İişte n8 ve 4s apple!ın İPhone arasındaki fotoğraf farkı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cargo3230

cargo3230

Üye
[alikan];3991458' Alıntı:

Yaptığım eleştiride ki en önemli nokta rasyonel olmak lazım dedim. Burada N8 i kötülemiyorum bugün olsa yine gider alırım çünkü bu telefonu seviyorum ve Nokia kullanmayı seviyorum. Ama sizinde dediğiniz gibi 1000 tl az buz para değil evet 4s e göre rakam az gelebilir ama aynı paraya hayatta en son alacağım telefon samsung galaxy S (2 değil) bile bazı yönlerden N8 i ezebiliyorsa (Ne kadar ekmek hesabı) demek ki Nokia da 1000 tl lik telefonuna bunları yapabilir. Sakın şimdi Galaxy S vs N8 moduna girmeyelim. Benim için N8 browser'ını sorunsuz ve gerçekten diğer cihazlar kadar performanslı çalıştırsaydı, Flash desteği eksikliği gibi inanılmaz saçma bir şeyden kurtulsaydı o zaman en azından içim rahat evet derdim bende.

En basiti Facebook u bi N8 den açmayı deneyin browserdan site olarak bir de galaxy den deneyin gülersiniz N8 in haline, hele bir de o şekilde video açmayı deneyin tam evlere şenlik. N8 i yerden yere vuracak değilim bu telefon hoşuma gittiği sevdiğim için aldım memnunum evet ama ben yetmez ama evet demek istemiyorum.

Ama işte eksilerle artıları koyunca iphone fiyatta kaybediyo samsung android bizim nokia hastalığımızdan kaybediyo :ehe anlayacağın hepimiz n8 kullanıyoz en ii bu demek ki şuan olsa gene n8 alırım bide belledim mi baya kullanışlı oluyo kerata...

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
evet ilk sayfaya video da eklendi mutlaka izleyin.

not alıntıdır.

curse.

Üye
alikan haklısın bir yerde ama nokia bariz kamera telefonu ve ya multimedya telefonu yaptığı için biraz bunun üzerinde duruluyoe

arkadaş çok haklı nokia multimedya telefonudur ki o yüzden bütün videolarımızı dondurarak izletiyor daha iyi anlayalım diye

----------Eklendi @ 01:29:45 ---------- Yazıldı @ 01:28:13 ----------

ben sana katılmıyorum i4s den bile arkadasıma bir müzik gönderemedikten sonra yemişim o telefonu hele çektiklerimi televizyonda izleyemiyorsam yemişim o telefonu birde ben o telefona mausu kalvyeyi bağlayamadıktan sonra yemişim o telefonu bir sürü uygulaması var demişsin hangisini bedava indirip kullanabiliyorsun söyle bakalım birde indirdiklerin kısıtlı peh n8 1000 tl i4s türkiye fiyatı en düşük 2500 tl ancak manyak olan o telefonu kullanır en büyük n8

saksı değilsin tamam :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ben sana katılmıyorum i4s den bile arkadasıma bir müzik gönderemedikten sonra yemişim o telefonu hele çektiklerimi televizyonda izleyemiyorsam yemişim o telefonu birde ben o telefona mausu kalvyeyi bağlayamadıktan sonra yemişim o telefonu bir sürü uygulaması var demişsin hangisini bedava indirip kullanabiliyorsun söyle bakalım birde indirdiklerin kısıtlı peh n8 1000 tl i4s türkiye fiyatı en düşük 2500 tl ancak manyak olan o telefonu kullanır en büyük n8

hack, hack diye gezip durduğunuz olay iphone'da jailbreak denen tek açıp kapamaya bakıyor. tüm uygulamaları da ücretsiz yükleyebiliyorsun. ayrıca fare bağlayamadığın her telefonu yemişsen sana şaşıyorum, telefonu mouse'la kullanıp duruyorsun herhalde!! ayrıca türkiyeye operatörler getirmedenki kişisel satanlar 2500 biçiyor ki çok daha düşer operatörlerle birlikte o fiyat.

curse.

Üye

en çok bana soracaksınız!!!

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben buraya direk video link'i eklemek istiyorum ama yapamadım nasıl yapıldığını bilen var ise yardımcı olursa sevinirim.

aydnzara

Üye
Ah ulan N8 bir kameranla kandırdın bizi:)

kraldost

kraldost

Üye
jailbreak diye bi şey var biliyor musun?? (Gerçi bilseydin böyle konuşmazdın)
evet biliyorum her zaman istediğin yerde kullanamazsın yolda otobüste sahilde falan filan

arkadaş çok haklı nokia multimedya telefonudur ki o yüzden bütün videolarımızı dondurarak izletiyor daha iyi anlayalım diye
bu sizin hafıza kartınıza bağlı bir sorun düşük clas kartlarda yüksek çözünürlüklü bir video donma yapar bazı arkadasların beynını dondurduğu gibi

teşekür ederim

hack, hack diye gezip durduğunuz olay iphone'da jailbreak denen tek açıp kapamaya bakıyor. tüm uygulamaları da ücretsiz yükleyebiliyorsun. ayrıca fare bağlayamadığın her telefonu yemişsen sana şaşıyorum, telefonu mouse'la kullanıp duruyorsun herhalde!! ayrıca türkiyeye operatörler getirmedenki kişisel satanlar 2500 biçiyor ki çok daha düşer operatörlerle birlikte o fiyat.
ben gocunmuyorum yaptıklarımdan hacktan macktan elimdeki telefondan sen neden gocunuyorsun demekki ben senden daha cok keyif alıyorum telefonumdan ondan burda kendini yırtıyorsun
en çok bana soracaksınız!!!
ne gibi dostum

esatgelmedi

Üye
bu konu yakında kilitlenir.:islik
ayrıca
N8 forever. :yuru

pRime.

pRime.

