telefona yazı fontu attım telefon açılmıyor acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
telefona yazı fontu attım telefon açılmıyor acil yardım
telefonu pcye bağlayıp yazı fonyu attım sonra telefonu kapattım açtım ama açılmıyor ekrana nokia yazısı geliyor ekran bembeyaz öyle kalıyor bikaç defa denedim ama olmadı hard format atmayı denedim telefon açılıyor erkrana nokia yazısı geliyor 3-4 dakka sonra geri kapanıyor tekrara açılıyor böyle sürekli gidiyor ne yapmam lazım bu işten anlayan arkadaşlardan lütfen yardım istiyorum

Bir hafıza kartı temin edin bilgisayara takın. Hafıza kartı içine Resource adında bir klasör oluşturup Resource klasörü içinde Fonts adında bir klasör açın Nokia nın orjinal fontunu Fonts klasörüne atın. Ve telefona takın telefon açılınca depo hafızasından önceki fontu silin sorununuz halolacaktır.
Ben bu fontla düzelttim.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

Kedi Yavrusu

Üye
aynısı 2 kere başıma geldi bi daha bulaşmadım.

Dampierre

Dampierre

Üye
hard format at düzelir, yada dead phone flash, başka çözüm yok

_ardaa

_ardaa

Üye
Daha önce hiç uğraşmadım ama hangi konudan yaptın oraya bakalım belki çözümü buluruz.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
_ardaa

_ardaa

Üye
fontu nereye attın depo hafızasına mı yoksa telefon hafızasına mı

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yığın hafızaya
resource klasörünün içindeki fonts klasörüne attım :(

_ardaa

_ardaa

Üye
telefon açılmıyorsa usb ile bilgisayara bağlayıp attığın yerden silmeyi denedin mi font dosyasını

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
telefonu pcye bağlayıp yazı fonyu attım sonra telefonu kapattım açtım ama açılmıyor ekrana nokia yazısı geliyor ekran bembeyaz öyle kalıyor bikaç defa denedim ama olmadı hard format atmayı denedim telefon açılıyor erkrana nokia yazısı geliyor 3-4 dakka sonra geri kapanıyor tekrara açılıyor böyle sürekli gidiyor ne yapmam lazım bu işten anlayan arkadaşlardan lütfen yardım istiyorum

TTPod programındaki font uyumsuzluğunu giderebilmek için dün bende C6-01 model telefonuma font yükledim çekine çekine.
(TTPod'da menü karakterlerinin düzgün görünmesi için "Pure" adlı fontu yüklemek gerekiyormuş)

Neyse ki bir sorun çıkmadı.
Kart okuyucu ile bilgisayara taktım hafıza kartını.
Sonra Resources klasörünün içine, hazır durumdaki Fonts klasörünü attım.
(Sadece kart okuyucu yoluyla resources'ın içine klasör atabiliyor yada oluşturabiliyorsunuz, başka türlü dosya oluşturma erişimi vermiyor, Xplore ile bile)

Sonra da telefonu yeniden başlattım.
O eklediğim font ile açıldı telefon.
Sen de neden sorun yaşandı bilmiyorum ama Fonts klasörünü indirdiğim sitede benzer şekilde yakınanlar vardı.
aarda'nın da belirttiği gibi, o klasörü silersen düzelecektir muhtelemen.
Hafıza kartındaki sistem dosyalarına ekleme/silme işlemi yaparken mutlaka KART OKUYUCU kullan.
aarda'nın dediği silme işlemini de kart okuyucu ile dene.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
TTPod programındaki font uyumsuzluğunu giderebilmek için dün bende C6-01 model telefonuma font yükledim çekine çekine.
(TTPod'da menü karakterlerinin düzgün görünmesi için "Pure" adlı fontu yüklemek gerekiyormuş)

Neyse ki bir sorun çıkmadı.
Kart okuyucu ile bilgisayara taktım hafıza kartını.
Sonra Resources klasörünün içine, hazır durumdaki Fonts klasörünü attım.
(Sadece kart okuyucu yoluyla resources'ın içine klasör atabiliyor yada oluşturabiliyorsunuz, başka türlü dosya oluşturma erişimi vermiyor, Xplore ile bile)

