3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Benim kullandığım modu geçen sene utk4n adlı bi arkadaş var o da fw yapardı ondan almıştım.Şimdi onu upload ediceğime sen bi şurdakini dene :D
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/suruklemeli-tus-kilidi-n8-gorunumlu-tr-duzeltmesi-sensorle-donebiliyor-by-rambo_ft-535135.html

----------Eklendi @ 19:08:13 ---------- Yazıldı @ 19:05:45 ----------

Bu arada yine baktım, ben de saat felan açık kalmazsan rehber ve mesajlar ramblow da açık kalıyor nedense.Oviyi (dark-light pink)temalarını felan sildim promod fwsinin temasını gömdüm bide tuş kilidi modu attım benim attığım modlarla alakası olduğunu sanmıyorum

----------Eklendi @ 19:22:52 ---------- Yazıldı @ 19:08:13 ----------

Birde fwdeki simgeler iyi ama ayarlar, mesajlar kısmındaki yazılar çok donuk.Dark light temalarıyla hele daha donuk.Bu yüzden boşuna yer kaplıyor o temalar.Nokia evolve gibi donuk olması da kötü daha canlı olsa güzel olur.Sensörlü tuş kildi modu olmadığı zaman ise yataydayken telefonun dönmesi 2 saat.Arama kısmını döndürüyo felan diyolar ama hiç rastlamadım.2. ev ekranında saat aslında hoştur ama bu sorun değil true yerine false yazınca geliyor onu ben hallederim.Türkçe bildirimler widgetı olsa bence çok iyi olur.Şimdi baktım da tuş kilidi bu moddaki gibi zeytin yeşili olsa güzel olur :) Ayriyetten mini qwerty buglı mod olan.Ben diğer fwlerde düzeltilmiş halini görmüştüm.Hazır mediabarı editliyceksen gibi olsa daha iyi olur(accelswitch te var.) Ha birde becerebilirsen kotukoylu fwlerinde yaptığı gibi sohbetler ve btswitchi menüden gizleyebilirsen güzel olur.(Sohbet sadece mesajlarda, btswitch de sadece mediabarda)

Bunlar benim istediklerim(Genelde hepimiz istiyoruz aslında)Bunları yapmayı kabul edersen sana yardım edebilirim

Zaten birçoğunu halletim.Eğer yapmak istersen yardım edebilirim.(Menüdeki sohbeti gizleme,mini qwerty, mediabar edit[promodun skin dosyalarını atabilirim bunun için], temaları daha canlı yapma ve performans modları hariç)

Ha eğer uğraşmak istemezsen de promodun ve omeganın v60a çıkmasını bekleyene kadar kullanırım, kullanırız :)

----------Eklendi @ 19:28:41 ---------- Yazıldı @ 19:22:52 ----------

Muzik çalar E/Music i çalar modunu da eklemelisin.Ve daha da önemlisi fwyi yüklediğim ertesi günün cnin 72mb olmaması için(ki oldu) internet önbelleğini e ye alma modu uygulamalısın

----------Eklendi @ 19:31:46 ---------- Yazıldı @ 19:28:41 ----------

Ayrıca bu fwyi ne kadar süre test ettin?Reklam olmasın ama ben burdaki fwyi takip ediyorum 1 haftadır ve hala test ediliyor yazıyor.Lütfen biraz daha duyarlılık

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3982498' Alıntı:
Benim kullandığım modu geçen sene utk4n adlı bi arkadaş var o da fw yapardı ondan almıştım.Şimdi onu upload ediceğime sen bi şurdakini dene :D
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/suruklemeli-tus-kilidi-n8-gorunumlu-tr-duzeltmesi-sensorle-donebiliyor-by-rambo_ft-535135.html

----------Eklendi @ 19:08:13 ---------- Yazıldı @ 19:05:45 ----------

Bu arada yine baktım, ben de saat felan açık kalmazsan rehber ve mesajlar ramblow da açık kalıyor nedense.Oviyi (dark-light pink)temalarını felan sildim promod fwsinin temasını gömdüm bide tuş kilidi modu attım benim attığım modlarla alakası olduğunu sanmıyorum

