ederim deniycem anlatılana bakılırsa faydalı bi program ama inşallah yavaşlatmaz şayet yavaşlatırsa kaş yapıyım derken göz çıkarmış olur :)

place3461

place3461

Üye
ben 5320 kullanıyorum programı yükledim hackleme olayını daha önceden hallettiğim için sertifika hatası vermedi yalnız programı klasör bölümünde göremedim bu program sadece destek niyetinde bir program mi? Çünkü programı göremedim klasör bölümünde..

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
ben 5320 kullanıyorum programı yükledim hackleme olayını daha önceden hallettiğim için sertifika hatası vermedi yalnız programı klasör bölümünde göremedim bu program sadece destek niyetinde bir program mi? Çünkü programı göremedim klasör bölümünde..
uygulamalar klasöründe program görünmez doğru destek için...

place3461

place3461

Üye
program hakikaten ise yaradı sms daha hızlı iletiliyor..paylaşım için çok teşekkürler.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Teşekkürler

Üst Alt