3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Sabırsızlıkla bekliyoruz CFW'yi linkleri.

Birşey soracağım c6 v40 fw'si yüklü bende şu an Orjinal FW'ye dönmeden senin ekleyeceğin FW'yi jaf ile yükleyebilirmiyiz Sorun olurmu yani versiyon yükselirmi? iki iş yapmak istemiyorum hem orjinal yükle orjinale dön hemde güncelle sonra senin eklediğini yükle yapmak istemiyorum. (Not: Geriye dönülmeyeceğini biliyorum)
Direkt bunu atabilirsin

estami

Üye
Tamamdır o zaman sabırsızlıkla güncel linkleri eklemeni bekliyoruz.Ellerine ve emeğine sağlık.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
djmatrix Ellerine sağlık bu yazılımda QT ne durumda kurabilirmiyiz özelliklerde belirtmemişsin.

estami

Üye
Bende Anna ikonlu halini bekliyorum mükemmel görünüyor.

ank_kutay

Üye
jaf tan başka bir programla yükleme yapabilir miyiz varsa link atabilir misiniz

estami

Üye
Anna ikonlu olan gelecekmii bu akşam?

ank_kutay

Üye
malesef atamadım

ank_kutay

Üye
kaç defa denedim ama olmadı aynısını yaptım

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
Ben qt attın mı diye sormadım qt kuruluyor mu diye sordum bi denermisin.

estami

Üye
Mükemmel Anna ikon için ve stabilite için teşekkürler.Emeğine sağlık.

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
djmatrix ovistore dan puppy talk uygulamasını kurmayı dener misin bu port ta qt sorunu var seninle alakalı değil v60 ve binh24 ile alakalı bu sorun.

estami

Üye
Mükemmel hızlı dokunmatik hassas ve stabil yani şu an ben bu fw'yi yüklemekle c6 v41'in yanısıra v60'a geçmişmi oldum djmatrix?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
djmatrix ovistore dan puppy talk uygulamasını kurmayı dener misin bu port ta qt sorunu var seninle alakalı değil v60 ve binh24 ile alakalı bu sorun.
talkinghamster kurdum bi sorun yoktu,sen QT ve QT mobil i kurdun mu??
Mükemmel hızlı dokunmatik hassas ve stabil yani şu an ben bu fw'yi yüklemekle c6 v41'in yanısıra v60'a geçmişmi oldum djmatrix?
iyi günlerde kullan :) evet v60 geçmiş oldun

mat42

Üye
emeğinize sağlık çok güzel olmuş

Üst Alt