Sonra da telefonu yeniden başlattım.
O eklediğim font ile açıldı telefon.
Sen de neden sorun yaşandı bilmiyorum ama Fonts klasörünü indirdiğim sitede benzer şekilde yakınanlar vardı.
aarda'nın da belirttiği gibi, o klasörü silersen düzelecektir muhtelemen.
Hafıza kartındaki sistem dosyalarına ekleme/silme işlemi yaparken mutlaka KART OKUYUCU kullan.
aarda'nın dediği silme işlemini de kart okuyucu ile dene.

daha önce bikaödefa enedim hiçbi sorun olmadı ayrıca telefonda hafıza kartı yok kendi yığın hafızasına atmıştım telefonu açabilsem halledeceğim zaten telefon açılmıyor ekrana nokia yazısı geliyor bembeyaz kalıyor öyle :( :ah:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

daha önce bikaödefa enedim hiçbi sorun olmadı ayrıca telefonda hafıza kartı yok kendi yığın hafızasına atmıştım telefonu açabilsem halledeceğim zaten telefon açılmıyor ekrana nokia yazısı geliyor bembeyaz kalıyor öyle :( :ah:

Eyvah eyvahhh.
Telefonun kendi hafızasına attığın için olmuş o zaman.
Çünkü telefona font atarken mutlaka ama mutlaka telefonda hafıza kartı olmalı ve oradaki (hafıza kartındaki) Resources klasörünün içine atılmalı diye yazıyordu konuda...
Ben yabancı bir siteden okudum bunları yaparken.
Orada da senin gibi telefon açılmıyor, sürekli reset atıyor şeklinde şikayet edenler vardı.
Sanırım onlar da senin gibi hafıza kartı yerine sistem bölümünü kullanmış olmalılar.
Umarım çözersin sorununu, üzüldüm.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim once telefonun nedir onu yazmasin.eger dokunmatik ekransa ses alt tusu,camera,menu tusu,acma kapama tusuna ayni anda bas birkere titryince acma kapamatusunu birak oburlerine basmya devam et acilinca birak tamamdir.yada olu flash dene oda tamamdir.yapamazsan mesaj at yardim ederim.senin sorunun en kolayi:islik

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadasim once telefonun nedir onu yazmasin.eger dokunmatik ekransa ses alt tusu,camera,menu tusu,acma kapama tusuna ayni anda bas birkere titryince acma kapamatusunu birak oburlerine basmya devam et acilinca birak tamamdir.yada olu flash dene oda tamamdir.yapamazsan mesaj at yardim ederim.senin sorunun en kolayi:islik

kurtuluş senin dediğin şekildede yaaptım olmadı :( aynı şekilde devam ediyorr telefon tiredikten sonra açılıyor ekran beyaz oluyor nokia yazısı geliyor 1-2 dak. sonra kapanıyor tekrar açılıyor sonra tekrara kapanıp tekrara açılıyor böyle sürüp gidiyor

Nokia-C7

Üye
kardeş sen hard format atamıyorsun. tuşlara doğru basmıyorsun.
servise ver bence yazılım atar düzeltirler.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hard format atamıyorsun.

Tuşlara tam bas.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes deadphone flash at anca o zaman,madem hard formatta olmamıs....keske atmasaydn yazı fontu ne gerek vardı....:pro: :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

kurtuluş senin dediğin şekildede yaaptım olmadı :( aynı şekilde devam ediyorr telefon tiredikten sonra açılıyor ekran beyaz oluyor nokia yazısı geliyor 1-2 dak. sonra kapanıyor tekrar açılıyor sonra tekrara kapanıp tekrara açılıyor böyle sürüp gidiyor
bak boyle birkere titreyince kapama tusunu birak digerlerini nokia yazisi cikinca acma birakicaksin.ama bence olu flash atarsan daha iyi olur zaten ovi store sosyalag silinicek mecbur flasg aticaksin genede sen bilirsin servise bosuna para verme onlarda aynisin format atip vericek yada flash aticaklar
<script src='http://img577.imageshack.us/shareable/?i=nokian8hardreset.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

Üst Alt