İlk Windows Phone lu Nokia Lumia 800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
franzliszt

franzliszt

Üye
Donanım wp7 için yeterli gözüküyor şimdiki ve ilerki zamanda çıkacak oyun uygulamaları kaldıracaktır. Wp'u sevmiyorum ama donanım olarak fena değil bence ve unutmayalım, iğne deliği kadar lensten 1080p çekmek, carl zeiss lensten 720p çekmekten daha iyi olamaz.

bende sgs2 var ve 1080p si çok ciddi anlamda iyi lensin küçük olması önüne geçmemiş yani , demek istedğim bu kıstas olamaz çekmek zorunda rakipleri çekiyor ozaman nokiada carlzeiss + 1080p yapsın dimi biraz yarışa girsin . ben htc nin bir modelini görüm yanımda uçakta bir bayan kullanıyordu wp menü geçiş efektleri ve vs ler çok güzeldi.önemli olan bu cihazı alırmısınız

pRime.

pRime.

Üye
bende sgs2 var ve 1080p si çok ciddi anlamda iyi lensin küçük olması önüne geçmemiş yani , demek istedğim bu kıstas olamaz çekmek zorunda rakipleri çekiyor ozaman nokiada carlzeiss + 1080p yapsın dimi biraz yarışa girsin . ben htc nin bir modelini görüm yanımda uçakta bir bayan kullanıyordu wp menü geçiş efektleri ve vs ler çok güzeldi.önemli olan bu cihazı alırmısınız
Bilemiyorum, n8 gsmarenadaki camera compare toolda daha net görüntü veriyordu ama haklısın nokia da carl zeiss'lı 1080p çeken telefonlar yapmalı. Wp'a gelince daha önceden söylediğim gibi almayacağım telefonlardır.

61semih

61semih

Üye
valla kim nederse desin android miş samsung serisiymiş nokia piyasadaki parayı gene cebıne akıtacak bakın görün
dedıgın fınlandıya ve turkıye pazarı ıcın gecerlı
akıllı telefonda bu ıkı ulke dısında kımse kale almıyor nokıa yı

----------Eklendi @ 01:16:11 ---------- Yazıldı @ 01:13:43 ----------

600mhz işlemcili 512 ram ı olan vewm6.5 sıstemını kullanan htc touch2 modelını kullandım bırseneden fazla.telefon gercekten cok hızlıydı sanbyandan daha ıyı olacagı kesın umarım yaygınlaşır wp7 lı nokıa lar.yaygınlasması uygulama acısındanda cok ıyı olur.ınternet performansınıda gordukten sonra tercıh sebebı olabılır tekrar nokıa
daha 40 fırın ekmek yemesı lazım

anılbaran

anılbaran

Üye
dedıgın fınlandıya ve turkıye pazarı ıcın gecerlıakıllı telefonda bu ıkı ulke dısında kımse kale almıyor nokıa yı----------Eklendi @ 01:16:11 ---------- Yazıldı @ 01:13:43 ----------600mhz işlemcili 512 ram ı olan vewm6.5 sıstemını kullanan htc touch2 modelını kullandım bırseneden fazla.telefon gercekten cok hızlıydı sanbyandan daha ıyı olacagı kesın umarım yaygınlaşır wp7 lı nokıa lar.yaygınlasması uygulama acısındanda cok ıyı olur.ınternet performansınıda gordukten sonra tercıh sebebı olabılır tekrar nokıadaha 40 fırın ekmek yemesı lazım
Yer zaten :;)

ozzytaste

ozzytaste

Üye

Güzel bir telefon, akıcı ve hızlı. Bence çok rağbet görecektir...Hollandada € 499,-

