LG Optimus Black LGmobile update kullanan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sukho

sukho

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus Black LGmobile update kullanan varmı
ewet arkadaşlar LG Optimus Black LGmobile update ile BLACKİNİ güncelleme yapan varmı nasıl oldu ne gibi faydası oldu artıları eksileri nelerdir acaba ek olarak bütün telefondaki rehber resimler videolar sd card daki veriler kısacası silinmeler nasıl oluyor yapıldıktan sonra garantiden çıkar mı..

şimdiden bakan cevap yazan fikir veren her arkadaşıma teşekkür ederim......

seymen16

seymen16

Üye
ewet arkadaşlar LG Optimus Black LGmobile update ile BLACKİNİ güncelleme yapan varmı nasıl oldu ne gibi faydası oldu artıları eksileri nelerdir acaba ek olarak bütün telefondaki rehber resimler videolar sd card daki veriler kısacası silinmeler nasıl oluyor yapıldıktan sonra garantiden çıkar mı..

şimdiden bakan cevap yazan fikir veren her arkadaşıma teşekkür ederim......

Ordan güncellersen hiç bi sorun çıkmaz ben ordan güncelledim ilk aldığımda. v10c sürümüne güncelleştiriyo. eskisine göre bi fark göremedim ben sadece küçük birkaç hata düzeltilmiş. verilerin kaybolmaması için güncellemeye başlamadan önce yedek almanı öneriyo yedek alırsan bilgilerin kaybolmaz.

sukho

sukho

Üye
    Konu Sahibi
Ordan güncellersen hiç bi sorun çıkmaz ben ordan güncelledim ilk aldığımda. v10c sürümüne güncelleştiriyo. eskisine göre bi fark göremedim ben sadece küçük birkaç hata düzeltilmiş. verilerin kaybolmaması için güncellemeye başlamadan önce yedek almanı öneriyo yedek alırsan bilgilerin kaybolmaz.

ilk önce cevapladığın için çok teşekkürler fakat bu telefonun yedeğini nasıl alıcam daha yeni aldım bilmiyorum (usb bağlantisi kurup bütün dosyaları kopyalamak mı) dediğiniz acaba
teşekkürler

seymen16

seymen16

Üye
Sen telefonu usb ile bağla telefonu bilgisayarına. Usb bellek modunu çalıştır ondan sonra içinde Lg PC Suite programını yükle. ondan sonra usb modundan çık. Pc suite programıyla bağla telefonu bilgisayara. ondan sonra güncelleştirmeleri kontrol et de. yeni güncelleştirme bulursa yükle. yüklemeden önce sana soruyo zaten yedek alınsın mı diye evet dersen otomatik yedek alıyo o. kardeş ben anca bu kadar anlatabiliyorum. istersen bi kullanma kılavuzuna da bak orda da anlatılıyodur bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt