telefona yazı fontu attım telefon açılmıyor acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bak boyle birkere titreyince kapama tusunu birak digerlerini nokia yazisi cikinca acma birakicaksin.ama bence olu flash atarsan daha iyi olur zaten ovi store sosyalag silinicek mecbur flasg aticaksin genede sen bilirsin servise bosuna para verme onlarda aynisin format atip vericek yada flash aticaklar
<script src='http://img577.imageshack.us/shareable/?i=nokian8hardreset.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

zaten böyle yaptım ama olmuyor telefon açılıyor nokia yazısı geliyor öyle kalıyor

Elektr0

Elektr0

Üye
:d::d:ben bu konuyu hiç okumamıştım :aha:

----------Eklendi @ 22:22:19 ---------- Yazıldı @ 22:18:34 ----------

ahhh ahhh ben sana dedim demi nokıa alma diee:angry: :islik

nigreyatla

Üye
tel fontu desteklemiyor o fontu sil orjinal fontu koy o zaman açılır...

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-telefonlari-olu-flash-atarak-kurtamak-435894.html

Arkadaşım telefonunu boş yere servise verme yapman gereken tek şey dead phone usb flash atmak. linkte anlatılıyor. sanırım telefonunun desteklemediği bir font atmıssın sistem dosyalarını kilitlemiş. bu işlemi yap hallolur zor bişey degil. yönergeleri dikkatlice oku iyice anla sonra işlemi yap. ben servise verdiğim telefonu açılamaz hale getirip iade ettiklerinde bu işlemi yaparak kurtardım şimdi canavar gibi çalışıyor. ( bu arada telefonu açılamaz hale getiren servis ise izmir kvk uzun süre hatırlarını sordum haberleri olsun.)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
ooo sende benim gibi mi yaptın bende senin gibi font merakından servis yüzü gördüm korkma en kısa zamanda gelir format atıldı güncel yazılım yüklendi diye ücret 0 tl diye

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
uribaju

uribaju

Üye
anna ile font değiştirme yöntemi değişti mlsf..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tel fontu desteklemiyor o fontu sil orjinal fontu koy o zaman açılır...

kardeşim telefon açılmıyor usb le bağlayıncada görmüyor nasıl silebilirim

----------Eklendi @ 21:45:40 ---------- Yazıldı @ 21:45:03 ----------

anna ile font değiştirme yöntemi değişti mlsf..

anna yüklü değil pr 1.2 yüklü eser

----------Eklendi @ 21:46:04 ---------- Yazıldı @ 21:45:40 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-telefonlari-olu-flash-atarak-kurtamak-435894.html

Arkadaşım telefonunu boş yere servise verme yapman gereken tek şey dead phone usb flash atmak. linkte anlatılıyor. sanırım telefonunun desteklemediği bir font atmıssın sistem dosyalarını kilitlemiş. bu işlemi yap hallolur zor bişey degil. yönergeleri dikkatlice oku iyice anla sonra işlemi yap. ben servise verdiğim telefonu açılamaz hale getirip iade ettiklerinde bu işlemi yaparak kurtardım şimdi canavar gibi çalışıyor. ( bu arada telefonu açılamaz hale getiren servis ise izmir kvk uzun süre hatırlarını sordum haberleri olsun.)

servise verdim bile yaa :ah

----------Eklendi @ 21:46:31 ---------- Yazıldı @ 21:46:04 ----------

ooo sende benim gibi mi yaptın bende senin gibi font merakından servis yüzü gördüm korkma en kısa zamanda gelir format atıldı güncel yazılım yüklendi diye ücret 0 tl diye

bekliyeceğim artık ne yapalım :ah

uribaju

uribaju

Üye

anna yüklü değil pr 1.2 yüklü eser

doğrudur abi aynı sorunu ben de bazı fontlarda yaşıyordum ama fontları hafıza kartına attığım için geri dönüşümü oluyordu yani bunun nedeni de bazı fontların telefonla uyum sağlayamaması ..

