Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
facebook'ta durum güncellemelerinde ''android ile'' diye yazmıyor!!!
Sponsorlu Bağlantılar
muratvemine
Üye
Kardeş biraz uğraştırıcı olucak ama vericeğim bağlantıyı yer imlerine kaydedersen android arayıcılığla paylaşıldı yazar bunu yerimlerine ekle ve paylaşıcağın zman hep bunu kullanırsın tıkla ve
Kardeş biraz uğraştırıcı olucak ama vericeğim bağlantıyı yer imlerine kaydedersen android arayıcılığla paylaşıldı yazar bunu yerimlerine ekle ve paylaşıcağın zman hep bunu kullanırsın tıkla ve
Android Marketten Status via Free adlı uygulamayı indirip yapabilirsin. Benim bildiğim eskiden Facebook for Android yazıyordu. Facebook bu özelliği kaldırdı iPhone da dahil buna. Benim gördüğüm Blackberry ile yazıyor bir tek.
Yunkaai
Üye
Ya bırakın tartışmayı 400-500 tl lik tel ile neyin havasındasın arkadaş hava atmak için sormamıştır merak etmiştir
muharrem19811
Üye
bir soru laf nerelere gitti android le yazılıyor diye bir şey yok şimdilik... nalcam 22 sende ortamı germe isteyen istediğini sorabilir forma birbirimiz kırmaya veya sadece laf söylemiş olabilmek için yazmayalım düşünelim ok ???
forumdan sorumlu arkadaşta bu konuyu kilitlerse ortam daha fazla gerilmez..
ii forumlar
Yorum veya paylaştıgınız her hangi bir şeyi silmek için parmağınızı o paylaştıgınız şeyin ortasından sağa dogru kaydırın kırmızı bir kaldır seçeneği çıkacaktır
YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU
selami023
Üye
valla benm paylaşımlarıma mobil ile yapıldı diyor hiçte şikayetçi değilim ) ama bi ara paylaşımlarım android ile yazıyordu... görmüştüm...
arkadaşlar bildiğiniz gibi iphone kullananlar face de durumunu güncellediğinde ''iphone ile'' diye yazıyor.ama android'lerde ''android ile'' diye yazmıyor.bunun bi ayarı war mı? yoksa android e hâlâ gelmedi mi? bu özellik...
Android Marketten Status via Free adlı uygulamayı indirip yapabilirsin. Benim bildiğim eskiden Facebook for Android yazıyordu. Facebook bu özelliği kaldırdı iPhone da dahil buna. Benim gördüğüm Blackberry ile yazıyor bir tek.
Ne ukala ve gösteriş dolu insanlarsınız.(lütfen herkes üzerine alınmasın yapanlar için söylüyorum) Benim ıphone um olsa ben facede ıphone ile yazıldı yazısini görmek istemem tam tersi kaldırmak için bir yol var mı diye sorarım.