cargo3230
Üye
[alikan];3991458' Alıntı:
Yaptığım eleştiride ki en önemli nokta rasyonel olmak lazım dedim. Burada N8 i kötülemiyorum bugün olsa yine gider alırım çünkü bu telefonu seviyorum ve Nokia kullanmayı seviyorum. Ama sizinde dediğiniz gibi 1000 tl az buz para değil evet 4s e göre rakam az gelebilir ama aynı paraya hayatta en son alacağım telefon samsung galaxy S (2 değil) bile bazı yönlerden N8 i ezebiliyorsa (Ne kadar ekmek hesabı) demek ki Nokia da 1000 tl lik telefonuna bunları yapabilir. Sakın şimdi Galaxy S vs N8 moduna girmeyelim. Benim için N8 browser'ını sorunsuz ve gerçekten diğer cihazlar kadar performanslı çalıştırsaydı, Flash desteği eksikliği gibi inanılmaz saçma bir şeyden kurtulsaydı o zaman en azından içim rahat evet derdim bende.
En basiti Facebook u bi N8 den açmayı deneyin browserdan site olarak bir de galaxy den deneyin gülersiniz N8 in haline, hele bir de o şekilde video açmayı deneyin tam evlere şenlik. N8 i yerden yere vuracak değilim bu telefon hoşuma gittiği sevdiğim için aldım memnunum evet ama ben yetmez ama evet demek istemiyorum.
Ama işte eksilerle artıları koyunca iphone fiyatta kaybediyo samsung android bizim nokia hastalığımızdan kaybediyo
anlayacağın hepimiz n8 kullanıyoz en ii bu demek ki şuan olsa gene n8 alırım bide belledim mi baya kullanışlı oluyo kerata...