----------Eklendi @ 19:22:52 ---------- Yazıldı @ 19:08:13 ----------

Birde fwdeki simgeler iyi ama ayarlar, mesajlar kısmındaki yazılar çok donuk.Dark light temalarıyla hele daha donuk.Bu yüzden boşuna yer kaplıyor o temalar.Nokia evolve gibi donuk olması da kötü daha canlı olsa güzel olur.Sensörlü tuş kildi modu olmadığı zaman ise yataydayken telefonun dönmesi 2 saat.Arama kısmını döndürüyo felan diyolar ama hiç rastlamadım.2. ev ekranında saat aslında hoştur ama bu sorun değil true yerine false yazınca geliyor onu ben hallederim.Türkçe bildirimler widgetı olsa bence çok iyi olur.Şimdi baktım da tuş kilidi bu moddaki gibi zeytin yeşili olsa güzel olur :) Ayriyetten mini qwerty buglı mod olan.Ben diğer fwlerde düzeltilmiş halini görmüştüm.Hazır mediabarı editliyceksen gibi olsa daha iyi olur(accelswitch te var.) Ha birde becerebilirsen kotukoylu fwlerinde yaptığı gibi sohbetler ve btswitchi menüden gizleyebilirsen güzel olur.(Sohbet sadece mesajlarda, btswitch de sadece mediabarda)

Bunlar benim istediklerim(Genelde hepimiz istiyoruz aslında)Bunları yapmayı kabul edersen sana yardım edebilirim

Zaten birçoğunu halletim.Eğer yapmak istersen yardım edebilirim.(Menüdeki sohbeti gizleme,mini qwerty, mediabar edit[promodun skin dosyalarını atabilirim bunun için], temaları daha canlı yapma ve performans modları hariç)

Ha eğer uğraşmak istemezsen de promodun ve omeganın v60a çıkmasını bekleyene kadar kullanırım, kullanırız :)

----------Eklendi @ 19:28:41 ---------- Yazıldı @ 19:22:52 ----------

Muzik çalar E/Music i çalar modunu da eklemelisin.Ve daha da önemlisi fwyi yüklediğim ertesi günün cnin 72mb olmaması için(ki oldu) internet önbelleğini e ye alma modu uygulamalısın

----------Eklendi @ 19:31:46 ---------- Yazıldı @ 19:28:41 ----------

Ayrıca bu fwyi ne kadar süre test ettin?Reklam olmasın ama ben burdaki fwyi takip ediyorum 1 haftadır ve hala test ediliyor yazıyor.Lütfen biraz daha duyarlılık
Öncede söylediğim gibi tuş kildinin dönmemsi için bilrek mod attım ve rengi de bence iyi sonuçta tlf red
ramblow da hiç bi şey açık kalmıyor istersen görüntüsünü ekleyebilirim
Bi de temalardan çok memnunum ilk defa sen şikayetçi oluyorsun
Türkçe bildirimler Widget i yeni güncellemede ekleyeceğim
qwerty bug suz modunu bulduğumda onuda eklerim
Sohbetleri menü den gizleme olabilir ama btswich menü de lazım oluyor :)
İnternet ön belleğini hafıza kartı yapmamamın sebebi de internetin ağırlaşmaması için
Ha ayrıca o verdiğin linkte adam tek bir kişi deil benm gibi,ben bu mod ları yapıp 2 gün test ettim ve paylaştım

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Üstadları bekliycez yani; anladım sağol

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
üstadları bekle :D

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir çok sitede izinsiz paylaşım yapıldığından ve bir kaç yeni mod ekleyeceğimden linkleri siliyorum,şu an yeni cfw hazır fakat 1-2 gün test ettikten sonra yeni linkler eklenecektir

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
İnternete bişey veriyorsan onun peşini bırakıcaksın dostum artık, ama illa adımı görsünler istiyorsan reklam al *#0000# a felan.Fazla abartırsan adını çok iyi anarlar :)
Bu arada hangi modları koyucaksın

manyak insan

Üye
arkadaşlar bu cwf'nin linkleri 03.11.2011 tarihinde vardı şuan linkler yok :(
YENİ LİNKİ NE ZAMAN YAYINLAYACAKSINIZ ?

