Nasılım :D :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
Nasılım :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=QE0qQtlSxYg

:ehe :ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Vayy Psi Wheel :ehe

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
:ehe :ehe

SHS

SHS

Üye
:ehekomik

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Gerçekte yapabilen var mi bunu forumda merak ettim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende 5 dk falan kağıda baktım döndü mu dönmedi mi bilemedim

͠● ͝●

Üye
Bende 5 dk falan kağıda baktım döndü mu dönmedi mi bilemedim
bişeye dikkatli bakınca başın dönüyor :D gerçekten dönse bile fark etmiyorsun
ama astral seyahati öğrendiğimden beri bir yere 15 snden fazla bakmaya korkuyorum
ya yanlışlıkla astral seyahat edersem :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
La ne güzel işte et gezersin tozarsın :D ama kendi bedenini görmek ürkütücü geliyor. Bende yapmaya çalışıyorum boş olduğumda

͠● ͝●

Üye
La ne güzel işte et gezersin tozarsın :D ama kendi bedenini görmek ürkütücü geliyor. Bende yapmaya çalışıyorum boş olduğumda
Tam öğrenmeden deneme Tehlikeli yanları var, kendi bedenimi görmekten korksam aynaya bakmam :D
Zaten herkes yapamaz onu,olmuyorsa zorlama, ve tam olarak araştır

----------Eklendi @ 23:28:02 ---------- Yazıldı @ 23:26:47 ----------

Ayrıca o kadar serbest değilsin :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
͠● ͝●;3978449' Alıntı:
Tam öğrenmeden deneme Tehlikeli yanları var, kendi bedenimi görmekten korksam aynaya bakmam :DZaten herkes yapamaz onu,olmuyorsa zorlama, ve tam olarak araştır----------Eklendi @ 23:28:02 ---------- Yazıldı @ 23:26:47 ----------Ayrıca o kadar serbest değilsin :)
Aynayla bu farklı :D ölü gibi yatıyorsun sadece nefes alıyorsun uyku hali 6 aydır araştırıyorum 7 ay oldu hatta çoğu kez denemeler yaptım bi defasında 45 dk uğraştım nasıl işse 5 dk gibi geldi hiç bi düşünmeyince çok çabuk geçiyor zaman kolum uyuşmaya başlıyordu sanki kırılacak gibi ama sol kolum sağ kolumda bi şey yoktu. Bi keresinde sağ kolumun havalandığını hissettiydim bu şimdi ki denemelerimde uyuşmaya falan olmuyor uykum geliyo direk. Doğru o kadar serbest değilsin bazı sınırlamalar var. Amann bana lusidde yeter ama farkında olmak lazım ışte rüyada :D

͠● ͝●

Üye
Aynayla bu farklı :D ölü gibi yatıyorsun sadece nefes alıyorsun uyku hali 6 aydır araştırıyorum 7 ay oldu hatta çoğu kez denemeler yaptım bi defasında 45 dk uğraştım nasıl işse 5 dk gibi geldi hiç bi düşünmeyince çok çabuk geçiyor zaman kolum uyuşmaya başlıyordu sanki kırılacak gibi ama sol kolum sağ kolumda bi şey yoktu. Bi keresinde sağ kolumun havalandığını hissettiydim bu şimdi ki denemelerimde uyuşmaya falan olmuyor uykum geliyo direk. Doğru o kadar serbest değilsin bazı sınırlamalar var. Amann bana lusidde yeter ama farkında olmak lazım ışte rüyada :D
Lan pis(işik)kopat mısın ben o kadar korku filmi izliyorum, hayalet videoları izliyorum evde tek kalıyorum, korku videoları izliyorumda etki etmiyor ama gözüm yemiyorum astral seyahate sen nasıl bir manyaksın, gece nasıl uyuyorsun
ayrıca deli misin nesin zaten astral seyahat adeta uyku halidir ama sen uykum geliyor bende bırakıyorum diyorsun :kop:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Lan man olmuyor bunu söyleyim önce :oke: öyle değil gözünü kapatıp konsantre oluyorsun sonra ışte bedenini uyutup bilicinin açık kalması gerekiyor benim dediğim yaptığımda tamamen uyku moduna geçiyorum bildiğin uyuyorum ortada ne astral kalmış ne rüya :D

͠● ͝●

Üye
Lan man olmuyor bunu söyleyim önce :oke: öyle değil gözünü kapatıp konsantre oluyorsun sonra ışte bedenini uyutup bilicinin açık kalması gerekiyor benim dediğim yaptığımda tamamen uyku moduna geçiyorum bildiğin uyuyorum ortada ne astral kalmış ne rüya :D
hea korktum bi ara :D daha kolayı var yat yatağa kapa gözünü :kop:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Olurr Öyle Yaparım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt