SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
ARkadaşlar merhaba .. bende sizler gibi chat 335 aldım .. opera 4.4 yükleyemedım dan da denedim fakat olmadı . bilğisi olan arkadaşm varsa söyleyebilir mi .. teşekkr ettim..
4.4'ü ne yapacaksın yahu 6.0 yüklesene ya da 6.1 :hmmm Ben 6.0 kullanıyorum, memnunum gayet de..

1608fatih

Üye
yüklü tekrar yüklensın mı dıyor .. evet dıyorum .. sonra ucrete tabidir diyor bir kez izin ver diyorum.. kuruyor opera menüsüne giriyorum fakat çıktıktan sonra operayı bulamıyrum cihazda.. nereye yüklüyor ?

minoo

minoo

Üye
yüklü tekrar yüklensın mı dıyor .. evet dıyorum .. sonra ucrete tabidir diyor bir kez izin ver diyorum.. kuruyor opera menüsüne giriyorum fakat çıktıktan sonra operayı bulamıyrum cihazda.. nereye yüklüyor ?

Menüden uygulamalara gir. Ordan da oyunlara. En alta atıyo.

1608fatih

Üye
flash player ı nasıl yükleyebilirz ?

-evrenler-

Üye
selamın aleyküm arkadaşlar 3 ay önce aldım bu telefonu bi anda kapalı buldum dün açtım samsung dio kalıo falan sonunda açıldı telefon şimdide ortalama 5 dk içinde donuo tamamen bişey yapmasam bile yada açılıo ama hiç bir tuş çalışmıyo neden olabilir???

bsliali

Üye
burdaki çözümünü bulamazsın en iyisi servise vermelisin vermeden önce fabrika ayarlarına yükle düzelmezse servise ver...

-evrenler-

Üye
5 6 kere yükledimm sıfırladım falan bencede en iyisi serviste servis kullanmam için telefon weriyomu bilginiz warmı???

----------Eklendi @ 23:47:53 ---------- Yazıldı @ 23:47:04 ----------

burdaki çözümünü bulamazsın en iyisi servise vermelisin vermeden önce fabrika ayarlarına yükle düzelmezse servise ver...
5 6 kere yükledimm sıfırladım falan bencede en iyisi serviste servis kullanmam için telefon weriyomu bilginiz warmı???

bsliali

Üye

----------Eklendi @ 23:47:53 ---------- Yazıldı @ 23:47:04 ----------

tamir süresi 15 iş günün geçerse böyle bi hakkınız oluyor normalde imkan dahi yok yerine telefon vermelerinin işin kötü yanı bayram zamanına denk geldiniz yoğunluk çok fazla olur önümüzdeki haftada 3 gün kapalılar karar sizin ama en kesin çözüm servis olur tabi...

-evrenler-

Üye
tamir süresi 15 iş günün geçerse böyle bi hakkınız oluyor normalde imkan dahi yok yerine telefon vermelerinin işin kötü yanı bayram zamanına denk geldiniz yoğunluk çok fazla olur önümüzdeki haftada 3 gün kapalılar karar sizin ama en kesin çözüm servis olur tabi...
önümüzdeki hafta kapalı derken bayram sebebiyle olan tatilimi kast ediyosunuz?

ahlatci

Üye
Merhaba arkadaşlar.Forumdan çok fayfalandım doğrusu baya bilgilendirici.
Sizden ricam risalei nur okuma programı kullanan var m yada nasıl kurabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

bsliali

Üye
önümüzdeki hafta kapalı derken bayram sebebiyle olan tatilimi kast ediyosunuz?

evet resmi tatillerde teknik servisler kapalı oluyor o anlamda işiniz uzun sürebilir dedim yoğunluktan dolayı...

----------Eklendi @ 14:05:32 ---------- Yazıldı @ 14:03:44 ----------

Merhaba arkadaşlar.Forumdan çok fayfalandım doğrusu baya bilgilendirici.
Sizden ricam risalei nur okuma programı kullanan var m yada nasıl kurabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

ne istediğinizi tam anlamadım? bende kuran türkçe meali var tüm surelerin türkçe anlamları var onun gibi bişeymi dediniz ??

ahlatci

Üye
evet resmi tatillerde teknik servisler kapalı oluyor o anlamda işiniz uzun sürebilir dedim yoğunluktan dolayı...

----------Eklendi @ 14:05:32 ---------- Yazıldı @ 14:03:44 ----------

ne istediğinizi tam anlamadım? bende kuran türkçe meali var tüm surelerin türkçe anlamları var onun gibi bişeymi dediniz ??

evet onun gibi sayılır sonuçta kitap okumak için .nasıl yüklediniz açıklar mısınız

brk38

brk38

Üye
telefnu dün aldım çok iyi diyemem ama 300 liraya böle bi telefonda kaçmaz diyeblrm özllikle çok sık mesajlaşıyosan.) kulaklıktan sesi çok güzel ama dışa vermede o kadar iyi diyemem..s java uygulamasıda yükledim mesela snaptu yu yükledim problem yok sms kapasitesi 1000...

uygulamalri o.m. Olarak yada burada paylasirm misin?
bu arada resim kalitesi cok iyi degil!ses olarakta fena degil ama cok ta basarili degil

minoo

minoo

Üye
Bizim telefona e-book programı yükleniyo mu ya :hmmm

brk38

brk38

Üye
heralde yok:(

minoo

minoo

Üye
Ne şanssızım ben ya :ehe

ahlatci

Üye
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bizi net bilgilendirirlerse çok iyi olur.
Mesela risalei nuru nasıl yükleyeceğiz yada yüklenebiliyor mu?

Üst Alt