----------Eklendi @ 17:13:46 ---------- Yazıldı @ 17:08:50 ----------

[h=1](01.11.2011)C6 V41-5800 V60.0.03.N8 & Anna İkon.Mükemmel Stabilite'nin Linkini ne zaman yayınLayacaksın ve ßu modifikasyonun teLefona kuruLması hakkında biraz araştırma yaptım ama kafam karıştı bununla ilgili bana yardımcı olur musun.? MeseLa ßiLqisayar hanqi proqramı kuracaqız sonrası nasıL oLacak adım adım anLatma imkanın var mı.? acaßa :) Lütfen Yardım Et <3[/h]

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3985405' Alıntı:
İnternete bişey veriyorsan onun peşini bırakıcaksın dostum artık, ama illa adımı görsünler istiyorsan reklam al *#0000# a felan.Fazla abartırsan adını çok iyi anarlar :)
Bu arada hangi modları koyucaksın
bende öyle yaptım zaten *#0000#e ismimi yazdım o yeterli
arkadaşlar bu cwf'nin linkleri 03.11.2011 tarihinde vardı şuan linkler yok :(
YENİ LİNKİ NE ZAMAN YAYINLAYACAKSINIZ ?

----------Eklendi @ 17:13:46 ---------- Yazıldı @ 17:08:50 ----------

(01.11.2011)C6 V41-5800 V60.0.03.N8 & Anna İkon.Mükemmel Stabilite'nin Linkini ne zaman yayınLayacaksın ve ßu modifikasyonun teLefona kuruLması hakkında biraz araştırma yaptım ama kafam karıştı bununla ilgili bana yardımcı olur musun.? MeseLa ßiLqisayar hanqi proqramı kuracaqız sonrası nasıL oLacak adım adım anLatma imkanın var mı.? acaßa :) Lütfen Yardım Et
Bu akşam paylaşacağım

Symbian Modder

Üye
@ izmirkan promod dosyalarını izinsiz atmamalısın.Hasan abi bu konuda aşırı hassas.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Dosyası değil ki.Foruma koymuş resmini ben de çok beğendim 2 si bi arada ondan dedim

Symbian Modder

Üye
mediabar'daki bluetooth ikonu için skin.

Symbian Modder

Üye
dj matrix hasan abi senin gibi iki günlük modder değildir.sadece görüntü olsaydı c6v41 ve c6v40 portu çıkmazdı ;)

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
dj matrix hasan abi senin gibi iki günlük modder değildir.sadece görüntü olsaydı c6v41 ve c6v40 portu çıkmazdı ;)
tamam da adam gizli olan bir şeyi bana vermemiş ki önceden paylaşılmış bi şey,ayrıca o moduda kullanmadım,bi de yaşın kadar KONUŞ LANNN !!!!

Symbian Modder

Üye
akıl yaştadeğil baştadır diye bi deyimimiz vardır bilmem bilirmisin ;) senle tartışıp ban yemek istemiyorum.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
akıl yaştadeğil baştadır diye bi deyimimiz vardır bilmem bilirmisin ;) senle tartışıp ban yemek istemiyorum.
akıl yaşta deil baştaysa yazdıklarımı ve yazdıklarını bi daha oku bi de 3 defa düşün :D

Symbian Modder

Üye
deyim değil atasözüydü emme orası önemli değil. ;) tartışıp konuyu da kirletmeylim.

estami

Üye
Sabırsızlıkla bekliyoruz CFW'yi linkleri.

Birşey soracağım c6 v40 fw'si yüklü bende şu an Orjinal FW'ye dönmeden senin ekleyeceğin FW'yi jaf ile yükleyebilirmiyiz Sorun olurmu yani versiyonu bu şekilde yükseltmek istiyorum

İki iş yapmak istemiyorum hem orjinal yükle orjinale dön hemde güncelle sonra senin eklediğini yükle yapmak istemiyorum. (Not: Geriye dönülmeyeceğini biliyorum)

Üst Alt