azıcık gözünüz doysun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
azıcık gözünüz doysun
ben her ne kadar 5800'ı satmış da olsam, yeni gelen v60 güncellemesini arkadaşımın cihazında izledim. gayet de güzel olmuş.

500 liralık telefon, şu sıralar daha da düştü, ilk çıktığında yavaş bir tarayıcı, çok çok yavaş bir market ve berbat bir haritaları vardı. kinetik kaydırma dahi yoktu. sadece kenarından tutup indirebiliyorduk. menüye 2 saatte giriyordu, ikide bir ekranı renk renk olup reset atıyordu.

ama baktım şimdi ne olmuş! harika bir market, harika bir web tarayıcısı ve harika bir haritalar. hiç reset atmadı ve gayet stabil, ama yok, illa memnun olunmaz. cwf atarsın. nokia güzel bir tarayıcı yapamaz "android gibi yapsın, güzel yapsın" denir, güzel bir tarayıcı yapar "android gibi olmuş, sekmeler falan" denir. azıcık mutlu olun yahu 3-4 senelik telefona hala destek verdiğine şükredin nokianın.

sonuç olarak, "nokia yine başaramamış, nokia işini bilmiyor" değil, nokia gayet de böyle yılların telefonunu çok da güzel adam etmiş.

iyimser olalım.

• Beğen
Tepkiler: ultrAslan.sefer, ka2000dir, Burak ve 1 kişi daha

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Günümüz donanımlarına bakıldıgında s60v5 li cihazların çalısması bile mucize gibi gözüküyor.
Grafik islemci yok,ram düsük,islemci düsük.
Devasa donanımlar dönerken düsük donanımlarda bile idare eden s60v5'i begenen hiç yok.
Nokia adam etti bu sistemi ta nerelerden ne hallerden.

Burak

Üye
dostum telefon dışardan güzel gözüküyor her ne kadar yeni yazılım gelip biraz toparlandıysa'da ,

telefonun içi çürük dandik malzemelerden yapılmış.

hal böyle olunca yazılım iyi olsa ne olcak ?

ama yinede tebrikler , nokia 5800larla ilgili şikayetlere kayıtsız kalmayıp yeni yazılımını çıkardı.
tebrik ederiz.

anılbaran

anılbaran

Üye
ya bi kımse memmun olmuyki bn cook memmunun cfw atınca daha memmun oldum cıhazdan ne desek inanmıyokimse

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
asigsasi

asigsasi

Üye
aynen katılıyorum sana bizim gözümüz aç teknoloji geliştikçe daha çok şey istiyoruz

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aslında dediklerinin bir kısmına katılıyorum,bir kısmına da katılmıyorum.iyi güzel hoş destek verdi,güzelde birşey ortaya çıktı,ama neden düzgün bi ev ekranı koymadı? 4 den fazla kısayol bile koyamıyoruz.bence c6 widget ev ekranı olmasa da kendine göre düzgün bir ev ekranı koyabilirdi.mesela normal ev ekranında alt alta kısayol eklenebilirdi.örnegin:

widgetler falanda bu yolla çalıştırılabilseydi bi derece iyi olurdu ama maalesef yapılmamış.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Widget olayını da c6 fw kuruyolar diye çıkarmamıstır bence :kop:
Widgetizer programını tavsiye ederim widget isteyenlere.

xcdama

Üye
yeter lan bıktım bu srtifika hatasından. Nalet şeyi hackleyemedimde. Kafayı yiycem lan:@:@:@:@:@

lord1902

Üye
adı ustunde telefon ! yemek yapmasınımı bekliyolar ? alo desin yeter. telefona cok para veren %1000 maldır

By_Casparov

By_Casparov

Üye
buldog

buldog

Üye
kimsenin zevkine karışma yada hakaret etmeye hakkın yok bilader!
seni ciddiye alıp yazmayacaktım ama dayanamadım mal lık tan kasıt telefona fazla para vermekmiş. Benim param var ve en iyisini bastırırım parayı alırım. Derdi sanamı düştü. Yoksa paramın hesabını sen mi tutuyorsun bence sen al bi 3310 kendi dünyan da takıl kötü söz sahibinin unutma

goral

goral

Üye
yeter lan bıktım bu srtifika hatasından. Nalet şeyi hackleyemedimde. Kafayı yiycem lan:@:@:@:@:@
Kardeş bende hackleyememistim ama aslında çok basit mis bilgisayara gerek duymadan hack yaptım şimdi bir program var onu sertifikladım sadece yükledim oldu unsigned var elimde sana vermek isterm

symbian.forever

symbian.forever

Üye
bu telefona telefon demem ben. Eğer buna telefon diyorsak nokia 701 , nokia 808 e ne diyecez ?

lasvetorus

lasvetorus

Üye
en sonunda o cfwleri yapan gelistiricilerde birakacak.sinekten yag cikartmak zorunda degil kimse.sacma sapan bircok model cikaracagina az ama oz cihaz cikarsa herkes memnun olur.ve en onemliside piyasadaki teknoloji citasini zorlayan telefonlarin ozelliklerinin hepsini bunyesinde toplayan birkac ust model telefon cikarmali.yoksa bunlarla ilerleyemez artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt