optimus 3d de n drive navigasyon sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muharrem19811

Üye
    Konu Sahibi
optimus 3d de n drive navigasyon sorunu?
optimus 3d yi yeni aldım herşey mükemmel fakat bir sorun yaşıyorum.. n drive yüklüyorum yönlendirme sesleri yarım geliyor mesela 300 metre sonra sağa dönün diyecek. fakat 300 metre sonra diyor gerisi yok. birde falash playerde sorunum vardı skyfire de facebook a girdiğimde videoları yeşil gösteriyordu sadece ses geliyordu flash playerin versiyonunu 10.1 düşürdüm düzeldi... şimdi dediğim gibi sadece ndrive sorunum kaldı... yardımcı olabilecek varmı..

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşım sana İgo uygulamasını kullanmanı tavsiye ederim, sorunun ortadan kalkıcaktır ;)

muharrem19811

Üye
    Konu Sahibi
igoyu yükledim ama bizim buraların yolu onda hiç yok n dirive ise en tali yolları bile gösteriyor. o yüzden o benim için daha uygun..

technoshark

technoshark

Üye
N driver güncell mi peki ? herhangi bir ücret karşılığındamı yoksa illegal mi ?

muharrem19811

Üye
    Konu Sahibi
Günceli de yükledim.ama olmuyor birde illegal

technoshark

technoshark

Üye
Navigasyon ve GPS konumlandırmasında sorun vardır.. birşey diyemiyorum :S

Ocean258

Ocean258

Üye
Güle kullan hocam'da birsey sorucam Ekran kalitesi,parlaklığı,şarj süresi ve 3D kayıt olayı nasıl ? memnunmusun telefondan ?

muharrem19811

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi gayet güzel ilk günlerde 3d gözümü ağrıtıyordu pişmanlık duymuştum ama alıştı gözüm şuan gayet güzel akıllı telefonlara göre şarzıda gayet güzel

Ocean258

Ocean258

Üye
herşeyi gayet güzel ilk günlerde 3d gözümü ağrıtıyordu pişmanlık duymuştum ama alıştı gözüm şuan gayet güzel akıllı telefonlara göre şarzıda gayet güzel

smartphone şarj suresı konusunda cok ıyı bencede LG hatta en ıyı smartphonelara sahıp dıyebılırım şarj süresi konusunda.. Bendede optimus black var aynı sekılde şarjdan yana bı sıkıntım yok..

Gerci optimus 3D pıyasadakı en guclu telefon sormak ne kadar mantıklı bılmıyorum ama çift cekırdek ıslemcı ve cift kanallı ram'a sahıp oldugunu bellı edıyor hıssettırıyor mu telefon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt