nie o 
gerçek ?Gerçekte yapabilen var mi bunu forumda merak ettim
sanmıyorumGerçekte yapabilen var mi bunu forumda merak ettim

Yapabiliyor musun͠● ͝●;3977590' Alıntı:gerçek ?
bi ara denedim şaşı olucaktım nerdeyse çok konsantre oldum perde oynadıYapabiliyor musun

bişeye dikkatli bakınca başın dönüyorBende 5 dk falan kağıda baktım döndü mu dönmedi mi bilemedim
gerçekten dönse bile fark etmiyorsun
Tam öğrenmeden deneme Tehlikeli yanları var, kendi bedenimi görmekten korksam aynaya bakmamLa ne güzel işte et gezersin tozarsınama kendi bedenini görmek ürkütücü geliyor. Bende yapmaya çalışıyorum boş olduğumda

Aynayla bu farklı͠● ͝●;3978449' Alıntı:Tam öğrenmeden deneme Tehlikeli yanları var, kendi bedenimi görmekten korksam aynaya bakmamZaten herkes yapamaz onu,olmuyorsa zorlama, ve tam olarak araştır----------Eklendi @ 23:28:02 ---------- Yazıldı @ 23:26:47 ----------Ayrıca o kadar serbest değilsin
![]()
ölü gibi yatıyorsun sadece nefes alıyorsun uyku hali 6 aydır araştırıyorum 7 ay oldu hatta çoğu kez denemeler yaptım bi defasında 45 dk uğraştım nasıl işse 5 dk gibi geldi hiç bi düşünmeyince çok çabuk geçiyor zaman kolum uyuşmaya başlıyordu sanki kırılacak gibi ama sol kolum sağ kolumda bi şey yoktu. Bi keresinde sağ kolumun havalandığını hissettiydim bu şimdi ki denemelerimde uyuşmaya falan olmuyor uykum geliyo direk. Doğru o kadar serbest değilsin bazı sınırlamalar var. Amann bana lusidde yeter ama farkında olmak lazım ışte rüyada 
Lan pis(işik)kopat mısın ben o kadar korku filmi izliyorum, hayalet videoları izliyorum evde tek kalıyorum, korku videoları izliyorumda etki etmiyor ama gözüm yemiyorum astral seyahate sen nasıl bir manyaksın, gece nasıl uyuyorsunAynayla bu farklıölü gibi yatıyorsun sadece nefes alıyorsun uyku hali 6 aydır araştırıyorum 7 ay oldu hatta çoğu kez denemeler yaptım bi defasında 45 dk uğraştım nasıl işse 5 dk gibi geldi hiç bi düşünmeyince çok çabuk geçiyor zaman kolum uyuşmaya başlıyordu sanki kırılacak gibi ama sol kolum sağ kolumda bi şey yoktu. Bi keresinde sağ kolumun havalandığını hissettiydim bu şimdi ki denemelerimde uyuşmaya falan olmuyor uykum geliyo direk. Doğru o kadar serbest değilsin bazı sınırlamalar var. Amann bana lusidde yeter ama farkında olmak lazım ışte rüyada
![]()

hea korktum bi araLan man olmuyor bunu söyleyim önceöyle değil gözünü kapatıp konsantre oluyorsun sonra ışte bedenini uyutup bilicinin açık kalması gerekiyor benim dediğim yaptığımda tamamen uyku moduna geçiyorum bildiğin uyuyorum ortada ne astral kalmış ne rüya
![]()
daha kolayı var yat yatağa kapa gözünü 
kızdın mı kanka , şaka yaptım, ne pislik insan oldum ya herkese kabaca lan diyorumOlurr Öyle Yaparım