Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ebuddy facebook sohbet sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratsim67
Üye
Konu Sahibi
ebuddy facebook sohbet sorunu
Arkadaşlar ben facebooktan birlne mesaj atıyorum.. Ama o mesaj atınca ebuddyden g,rünmüyo.. 0.facebooka girdiğimde özel mesaj bölümünde görünüyo... Bu sorunun bi çözümü varmı
lawgiverkhan
Üye
Facebook'u kullanmayı uzun zaman önce bıraktım. Ama bildiğim kadarıyla, Facebook sohbette konuştuklarınızı Mesajlarda gösteriyor. Oradan devam etme imkanı sağlıyor. Ama Ebuddy orada ki konuşma geçmişinizi göstermez tahminim. Göstermiyorsa da göstermez uğraşmaya gerek yoktur çünkü olmaz.
dj eşref
Üye
kardes bende ebuddy kullanıyordum sımdı kullanmıyorum sımdı nımbuzz kullanıyorum cok kullanıslı ben sevdım bu programı sanada tavsıye ederım ıstersen bu lınkten ındırebılırsın >>>>
kardes bende ebuddy kullanıyordum sımdı kullanmıyorum sımdı nımbuzz kullanıyorum cok kullanıslı ben sevdım bu programı sanada tavsıye ederım ıstersen bu lınkten ındırebılırsın >>>>
evet arayabılırsın once sana bedavadan verıyor sonra bedavan bıttıkten sonra kontor satın alırsan tekrardan konusabılırsın ama boyle seylere gerek yok maksat msn ve facebookta sohbet etmek degılmı.....
evet arayabılırsın once sana bedavadan verıyor sonra bedavan bıttıkten sonra kontor satın alırsan tekrardan konusabılırsın ama boyle seylere gerek yok maksat msn ve facebookta sohbet etmek degılmı.....
Benim amacım liradan da tasarruf etmek ama çok şarj yediği için opera hep tercihim ; ama opera daha fazla yiyodur belki neyse operadan vazge.emem ne ucweb ne bolt
muratsim67
Üye
Konu Sahibi
nimbuz çok kasıyo yaa ama deneycem bakalım
BrainFree
Üye
dene Bakalım ama nimbuzz VoIP tavsiye ederim sudan ucuz