Elektr0

Elektr0

Üye
Nokıa 'yı bazen anlamıyorum S^3 çıktıgında N8 ile sundu Carl zeiss lensli kamerayı sonra daha koymadı S^3lü tellere .. sonra N9 da Carl Zeiss var... şimdi de Bu telefonda var carl zeiss lens... bundan sonra ki Wp li tellerde Carl Zeiss olmaya bilir Nokıa tam odaklı kamerayı çok seviyor . Carl Zeiss lense ne gerek var ki Millet igne deliği kadar 8 Mp'li bişi sanıyor... bende Carl Zeiss Lensli 5mpixelli kamera daha iyi... Carl zeiss lensi bırakmayınca fiyatta düşüyor ki telefonlar uygun oluyor bu sefer Nokıa Yaptı oluyor ... Nokıa her çıkardıgın modele koy şu Carl zeiss lens'i ...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
windows phone biraz karışığa benziyor.GHz çok güzel ama ram cimri gene.ah nokia adam akıllı bi ram koyamadın:D

anisti

anisti

Üye
bence biraz kaba duruyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
mstf_l

mstf_l

Üye
n9 un tasarımı yerine daha yeni birsey olabilirdi diger donanim olarak gayet iyi ama wp 7 ye biraz sogugum

pRime.

pRime.

Üye
Türkiyeye gelmesi en az 4 ay sürecek.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nfc,ön kamera,hafıza kartı slotu olmayışı çok kötü olmuş,şahsen ben n9 u tavsiye ederim

_RYUK_

_RYUK_

Üye
yorumları okurken çok güldüm.kimse bişey begen miyor.onlara kalısa telefon beyin ameliyetı da yapmalı :D :D :D :D

coacoa

Üye
yorumları okurken çok güldüm.kimse bişey begen miyor.onlara kalısa telefon beyin ameliyetı da yapmalı :D :D :D :D
ben zaten hep derim bu forumdakiler telefondan anlamıyor nerden anladın dersen bir kaç forumda takılmaya basladım herşey ortaya çıktı :D burda herkesin kullandığı telefon iyidir :D

baranselona

baranselona

Üye
kimse sevmiyor heralde ama ben wp arayüzünü seviyorum nedense :D sadece nokia birazdaha güzel tasarım yapsaymış iyi olacakmış... bide ram sıkıntı olabilir belki ama ilerde bi telefon alırsam ya yine android olacak yada wp olacak... ios-symbian-meego-bada vb..falan en son seçeneklerden olur ..

mstf_l

mstf_l

Üye
kardesim tabii ki beyin ameliyati istemiyoruz ama en azindan rakiplerinin ozelliklerini tasisin biz sadece 512 mb ramden 1.4 ghz işlemciye 1300 mah bataryadan olmayan nfc den sd kart slotundan yakiniyoruz yok yani rakiplerine bi bak istersen nexus a iphone 4s e n9 a sonra gel konuş biz burda arayip kapatmalik telefon aramıyoz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia şöyle insanları wow dedirtecek bir cihaz yapmadıktan sonra onu bende kurtaramam,varsın pahalı olsun (4s gibi gs2 gibi),ben alamasamda alabilen nokia kullanıcıları işte bu diyebilsinler.

EFG_07

EFG_07

Üye
nokia her çıkardığı telefonda illaki bir eksikliği oluyor bir kere de her özelliğiyle tam bir telefon çıkartmıyor , bu bir ticaret politikası mı bilinmez ancak şu bir gerçekki nokia rakiplerine oranla çok geride

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ram sorunu wp'de pek yasanmaz.Çogu wp'lu telefon 512 ram tasır.
Hafıza sorunuda yasanmaz gibi çünkü 25 gb ücretsiz skydrive destegi var. Ki zaten 16 gb nasıl yetmez anlamıs degilim.Yorum yapan arkadaslar kaçlık hafıza kullanıyor?
Bana göre tek eksigi nfc'dir birde az çok ön kamera da lazım olabilir.
Bunların dısında alacagım son telefonlardandır wp.
Oyun ve uygulama konusunda gelistirilmis bir symbian belle daima ilk seçenegimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt