SHADOWGUN v1.2 (Muheteşm 3D ve HD Görsel)[Sd+Apk]SS+Video'lu ''Ayın Oyunu Olucak''

Sponsorlu Bağlantılar

burak d

Üye
    Konu Sahibi
SHADOWGUN v1.2 (Muheteşm 3D ve HD Görsel)[Sd+Apk]SS+Video'lu ''Ayın Oyunu Olucak''
Shadowgun 1.2
[video=youtube;YhA0cbu1BxI]http://www.youtube.com/watch?v=YhA0cbu1BxI&feature=player_embedded[/video]

Süper bir Oyun Daha
Muhteşem Görseli ve Oyuncu Modu ile Herkesi Büyülüyor

Tegra2 Cihazlar İçindir.
Diğer Cihazlarlarda Çalışması İçin
Chainfire3D

Yükleyin

Sistem: 2.2 ve Üzeri

İndir
SD:
Apk:

Repleri Unutmayalım

----------Eklendi @ 17:40:13 ---------- Yazıldı @ 17:23:24 ----------

Düzeltme Oldu Location : sdcard/Android/data/

• Beğen
Tepkiler: delikanli006 ve nuh_2009

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Teşekkürler

fatih_347

Kapalı Hesap
tesekkürler bu arada oynu indirdim ve actı fakat videodan sonra oyundan atıyor

troy25

troy25

Üye
dostum çalışman için teşekkür ederim.de yanlız bu verdiğin dosyaları yükledim her iki dosyada açılmadı telefonum htc hd desire :vur

burak d

Üye
    Konu Sahibi
blue2112

blue2112

Üye
usta Chainfire3D dosyası içinde plugins klasörü var onu nereye atacaz tam olarak ?

troy25

troy25

Üye
Chainfire3D evet yüklü ama bu program telefonu nuza uygun değil diyor sanırım yani çalışmıyo oyunun apk dosyasını kurdum sadece exit ekranda yazıyor :(

----------Eklendi @ 00:31:19 ---------- Yazıldı @ 00:19:51 ----------

3d programını açtığımda yazan şu . could not acquire superuser access ıs your device rooted? ıf you are rooted but this message persist reboot your device

burak d

Üye
    Konu Sahibi
Chainfire3D evet yüklü ama bu program telefonu nuza uygun değil diyor sanırım yani çalışmıyo oyunun apk dosyasını kurdum sadece exit ekranda yazıyor :(

----------Eklendi @ 00:31:19 ---------- Yazıldı @ 00:19:51 ----------

3d programını açtığımda yazan şu . could not acquire superuser access ıs your device rooted? ıf you are rooted but this message persist reboot your device

Başka bi Apk deneyin ozaman

akın001

Üye
gardaş s2 de çalışıyormu bu

muscler

muscler

Üye
beyler galaxy s2 denedim çalışıyor. oyun sağlam

traffics

traffics

Üye
Arkadaşlar oyunun lisansı yok. Chainfire 3D olsa bile dosyaları yüklü olsa bile çalışmaz. Ah seni umutsuz vaka :vur

omaroz

Üye
hocam bu sd dosyasını hafıza kartına atıyorum ama oyun dosyayı bulamıyor acaba nerde yanlış ypıyorum? teşekkürler

devilmy

devilmy

Üye
9003 sl de çalışmadı plugınde denedık olmadı :=)

muscler

muscler

Üye
beyler 1. aşama telefon rootlu olacak 2. aşama chainfire ve pluginleri yükliceksiniz 3.aşama apk ve sd dosyalarını indirin 4.aşama sd dosyasını söylenen yere atın ve apk yi kurun 5. aşama oyuna girmeden önce chainfiredan plugin olarak nvidia'yı seçin ve oyuna girin açılacaktır . lisanstı şuydu buydu bi sorunu yok oyunun ben oynuyorum diğer teknik kısımlarda problem varsa telefonunuzla alakalı olabilir onu bilemem

burak d

Üye
    Konu Sahibi
beyler 1. aşama telefon rootlu olacak 2. aşama chainfire ve pluginleri yükliceksiniz 3.aşama apk ve sd dosyalarını indirin 4.aşama sd dosyasını söylenen yere atın ve apk yi kurun 5. aşama oyuna girmeden önce chainfiredan plugin olarak nvidia'yı seçin ve oyuna girin açılacaktır . lisanstı şuydu buydu bi sorunu yok oyunun ben oynuyorum diğer teknik kısımlarda problem varsa telefonunuzla alakalı olabilir onu bilemem

Anlatım İçin Tşk

devilmy

devilmy

Üye

cihazla yada versiyonla alakalı bırsey herhalde ilerde başka versıyon cıkarsa belkı çalışır

xpity

Üye
Oyunu indirdim, içinden çıkan "com.madfingergames.shadowgun" klasörünü "SDcard/Android/Data" içine atıyorum, sonra Chain3D yi kurup pluginleride ekliyorum. Oyuna girmeden önce nvidia plugin'i seçiyorum. Sonra oyunu açıyorum ve 250mb data dosyasını indirmen gerekiyor diye uyarı veriyor. Bütün işlemleri doğru yaptım ama klasör yokmuş gibi davranıyor. Telefonum Optimus black.

Merak ettiğim birşey var, sizin klasör içindekiler de bu şekildemi görünüyor?

com.madfingergames.shadowgun\files\UnityCache ve "UnityCache" içinde "Shared" ve "Temp" adında iki klasör ve bir tanede "__info" adında uzantısız dosya var.

"Shared" klasörü içinde üç tane daha klasör var isimleri karmaşık görünüyor ve "__info" adında uzantısız dosya var. (Aşağıya ekledim) "Temp" klasörü ise boş görünüyor.

1d54896449a192eea6011194d65cc6ec4c0609eb

85cc18e36185c238355e96b06623ea75e15f89d1

f80a4138a0f1c676d76d8571f51a991bef3018aa

Bunları yazmamın sebebi Hazır içine attığımız Sd files dosyalarının içeriği aynı olsa bile telefona attıktan sonra görmüyorsa klasör adında yada iç klasörlerden birisinde dosya adı değişikliği olmasıdır. Mesela Hd oyunlardan birisinin apk sı ve sd files dosyaları vardı gerekli yere koyup kurmama rağmen görmüyordu, sonra sd files i sildim telefonun wifisinden den indirip açtığımda açmıştı. Sonra merak edip inen dosya ve klasörleri inceleğimde farkettim ki dosya adındaki harflerde değişiklik vardı. Örnek olarak Aspalt6 sd files elimizde var ama açmıyor, internetten inen açıyor içine girip baktığımızda Aspalt.6 Aspalt-6 Aspalt_6 vs. gibi isimlerle indirebiliyor. Yani kısacası ufacık bir harf değişikliği yüzünden elimizdeki dosya çalışmıyor diyerekten silip atıyoruz. O yüzden böyle durumlarda oyunu sorunsuz çalıştıran arkadaşlar klasör adını yazarlarsa bizde ona göre davranırız.

Üst Alt