----------Eklendi @ 20:53:19 ---------- Yazıldı @ 20:51:44 ----------

şimdi gördüm fontları depo hafızasına atmışsın :( keşke hafıza kartına atsaydın kurtarmak kolay olurdu..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

doğrudur abi aynı sorunu ben de bazı fontlarda yaşıyordum ama fontları hafıza kartına attığım için geri dönüşümü oluyordu yani bunun nedeni de bazı fontların telefonla uyum sağlayamaması ..

sağolasın
zaten attığım font senin fontlardan biri değildi :)

----------Eklendi @ 21:54:42 ---------- Yazıldı @ 21:53:43 ----------

işte hafıza kartı yoktu :( yeni sipariş verdim gelince takarım artık tabi telefonda servisten gelince :(

uribaju

uribaju

Üye

sağolasın
zaten attığım font senin fontlardan biri değildi :)

----------Eklendi @ 21:54:42 ---------- Yazıldı @ 21:53:43 ----------

işte hafıza kartı yoktu :( yeni sipariş verdim gelince takarım artık tabi telefonda servisten gelince :(
neyse sağlık olsun keşke benim fontlardan atsaydın çünkü oraya koyduklarımı bir bir denedim.fırsatım olmuyor yoksa daha da artırıcam çeşitleri..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sagolasın eser telefon gelince atarım artık :oke:

Cane®

Cane®

Üye
telefonu pcye bağlayıp yazı fonyu attım sonra telefonu kapattım açtım ama açılmıyor ekrana nokia yazısı geliyor ekran bembeyaz öyle kalıyor bikaç defa denedim ama olmadı hard format atmayı denedim telefon açılıyor erkrana nokia yazısı geliyor 3-4 dakka sonra geri kapanıyor tekrara açılıyor böyle sürekli gidiyor ne yapmam lazım bu işten anlayan arkadaşlardan lütfen yardım istiyorum

ben nerdeyse her hafta farklı bı yazı tıpı bulup degıstırıom hıc bole bı sıkıntı yasamadım.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
black_man

black_man

Üye
Arkadaşlar telefonda donanımsal bi sorun olmadıkca çözülemicek hiç bir sorun yok istediniz fontu yükleyin istediğiniz sistem dosyasını silin korkmayın ne telefon bozulur nede ovi v.s programlar bozulur benim cihazda nokia c7 ve akklına gelebilecek bütün ölümleri cançekişmeleri yaşadı telefonum ama herzaman fabrika çıkışı haline döndürüp kullanmaya devam ettim. sorunu olan varsa büyük sorunuda olanvarsa bana sorununu yazsın ben yardımcı olacağım. C7 yi hiçbir zaman kötülemeyin mükemmel bir cihaz. ;)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonda donanımsal bi sorun olmadıkca çözülemicek hiç bir sorun yok istediniz fontu yükleyin istediğiniz sistem dosyasını silin korkmayın ne telefon bozulur nede ovi v.s programlar bozulur benim cihazda nokia c7 ve akklına gelebilecek bütün ölümleri cançekişmeleri yaşadı telefonum ama herzaman fabrika çıkışı haline döndürüp kullanmaya devam ettim. sorunu olan varsa büyük sorunuda olanvarsa bana sorununu yazsın ben yardımcı olacağım. C7 yi hiçbir zaman kötülemeyin mükemmel bir cihaz. ;)

neyse telefon çoktan geldi sağolasın bilgi için

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Ayni problem bende de oldu..E surucune attim fontlari ve telefon ayni sekilde acilmadi..Hard format denedim, phoneix ile yeniden flash atmayi fw update,refurnish,sw reset modunda tek tek denedim gene olmadi..Allah rizasi icin acil yardim edin bana..Telefonum yurtdisi oldugu icin garanti de yok

alp047

alp047

Üye
deadphone flash at forumda arat bulamazsan googleden arat bu şekil 100%90 açılır

the.reds

the.reds

Üye
fontu ne olursa olsun mutlaka C ye yada F ye at C deki hardformatla silinir F yide çıkarır silrsin ama böyle tllerde yığin hafıza cok önemli hocm oraya sadece resm video müzık başka bisi atmıcn en ufak hatada kalırsn orası sadece flashla yada *#7370# ile temizlenr zatn açılmıyosa 7370 yapamassın tek çzm flash :

spartuas

spartuas

Üye
Şimdik konuya açıklık getireyim.Symbian 3 lere göre olan font zoomer programını kurdunuz.İstediğiniz .tff uzantılı dosyayı ''C>FontZoomer'' Klasörüne atmıyacaksınız.
Siz kendiniz ''E>FontZoomer''adına klasör açıp içine atıcaksınız.C ye atarsanız silemezsiniz. Ayrıca font uyumsuzluğu diye söylentiler var.bu yanlıştır.Mesela kendi içindeki fontlar C>Fontzoomer klasöründedirler.Onlar uyumludur.Ama sizin atacaklarınız belisiz mesela bilgisayardan alınanlar geçerli oluyor.Ama bazende sıkıntı olabiliyor.

Üst Alt