Üye

Tabi, bi dolu video formatını da iphone oynatıyordu dimi? :zuhaha Tamam bi daha sana sorarız herşeyi!

• Beğen
Tepkiler: frisby77
uribaju

uribaju

Üye
[alikan];3991010' Alıntı:
Yani bu mudur Allah aşkına kıstas bu mudur N8 daha güzel fotoğraf çekiyor tamam çekiyor eyvallah da bu telefonu kullanan kaç kişi fotoğrafçı sanki ya günde 50 tane de resim çekiyoruz ya çektiklerimizi de poster yapcaz ya sanki, kendimizi bir tek bununla avutuyoruz vallahi şaka gibi. Hangi telefon çıksa yapılan tek karşılaştırma N8 daha iyi resim çekiyo aaaa şunun çektiği resime bak ıyyy kamerasına bak N8 ezer geçer vs vs vallahi gülüyorum ya.

Adamların işletim sistemi, uygulama sayısı ve kalitesi ekran kalitesi çözünürlük kalitesi programların kullanılabilirlik kalitesi browser farkı oyun oynama müzik dinleme farkı, farkı da farkı kalitesi de kalitesi bizim dandik N8 i yerden yere vuruyor ya. Browserdan bir sayfa açacaksın işkence faceden video açacaksın işkence bir HD oyun çıksa Allah'a şükrediyoruz lütuf gibi, bir güncelleme çıkacak diye beklerken yaşlanıyoruz bu nedir ya biraz rasyonel olmak lazım. Yemişim N8'in kamerasını benim N8 imde i4's gibi özellikler ve uygulama oyun vs desteği olsun varsın kamerası 5 MP olsun gani gani yeter ya.

bir n8 kullanıcısı olarak bunu bilmene sevindim

Murat Alper

Murat Alper

Üye
iphonei hic sevmiyorum bebe oyuncagı gibi n8 onu her kulvarda geçer demiyorum ama n8 her türlü alır :)

mıttık

Üye
ya n8 kullanıyosunuz diye övüp durmayın n8 iphone 4 le beraber çıkan bi telefon yani 4s değil 4le yarıştırılır ancak eğer 4s le karşılaştırırsan n8 i her şekilde altta kalır tamam kamerası o kadar iyi ama sonuçta n8 12mp xenon flashlı kameraya sahip koskocaman bi merceği var yani bide iphone bakın sadece 8mp kamerası ve ufacık bir merceği var flashıda xenon filan değil ufak bi led sadece sizce bu iki kamerayı kıyaslamak mantıklı mı? ayrıca iphone nun uygulama kapasitesinin yanından bile geçemiyor n8 daha doğru düzgün hd oyun bile çıkmıyor.Benim telefonumun şu kadar işlemcisi şu kadar gpu su var diye övünüyonuz n8 inizle ama o donanımı kullanmanız gerekn bi uygulamamı var ki? n8 deki bütün hd oyunlar "iphone 3g" de bile çalışıyor o kadar donanım var ama o donanımı kullanıcak yüksek grafikte uygulama mı var symbianda?

valent

valent

Üye
ya n8 kullanıyosunuz diye övüp durmayın n8 iphone 4 le beraber çıkan bi telefon yani 4s değil 4le yarıştırılır ancak eğer 4s le karşılaştırırsan n8 i her şekilde altta kalır tamam kamerası o kadar iyi ama sonuçta n8 12mp xenon flashlı kameraya sahip koskocaman bi merceği var yani bide iphone bakın sadece 8mp kamerası ve ufacık bir merceği var flashıda xenon filan değil ufak bi led sadece sizce bu iki kamerayı kıyaslamak mantıklı mı? ayrıca iphone nun uygulama kapasitesinin yanından bile geçemiyor n8 daha doğru düzgün hd oyun bile çıkmıyor.Benim telefonumun şu kadar işlemcisi şu kadar gpu su var diye övünüyonuz n8 inizle ama o donanımı kullanmanız gerekn bi uygulamamı var ki? n8 deki bütün hd oyunlar "iphone 3g" de bile çalışıyor o kadar donanım var ama o donanımı kullanıcak yüksek grafikte uygulama mı var symbianda?
Bize diyorsun sen 3g ile kıyaslıyorsun şimdi bu eşit oldumu dostum yiğidi öldür hakkını yeme N8 i yazılımsal olarak Iphone ile kıyasladıklarında bizim sesimiz çıkıyormu bırakta bizde donanımımızla kıyaslayalım...

frisby77

frisby77

Üye
Bence kıyaslamaya gerek yok iphone4s ne kadar n8 ne kadar şu dünyada parası olanın borusu öter :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt