çok saol yaw basitmiş ama ilham gelmeyince öle kalıyo insan,tıpkı 42.level gibiöncelikle hiçbir kutuya dokunmadan gidip yukarıdaki taşı sağ alt çukurda duran o ikili dinamit kutusunun yanına düşür. Sonra en sol üstteki düğmeye gidip patlat. Taş aşağıdaki dinamit kutularının yanına düşecek. Yine hicbir kutuya dokunmadan oraya git ve taşı iyice kutulara yanaştır. Sonra çıkıp sol alttaki iki kutuyu birbirine yanaştır ancak arasını tamamen kapatma. Yani ortada kutu girmeyecek kadar boşluk kalsın. Sonra sol üst tepedeki kutuyu aşağı düşür ve aşağıda iterek basamağa yanaştır iyice. Daha sonra alttaki iki kutuyuda yapıştır birbirine. Son olarak sağ üstteki düğmeye git ve zincirleme patlamayı başlat. Kaya yerinden fırlayıp elektriği açacak, zıpla öl![]()

kayayı bastan 2. ve 3. Toprak parçasının ortasında kalacak şekilde (yarısı 2de yarısı 3de) itekle ve kebap olmak için hızlıca elektrik çarpan yere gitçok saol yaw basitmiş ama ilham gelmeyince öle kalıyo insan,tıpkı 42.level gibi![]()
yahu bu 35 i hala çözemedim bi yardım daha alabilir miyim

teşekkürlerSürekli zıpla. (12-13 defa)Giderek daha yükseğe zıpladığını farkedeceksin.Birkaç zıplamadan sonra çivilerdesin)

teşekkürler
----------Eklendi @ 19:13:09 ---------- Yazıldı @ 18:09:10 ----------
44. Leveldeyim yardım edebilirmisiniz?
----------Eklendi @ 19:21:46 ---------- Yazıldı @ 19:13:09 ----------
Şimdi çözdüm![]()
))evet baya supriz oldu ama oyunu bitirdimÇok basit değil mi))Eeee Karoshi bu, tamamen sürprizlerle dolu
![]()

evet oynuyorum"Karoshiware" bölümü de çok keyifli.10 tane para toplayınca ama menüde açılıyor.3 saniye içinde söylenen komutu yapman gerekiyorEğer açabildiysen tavsiye ederim.

teşekkürler oyun zeka bulmacası gibi yahu kafa yoruyoÖncelikle dinamit kutusunu, sağ tarafa yakın olan elektrik taşının üstüne götür. (Hatta elektrik taşının da mümkün olduğunca sağ ucuna yakın olsun)
Sonra kayayı da dinamit kutusuna yanaştır.
Ardından trampleni kullanarak sol taraftaki düğmeyi çalıştır ve dinamit kutusunu patlat.
Düğmeye basar basmaz hemen aşağı in ve sana yakın olan elektrik taşının üzerinde dur.
Sen oradaki yerini alırken, dinamit kutusu patlayarak taşı hareket geçirmiş, taş da ilerleyerek patronun karısını aktif etmiş olacak.
Böylece patronun karısını kullanarak tramplenden sol üstteki anahtara ulaşabilir ve Karoshi'yi küle çevirebilirsin![]()

Bu oyun hem zeka geliştiriyor hem de çok zevkli. Çok güzel paylaşım teşekkürler elinize emeğinize sağlık.
(Not): Grafikler biraz daha iyi olsaydı tadından yenmezdi:-)
)
Bayağı beyin zonklatan bölümler var.

41 de zormuş be hala çözemedim o yüksekliğe nasıl çıkılacak anlamadım hiçbişi yok. Bu arada arkadaşlar ben müziğinede hasta oldum bunun yaw eğer beğenen warsa buyrun
)walla diğer yorumları okumamıştım önce biraz deniyeyim dedim her bölümü yardımla geçince bi anlamı olmuyo zaten bütün bölümler için bi yardım werilmiştir heralde önce deneyip beceremezsem yorumlara bakacaktımyine de teşekkürler bilgi için.
)
Tam son bölüme ulaşıyorsun saatlerce uğraşmadan sonra "Bu Son Level" diyor.