İlk Windows Phone lu Nokia Lumia 800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
nokia her çıkardığı telefonda illaki bir eksikliği oluyor bir kere de her özelliğiyle tam bir telefon çıkartmıyor , bu bir ticaret politikası mı bilinmez ancak şu bir gerçekki nokia rakiplerine oranla çok geride
Nokia nın en dolu telefonu N8.....(benim şahsi görüşüm)ama bunda da nfc yok.ama ben bu cihazı (n9 hariç) nokianın şuana kadar çıkardığı hiçbir cihaza yinede değişmem.

Elektr0

Elektr0

Üye
Nokıa'nın en iyi telefonu Nokıa-3310'du :oke:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Bana kalırsa 512 mb ram wp yeter.fazla ram fazla enerji tüketimi demek.android te bunun örneklerini görüyoruz.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Bana gore telefonlarin su an icin tek cezbedici taraflari isletim sistemleri.Windows phone stabil bir isletim sistemi gercekten fakat simdi nokia yi ele aldigimizda liderlige oynayan bir firmanin cikarmamasi gerektigi cihazlari tanittigini goruyoruz.bu ozellikte telefonlar yerine ben bircok kullanicinin diger firmalari tercih edeceginden eminim.Cunku hicbir farklilik yok.Degisiyoruz falan filan dediler millete umut verdiler cikan cihazlar htc nin wp telefonlari kadar yok.Hele 25 gb skydrive hafiza isi gercekten cok komik interneti bedava zannettiklerini dusunuyorum.Cihazlar standart uretim windows telefonlari...Tasarim desen tek artilari renk tercihlerinin fazlaligi.Bence nokia nin dususu devam etmeli.Akillarini baslarina almalari icin sifiri gormeleri sart.Yoksa bu ticaret politikalari bizleri magdur eder.Bu donanimlarla wp iyi calisiyor demek nokia icin yanlis cunku o fiyatlarda telefon alanlar mantiken donanimi kuvvetli telefonu aliyorlar ee nokiada hepsinde geride olduguna gore?S40 piyasasina oynayacak :) komik ama gercek...

kayahan35

kayahan35

Üye
Iphone 4s de de 512 mb ram var fiyatı 2.700 tl
android gibi ram canavarı değil uygulamaları :) ram hem fazla para hemde şarj düşmanıdır.
lumia 800 çok güzel bi cihaz tipide güzel :)

__piranha__

__piranha__

Üye
olur mu hocam nokianın en iyi telefonu 5110dur

by*cambaz

Üye
güzel

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
askerlik bitince 900'ünü alacam bunun az kaldı mayısta bitiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt