3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

rocky_maraz

Üye
herşey tamam da anna ikonları göremedim ? ekstra bişeymi yapmam gerekiyor? benim ikonlar neden değişmedi?

birde şimdi farkettim sensör açık olmasına rağmen ekran yan dönmüyor ? saygılar

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
herşey tamam da anna ikonları göremedim ? ekstra bişeymi yapmam gerekiyor? benim ikonlar neden değişmedi?

Menü/Ayarlar/Sensör ayarları/Döndürme kontrolü/Oto.ekran döndürme yi aç

Fw atabilen adam bunu nasıl bilmez :hmmm

estami

Üye
Djmatrix Killme (Dahili bileşen hatası veriyor) bir dosya kalmış ben yeniden NFE ile açtım sildim yeniden Killme dosyalarını NFE ile içine attım sorun kalmadı birde Aylin yok hani isteyen olursa diye(Bilgin olsun diye yazdım) bunları ekledim yeniden flashladım sorunsuz ve hatta mükemmel oldu ellerine sağlık

rocky_maraz

Üye
fw atabilen bir adam elbette bunu bilir :) evet açık hard format dahil her yolu denedim ama sensörü çalıştıramadım

peki ikonlar neden değişmedi bende? bunun sebebi nedir kardeşim? saygılar

osmanpasa

osmanpasa

Üye
fw atabilen bir adam elbette bunu bilir :) evet açık hard format dahil her yolu denedim ama sensörü çalıştıramadım

peki ikonlar neden değişmedi bende? bunun sebebi nedir kardeşim? saygılar

n8 iconlu versiyonunu mu indirdin acaba? Bir kontrol et.

rocky_maraz

Üye
ilk sayfada ki iste link yazan linkten indirdim kardeşim başka bi link varmı ki?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
emeğinize sağlık çok güzel olmuş
iyi günlerde kullan

N8 ikonu indirmişsindir hiç bir sorun yok fw lerde
Djmatrix Killme (Dahili bileşen hatası veriyor) bir dosya kalmış ben yeniden NFE ile açtım sildim yeniden Killme dosyalarını NFE ile içine attım sorun kalmadı birde Aylin yok hani isteyen olursa diye(Bilgin olsun diye yazdım) bunları ekledim yeniden flashladım sorunsuz ve hatta mükemmel oldu ellerine sağlık
Kilme dahili bieşene hatası vermesi normal çünkü fw den sildim,aylin i de gereksiz bi şey olarak gördüğüm için sildim
İz[Mir]Kan;3987557' Alıntı:
Adam amatör şimdi sizde çok şey beklemeyin fwden
Amatörsem benmkinden iyisini yapta görelim
ilk sayfada ki iste link yazan linkten indirdim kardeşim başka bi link varmı ki?
ilk sayfada 2 link var

rocky_maraz

Üye
dikkat etmemisim simdi gördüm teşekkür ederim.. Ayrıca fw amatör değil gayet başarılı...

Kartepe41

Üye
4x4 menülü olarak gelir mi?

realdjferdy

realdjferdy

Üye
şimdilik herşey güzel teşekkürler

rocky_maraz

Üye
4*4 fena olmazdi hani :)

fLuke!

fLuke!

Üye
v60.0.003'ten sonra bu CFW'ler iyi oldu saol djmatrix

akinorta

Üye
Nokia mağazadan qt tabanlı bir uygulama yüklediğimde 958 kb boyutunda bir şey indirmek istiyor indir dediğimde indiriyor fakat telefona yüklerken hata veriyor. Acaba nedeni ne olabilir:hmmm
Artık nokia mağazadan qt tabanlı hiç bir uygulama yüklenmiyor. Bunun dışında hiç bir hata yok..

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Nokia mağazadan qt tabanlı bir uygulama yüklediğimde 958 kb boyutunda bir şey indirmek istiyor indir dediğimde indiriyor fakat telefona yüklerken hata veriyor. Acaba nedeni ne olabilir:hmmm
Artık nokia mağazadan qt tabanlı hiç bir uygulama yüklenmiyor. Bunun dışında hiç bir hata yok..
qt ve qt mobil i kurdun mu??

akinorta

Üye
qt ve qt mobil i kurdun mu??
evet kurdum kurarken pips upgrade gibi bir hata verdi ama kurdu yinede
nokia mağazadan dukto yükleyeceğim ama yükleyemiyorum diğer qt ile yapılan uygulamalarıda yükleyemiyorum

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
evet kurdum kurarken pips upgrade gibi bir hata verdi ama kurdu yinede
nokia mağazadan dukto yükleyeceğim ama yükleyemiyorum diğer qt ile yapılan uygulamalarıda yükleyemiyorum
Ovi üzerinden Qt programlarını kurmuyor bu sorunu çözmeye çalışıyorum,bende yeni farkettim

fLuke!

fLuke!

Üye
6 2'lik menü olmuyor?

Üst Alt