3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Dostum fwnin eksiklikleri var yarım saatte yapılmış bir fw gibi.Temiz porttan buna geçenler sadece görsel yönden tatmin olacaktır

fLuke!

fLuke!

Üye
Açılıştaki rehber saat sorunu çözüldü mü?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3980041' Alıntı:
Dostum fwnin eksiklikleri var yarım saatte yapılmış bir fw gibi.Temiz porttan buna geçenler sadece görsel yönden tatmin olacaktır
ne gibi?? 7-8 saat bu fw yle uğraştım en az 10 defa yazılımı atıp eksiklikleri kapattım,neye dayanarak öyle bi şey dedin merak ettim
Açılıştaki rehber saat sorunu çözüldü mü?
evet çözüldü

mavikumsal35

mavikumsal35

Üye
:tşk:pill durumu nasıl kaç gün gidiyoo deneyen varmı 4gün gidiyorsa hemen yüklerim vallah

erdi_s

erdi_s

Üye
İz[Mir]Kan;3980041' Alıntı:
usta kusura bakma ama bulduğun bulabiliceğin en iyi fw budur

Ali Emre Çirik

Üye
v52.101 icin isteriz

HaqperesT

HaqperesT

Üye
teşekkür yükledigim ilk cfw :) s60 ^3 uygulamalarını desteklermi acaba

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:pill durumu nasıl kaç gün gidiyoo deneyen varmı 4gün gidiyorsa hemen yüklerim vallah
kullanmaya bağlı pek kullanmadığında en az 3-4 gün gidiyor
usta kusura bakma ama bulduğun bulabiliceğin en iyi fw budur
teşekkürler
v52.101 icin isteriz
v52.101 den daha hızlı oldu bu,hem gerekyok ki 101 e
teşekkür yükledigim ilk cfw :) s60 ^3 uygulamalarını desteklermi acaba
s60^3 uygulamalarını desteklemez bu sadece ev ekranı ve sistemsel mod lar içeriyor,işetim sistemi aynı

ank_kutay

Üye
başka link yok mu

cr7muzaffer

cr7muzaffer

Üye
bunun bildirimleri eski olmş tus kiltli iken ekran yan dönmyor :S

fLuke!

fLuke!

Üye
O zaman bu fw yi indiriyorum djmatrix:yuru

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
ne gibi?? 7-8 saat bu fw yle uğraştım en az 10 defa yazılımı atıp eksiklikleri kapattım,neye dayanarak öyle bi şey dedin merak ettim

evet çözüldü

En basitinden ramblowda mesajların açık kalması örnek.Ama genel olarak iyi iş çıkarmışsın.Dark-Light gibi temaları silersen(ben sildim gerçi), sensörlü tuş kilidi(bunu da ben ekledim istersen modu atabilirim), 2. ev ekranında saatin olması (bunu da kendime ekledim :D ).Şu performans modları ve mediabar editleyebilsem iyi olucak çünkü çevrimiçi paylaşımı silmene rağmen mediabarda duruyo

fLuke!

fLuke!

Üye
İz[Mir]Kan bana sensörlü tuş kilidi modunu atabilir misin?Aradım bulamadım hiç bir yerde.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3982431' Alıntı:
En basitinden ramblowda mesajların açık kalması örnek.Ama genel olarak iyi iş çıkarmışsın.Dark-Light gibi temaları silersen(ben sildim gerçi), sensörlü tuş kilidi(bunu da ben ekledim istersen modu atabilirim), 2. ev ekranında saatin olması (bunu da kendime ekledim :D ).Şu performans modları ve mediabar editleyebilsem iyi olucak çünkü çevrimiçi paylaşımı silmene rağmen mediabarda duruyo
ramblow da msj lar açık kalmıyor,bi yanlışın olmasın??sensörlü tuş kilidini bilerek atmadım,dark ve light temasını da bilerk silmedim,2. ev ekranındaki saati de bilerek kaldırdım,mediabar da haklısın benmde şimdi dikkatimi çekti :) mediabar a bluetooth swich atabilirim

Üst Alt