facebook'ta durum güncellemelerinde ''android ile'' diye yazmıyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
facebook'ta durum güncellemelerinde ''android ile'' diye yazmıyor!!!
arkadaşlar bildiğiniz gibi iphone kullananlar face de durumunu güncellediğinde ''iphone ile'' diye yazıyor.ama android'lerde ''android ile'' diye yazmıyor.bunun bi ayarı war mı? yoksa android e hâlâ gelmedi mi? bu özellik...:hmmm

nalcam22

nalcam22

Üye
bıktım sizin gibi gösteriş hasyalarından androıdle gönderildi yazınca ne olcak başın göğe mi ercek

• Beğen
Tepkiler: ermisares, berk2010_2 ve Burak

Frksylyc

Üye
sanane arkadaşım arkadaş bi soru sormuş ne o azarlar gibi. biliyorsan cevap verirsin bilmiyosan da konusmassin.veya android de olmuyor dersin kibarca.iyi valla forumda soru da sorulmasın cevapta yazilmasin adminler uykuda galiba bu ne ciddiyetsizlik.arkadaşım sen en iyisi googlede arat bu site hariç diğerlerine bi bak orda belki bir cevap alırsın.

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD ve hotlock
V/RS

V/RS

Üye
nalcam22 valla içimi okumuşsun aynısını ben dicektim ne çok hava atmayı seven bir milletız biz ya

• Beğen
Tepkiler: Burak
deathgazer

deathgazer

Üye
sanırım mobil ile yazanlar fakir ebuddy ile yazanlar kaliteli fakir iphone ile yazanlar zengin oluyo ayrıca arkadaşım android ile diye bişi büyük ihtimalle yok

V/RS

V/RS

Üye
marka yazar zaten nokia ile yazarsan nokia samsung la yazarsan samsung yazar android nedir iyi o zaman ben 5800 la yazınca symbian yazsın saçmalık

Necmati

Necmati

Üye
bıktım sizin gibi gösteriş hasyalarından androıdle gönderildi yazınca ne olcak başın göğe mi ercek
Forumda isteyen istediği seyi sorabilir(forum kurallari dahilinde) gerisine biz karisamayiz bilmiyosaniz cevap vermessiniz.
Tartisma uzamasin lutfen .

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD ve hotlock
baranselona

baranselona

Üye
iyide o eskiden vardı zaten androidde 2-3 ay once yazmamaya basladı...

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi

arkadaş bi şey biliyosan söylersin,bilmiyosan artislik yapma!!! sana mı sorcam nasıl konu açacağımı !!!!!

nalcam22

nalcam22

Üye
ben nası konu açıcanı banamı sorcan dedim ?

Necmati

Necmati

Üye
sizi birde daha uyarmıyacam arkadaşlar foru kuralları nezdinde tartışalım.
yoksa gereken yapılacak.

hotlock

hotlock

Üye
iphone da da yazmıyor bizzat denedim.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
sanane arkadaşım arkadaş bi soru sormuş ne o azarlar gibi. biliyorsan cevap verirsin bilmiyosan da konusmassin.veya android de olmuyor dersin kibarca.iyi valla forumda soru da sorulmasın cevapta yazilmasin adminler uykuda galiba bu ne ciddiyetsizlik.arkadaşım sen en iyisi googlede arat bu site hariç diğerlerine bi bak orda belki bir cevap alırsın.

:op: anlayışın için :tşk:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Facebook uygulamasini kullanmiyormusunuz anlamadim demek istediginizi.. normal tarayicidan giriyorsaniz yazmayabilir ama facebook uygulamasindan yazarsaniz gozukuyor android diye.. sahsen bende oyle..

serdarizma

Üye
Android facebook uygulamasında hem android ıle yapılan degısıklıkler android ifadesıyle ytazmıyo ve ayrıca paylas butonu ve yorumları sılme butonuda bulunmuyor.

FriendCaster Pro for Facebook isimli programda bu eksıklık bulunmuyor. Markette mevcut bu program fakat sanırım ücretli.

Forumumuzda da mevcut bu uygulama

http://www.maxicep.com/android-inte...-1-alternatif-facebook-uygulamasi-516308.html

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Facebook uygulamasini kullanmiyormusunuz anlamadim demek istediginizi.. normal tarayicidan giriyorsaniz yazmayabilir ama facebook uygulamasindan yazarsaniz gozukuyor android diye.. sahsen bende oyle..
basabaya facebook uygulamasından yazarsanda mobil yazıyor

Rich4arD

Rich4arD

Üye
basabaya facebook uygulamasından yazarsanda mobil yazıyor
Aynen.

Android facebook uygulamasında hem android ıle yapılan degısıklıkler android ifadesıyle ytazmıyo ve ayrıca paylas butonu ve yorumları sılme butonuda bulunmuyor.
Paylaş butonunu bilmiyorum da Android için Facebook uygulamasında yorumu sil seçeneğini ben de bulamadım? veya beğeniyi kaldır?

evet facebook uygulamasında da mobil yazıyor...
Aynen

Ekremşanti

Ekremşanti

Üye

Kaba olma lütfen (!)

Evet Bende Bundan Muzdaribim....Yazmasını isterim...buna kimse ahkam kesmek diye algılayamaz
bende çözemedim yazma işini :/

lolaman

lolaman

Üye
1.İPhone telefonun modeli senin dediğin işletim sistemi
2.Ne gereği var madalyamı verecekler?

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

Üst Alt