İişte n8 ve 4s apple!ın İPhone arasındaki fotoğraf farkı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
İişte n8 ve 4s apple!ın İPhone arasındaki fotoğraf farkı.
İşte Nokia N8 ve 4S Apple'ın yeni iPhone arasındaki bir resim karşılaştırması geliyor. Nokia N8 renkleri daha doğal görünüyor , belki de mükemmel. Siz hangi sonucu daha iyi görünüyor, fotoğrafı izledikten sonra kendinize hakim olabilir?

bu da video

• Beğen
Tepkiler: frisby77

polluxea♪

polluxea♪

Üye
video ?

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
video yok.

Lenneth

Üye
Kamera olarak N8'den daha iyi telefon yok.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
n8 in kamerası ıphone la karşılaştırılamaz n8 ezer geçer

Uruloki

Uruloki

Üye
valla yeniden fark ettim N8 hayvan ladar lens var hakkaten he ya 28mm aralık mı olur 4S de nerde N8 de nerde

cabal21

cabal21

Üye
n8 in kamerası hiç bir telefonla karşılaştıralamaz n8 ezmeyi bırak yarar geçer.

[alikan]

[alikan]

Üye
Yani bu mudur Allah aşkına kıstas bu mudur N8 daha güzel fotoğraf çekiyor tamam çekiyor eyvallah da bu telefonu kullanan kaç kişi fotoğrafçı sanki ya günde 50 tane de resim çekiyoruz ya çektiklerimizi de poster yapcaz ya sanki, kendimizi bir tek bununla avutuyoruz vallahi şaka gibi. Hangi telefon çıksa yapılan tek karşılaştırma N8 daha iyi resim çekiyo aaaa şunun çektiği resime bak ıyyy kamerasına bak N8 ezer geçer vs vs vallahi gülüyorum ya.

Adamların işletim sistemi, uygulama sayısı ve kalitesi ekran kalitesi çözünürlük kalitesi programların kullanılabilirlik kalitesi browser farkı oyun oynama müzik dinleme farkı, farkı da farkı kalitesi de kalitesi bizim dandik N8 i yerden yere vuruyor ya. Browserdan bir sayfa açacaksın işkence faceden video açacaksın işkence bir HD oyun çıksa Allah'a şükrediyoruz lütuf gibi, bir güncelleme çıkacak diye beklerken yaşlanıyoruz bu nedir ya biraz rasyonel olmak lazım. Yemişim N8'in kamerasını benim N8 imde i4's gibi özellikler ve uygulama oyun vs desteği olsun varsın kamerası 5 MP olsun gani gani yeter ya.

• Beğen
Tepkiler: zavcu, motexxx, uribaju ve 3 diğerleri
Artles

Artles

Üye
[alikan];3991010' Alıntı:
Yani bu mudur Allah aşkına kıstas bu mudur N8 daha güzel fotoğraf çekiyor tamam çekiyor eyvallah da bu telefonu kullanan kaç kişi fotoğrafçı sanki ya günde 50 tane de resim çekiyoruz ya çektiklerimizi de poster yapcaz ya sanki, kendimizi bir tek bununla avutuyoruz vallahi şaka gibi. Hangi telefon çıksa yapılan tek karşılaştırma N8 daha iyi resim çekiyo aaaa şunun çektiği resime bak ıyyy kamerasına bak N8 ezer geçer vs vs vallahi gülüyorum ya.

Adamların işletim sistemi, uygulama sayısı ve kalitesi ekran kalitesi çözünürlük kalitesi programların kullanılabilirlik kalitesi browser farkı oyun oynama müzik dinleme farkı, farkı da farkı kalitesi de kalitesi bizim dandik N8 i yerden yere vuruyor ya. Browserdan bir sayfa açacaksın işkence faceden video açacaksın işkence bir HD oyun çıksa Allah'a şükrediyoruz lütuf gibi, bir güncelleme çıkacak diye beklerken yaşlanıyoruz bu nedir ya biraz rasyonel olmak lazım. Yemişim N8'in kamerasını benim N8 imde i4's gibi özellikler ve uygulama oyun vs desteği olsun varsın kamerası 5 MP olsun gani gani yeter ya.

Doğru söze ne denir ki..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

öyle ama n8İ SIRF kameradan dolayı çok seviyorum. :) iphone da severim o ayrı :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
alikan haklısın bir yerde ama nokia bariz kamera telefonu ve ya multimedya telefonu yaptığı için biraz bunun üzerinde duruluyoe

• Beğen
Tepkiler: iatis ve m542tf
cargo3230

cargo3230

Üye
ya öz eleştiri yapan arkadaş ii doğru şeylerde söylemiş ama bide bi n8 1000 tl iken 4s 2500 tl falan diyolar bide buna öz eleştiri yap öyle düşününce de bence n8 her türlü her şeyiyle ezer geçer (bende klasik lafı diyim dedim )
n8 çok çok kaliteli bence ne kadar ekmek o kadar köfte olarak bakarsak bu sonuç çıkar......

