telefona yazı fontu attım telefon açılmıyor acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdik konuya açıklık getireyim.Symbian 3 lere göre olan font zoomer programını kurdunuz.İstediğiniz .tff uzantılı dosyayı ''C>FontZoomer'' Klasörüne atmıyacaksınız.Siz kendiniz ''E>FontZoomer''adına klasör açıp içine atıcaksınız.C ye atarsanız silemezsiniz. Ayrıca font uyumsuzluğu diye söylentiler var.bu yanlıştır.Mesela kendi içindeki fontlar C>Fontzoomer klasöründedirler.Onlar uyumludur.Ama sizin atacaklarınız belisiz mesela bilgisayardan alınanlar geçerli oluyor.Ama bazende sıkıntı olabiliyor.
ben font zomer uygulamasını kullanmadım. bi arkadaşın paylaştığı fontu forumdan indirip E deki resource klasörünün içine attım

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
deadphone flash at forumda arat bulamazsan googleden arat bu şekil 100%90 açılır
Kardes denedim denedim yukarida saydigim gibi 3 moduda denedim..aslinda flash atma islemi basarili olarak sona eriyor..ama telefon gene ayni acilmiyor..reset atip duruyor 3.seferde nokia yazisi ile kaliyor..4 gundur kafayi yicem

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardes denedim denedim yukarida saydigim gibi 3 moduda denedim..aslinda flash atma islemi basarili olarak sona eriyor..ama telefon gene ayni acilmiyor..reset atip duruyor 3.seferde nokia yazisi ile kaliyor..4 gundur kafayi yicem
işte benim telefonun başına gelen olay. Bende 3 gün uğraştım sonunda servise gönderdim 20 güne geldi. Şimdi durum iyi font sadece hafıza kartında var ve sadece uribaju arkadaşımızın fontunu kullanıyorum onlar daha iyi www.maxicep.com/symbian-3-yazi-ekran-dil-araclari/s-3-c7-n8-turkce-font-arsivi-guncellenecektir-504830.html

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Yani bu işin çözümü yokmu arkadaşlar yaa, illaki servis mi diyorsunuz ? Benim telefonun garantisi yok..Servise de benim yapabileceğim bir işlem için para baymak istemiyorum !

SilentOne

SilentOne

Üye
ozmn geçmiş olsun sana nediyim

hizan

hizan

Üye
Yani bu işin çözümü yokmu arkadaşlar yaa, illaki servis mi diyorsunuz ? Benim telefonun garantisi yok..Servise de benim yapabileceğim bir işlem için para baymak istemiyorum !

sa. çözümü var kardeşim servise gerek yok sadece yapman gereken telefondaki yazılımın hangi yazılım olduğunu söylemen yeterli ok. telefonun %100 geri gelir ok.

kalbimdesiin

Üye
O fontu depo hafızasına attıysan depo hafızaya ulaşmadığın müddetçe telefonu açamazsin o sürücü c gibi de değil ne hard format ne flash çözüm olur telefona bağlı bi hafıza siz siz olun tehlikeli dosyaları depo hafızaya atmayın

----------Eklendi @ 16:37:16 ---------- Yazıldı @ 16:35:54 ----------

Cye atsaydın format flash kurtarırdı telefonu

PriZm

PriZm

Üye
Geçmiş olsun Tuğ :(

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
TheMadness

TheMadness

Üye
dead atsaydın keşke :(

manisaa

manisaa

Üye
tek çozüm dead

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Bir hafıza kartı temin edin bilgisayara takın. Hafıza kartı içine Resource adında bir klasör oluşturup Resource klasörü içinde Fonts adında bir klasör açın Nokia nın orjinal fontunu Fonts klasörüne atın. Ve telefona takın telefon açılınca depo hafızasından önceki fontu silin sorununuz halolacaktır.
Ben bu fontla düzelttim.

• Beğen
Tepkiler: takozali

takozali

Üye
Bir hafıza kartı temin edin bilgisayara takın. Hafıza kartı içine Resource adında bir klasör oluşturup Resource klasörü içinde Fonts adında bir klasör açın Nokia nın orjinal fontunu Fonts klasörüne atın. Ve telefona takın telefon açılınca depo hafızasından önceki fontu silin sorununuz halolacaktır.
Ben bu fontla düzelttim.

BENim başıma da gelmişti şöyle çözdüm. telefonum n8 , hanımın telefonu 5800 xp onun telefonu pc ye bağladım ordan hafıza kartının içine yukarıda linki verilen font klasörünü Resource klasörü içine attım. hafıza kartını çıkarıp n8 e taktım. telefon açıldı. sonra benim daha önce içine uyumsuz atığım font klasörünü sildim. telefonu kapatıp hafıza kartını çıkardım. ve telefon çalıştı. (Recep Özmen'e teşekkür..) sorun halloldu.. format, flaş, vs yöntemlerin hiç biri işe yaramaz uğraşmayın , ayrıca yorumlara baktığımda saçma sapan bilgiler var bilende , bilmeyende yorum yapmış.. bu sorun başınıza gelirse bunları yapın sorun çözülür...

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
BENim başıma da gelmişti şöyle çözdüm. telefonum n8 , hanımın telefonu 5800 xp onun telefonu pc ye bağladım ordan hafıza kartının içine yukarıda linki verilen font klasörünü Resource klasörü içine attım. hafıza kartını çıkarıp n8 e taktım. telefon açıldı. sonra benim daha önce içine uyumsuz atığım font klasörünü sildim. telefonu kapatıp hafıza kartını çıkardım. ve telefon çalıştı. (Recep Özmen'e teşekkür..) sorun halloldu.. format, flaş, vs yöntemlerin hiç biri işe yaramaz uğraşmayın , ayrıca yorumlara baktığımda saçma sapan bilgiler var bilende , bilmeyende yorum yapmış.. bu sorun başınıza gelirse bunları yapın sorun çözülür...
Rica ederim kardeşim her zaman.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
atmasaydın .

sahmar

sahmar

Üye
arkadasım yes tusu, kapatma tusu, kamera tusuna, acma tusuna basılı tut format atar veee düzelir

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Üst Alt