facebook'ta durum güncellemelerinde ''android ile'' diye yazmıyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
Kardeş biraz uğraştırıcı olucak ama vericeğim bağlantıyı yer imlerine kaydedersen android arayıcılığla paylaşıldı yazar bunu yerimlerine ekle ve paylaşıcağın zman hep bunu kullanırsın tıkla ve

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Kardeş biraz uğraştırıcı olucak ama vericeğim bağlantıyı yer imlerine kaydedersen android arayıcılığla paylaşıldı yazar bunu yerimlerine ekle ve paylaşıcağın zman hep bunu kullanırsın tıkla ve
Ben denedim kardeş dediğin olmuyor :)

eses2658

eses2658

Üye
Android Marketten Status via Free adlı uygulamayı indirip yapabilirsin. Benim bildiğim eskiden Facebook for Android yazıyordu. Facebook bu özelliği kaldırdı iPhone da dahil buna. Benim gördüğüm Blackberry ile yazıyor bir tek.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ya bırakın tartışmayı :D 400-500 tl lik tel ile neyin havasındasın :D arkadaş hava atmak için sormamıştır merak etmiştir

muharrem19811

Üye
bir soru laf nerelere gitti android le yazılıyor diye bir şey yok şimdilik... nalcam 22 sende ortamı germe isteyen istediğini sorabilir forma birbirimiz kırmaya veya sadece laf söylemiş olabilmek için yazmayalım düşünelim ok ???
forumdan sorumlu arkadaşta bu konuyu kilitlerse ortam daha fazla gerilmez..
ii forumlar

ozo54

Üye

Paylaş butonunu bilmiyorum da Android için Facebook uygulamasında yorumu sil seçeneğini ben de bulamadım? veya beğeniyi kaldır?

Yorum veya paylaştıgınız her hangi bir şeyi silmek için parmağınızı o paylaştıgınız şeyin ortasından sağa dogru kaydırın kırmızı bir kaldır seçeneği çıkacaktır

YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU :)

selami023

Üye
valla benm paylaşımlarıma mobil ile yapıldı diyor hiçte şikayetçi değilim :)) ama bi ara paylaşımlarım android ile yazıyordu... görmüştüm...

err00r

Üye
arkadaşlar bildiğiniz gibi iphone kullananlar face de durumunu güncellediğinde ''iphone ile'' diye yazıyor.ama android'lerde ''android ile'' diye yazmıyor.bunun bi ayarı war mı? yoksa android e hâlâ gelmedi mi? bu özellik...:hmmm
friendcaster kullan onda yazıyor;)

----------Eklendi @ 13:44:09 ---------- Yazıldı @ 13:41:27 ----------

Android Marketten Status via Free adlı uygulamayı indirip yapabilirsin. Benim bildiğim eskiden Facebook for Android yazıyordu. Facebook bu özelliği kaldırdı iPhone da dahil buna. Benim gördüğüm Blackberry ile yazıyor bir tek.

yazıyor hocam daha 2 gün önce paylaştım friendcaster yükleyim hatta önceden o tablet ile yzıyordu android tablet şimdi sadece Android yazıyor.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Ne ukala ve gösteriş dolu insanlarsınız.(lütfen herkes üzerine alınmasın yapanlar için söylüyorum) Benim ıphone um olsa ben facede ıphone ile yazıldı yazısini görmek istemem tam tersi kaldırmak için bir yol var mı diye sorarım. :alsana:
bencede kaldırılması iyi oldu herkes birbirini kıskanıyodu

selami023

Üye
ne insanlar gördüm 0.facebook a ıphone 4 ile giren :)))

PriZm

PriZm

Üye
"facebook'ta durum güncellemelerinde ''android ile'' diye yazmıyor!!!"

Aman ne Buyuk sorun..:S

raprap95

Üye
var böyle bişey ya birinde durum altında "çakma ayfon" yazıyodu :D

Üst Alt