----------Eklendi @ 22:09:55 ---------- Yazıldı @ 22:08:23 ----------

bu arada şunuda söyleyim iphone gerçekten çok ii telefon ama çok pahalı yaaa.....:ağlarım:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
alikan elimizde olsa bizde iPhone İsterdik Tabiki Ama Yere Düştüğünde Tuzla Buz Olmuş Bir Cam Görmeye Ve O Telefona 2500 Tl verdiğimi Düşünmek İçler Acısı Olsa Gerek. Bana Kalsa Her Ne Kadar Andorid'i Pek Sevmesemde Yinede Glaxy S2 İsterdim Galiba :) Sağlam Bir Telefon En Azından.

TheMadness

TheMadness

Üye
alikan elimizde olsa bizde iPhone İsterdik Tabiki Ama Yere Düştüğünde Tuzla Buz Olmuş Bir Cam Görmeye Ve O Telefona 2500 Tl verdiğimi Düşünmek İçler Acısı Olsa Gerek. Bana Kalsa Her Ne Kadar Andorid'i Pek Sevmesemde Yinede Glaxy S2 İsterdim Galiba :) Sağlam Bir Telefon En Azından.
iPhone 5 bekliyorum. İnşallah camını düzeltmişlerdir. iOS gelişmeye başladı sırf bu yüzden iPhone almak istiyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye
az kaldı yakında bnde geçicem iphone yha ama tahmini soyle 3 senem var iphone 6 a yetişirim :)

kraldost

kraldost

Üye

ben sana katılmıyorum i4s den bile arkadasıma bir müzik gönderemedikten sonra yemişim o telefonu hele çektiklerimi televizyonda izleyemiyorsam yemişim o telefonu birde ben o telefona mausu kalvyeyi bağlayamadıktan sonra yemişim o telefonu bir sürü uygulaması var demişsin hangisini bedava indirip kullanabiliyorsun söyle bakalım birde indirdiklerin kısıtlı peh n8 1000 tl i4s türkiye fiyatı en düşük 2500 tl ancak manyak olan o telefonu kullanır en büyük n8

• Beğen
Tepkiler: esatgelmedi ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
ya öz eleştiri yapan arkadaş ii doğru şeylerde söylemiş ama bide bi n8 1000 tl iken 4s 2500 tl falan diyolar bide buna öz eleştiri yap öyle düşününce de bence n8 her türlü her şeyiyle ezer geçer (bende klasik lafı diyim dedim )
n8 çok çok kaliteli bence ne kadar ekmek o kadar köfte olarak bakarsak bu sonuç çıkar......

bu arada şunuda söyleyim iphone gerçekten çok ii telefon ama çok pahalı yaaa.....:ağlarım:
İşte doğru söz bu

----------Eklendi @ 23:11:17 ---------- Yazıldı @ 23:10:17 ----------

ben sana katılmıyorum i4s den bile arkadasıma bir müzik gönderemedikten sonra yemişim o telefonu hele çektiklerimi televizyonda izleyemiyorsam yemişim o telefonu birde ben o telefona mausu kalvyeyi bağlayamadıktan sonra yemişim o telefonu bir sürü uygulaması var demişsin hangisini bedava indirip kullanabiliyorsun söyle bakalım birde indirdiklerin kısıtlı peh n8 1000 tl i4s türkiye fiyatı en düşük 2500 tl ancak manyak olan o telefonu kullanır en büyük n8
İşte acı gerçekler:)

[alikan]

[alikan]

Üye

Yaptığım eleştiride ki en önemli nokta rasyonel olmak lazım dedim. Burada N8 i kötülemiyorum bugün olsa yine gider alırım çünkü bu telefonu seviyorum ve Nokia kullanmayı seviyorum. Ama sizinde dediğiniz gibi 1000 tl az buz para değil evet 4s e göre rakam az gelebilir ama aynı paraya hayatta en son alacağım telefon samsung galaxy S (2 değil) bile bazı yönlerden N8 i ezebiliyorsa (Ne kadar ekmek hesabı) demek ki Nokia da 1000 tl lik telefonuna bunları yapabilir. Sakın şimdi Galaxy S vs N8 moduna girmeyelim. Benim için N8 browser'ını sorunsuz ve gerçekten diğer cihazlar kadar performanslı çalıştırsaydı, Flash desteği eksikliği gibi inanılmaz saçma bir şeyden kurtulsaydı o zaman en azından içim rahat evet derdim bende.

En basiti Facebook u bi N8 den açmayı deneyin browserdan site olarak bir de galaxy den deneyin gülersiniz N8 in haline, hele bir de o şekilde video açmayı deneyin tam evlere şenlik. N8 i yerden yere vuracak değilim bu telefon hoşuma gittiği sevdiğim için aldım memnunum evet ama ben yetmez ama evet demek istemiyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

jailbreak diye bi şey var biliyor musun?? (Gerçi bilseydin böyle konuşmazdın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt