[YoYo Games Ltd.] Karoshi v1.00(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
Ohooo Level 16 ne ki, daha göreceğin bölümlerin yanında çocuk oyuncağı kalıyor onun çözümü :D

Neyse çözümü söyleyeyim.

İki tane yaratığımız var. (Biliyorsun bu yaratıklar üstüne basanı zıplatmaya yarıyor)
Biri üst basamakta, diğeri ise alt basamakta yürüyüş halinde....
Karoshi'nin ölebilmesi içinse tek seçenek var...
Ocağın üstüne geçip beklerken birinin sol tarafta üstte duran düğmeye basması gerekiyor.
Tabii ki bu da yaratıklardan biri olacak.
Peki yaratığın birini oraya nasıl çıkaracaksın?

Oyun başladığında hemen önündeki mavi düğmenin üstüne gelip bekle.
Üstteki duvarı aktif hale getirecektir.
Üstteki duvar aktif olunca ve üst taraftaki yaratık gelip o duvara çarparak geri döner dönmez hemen düğmenin üstünden çekil ve duvarı açık hale getir.
Böylece yaratıkların yürüyüş düzenini değiştirmiş olacaksın. Üstteki yaratık alttakinin üstüne düşerek zıplamaya başlayacak ve zıplaya zıplaya sol üstteki düğmenin oraya düşecek.
O düğmeye doğru yürürken sen de hemen sağ alt köşedeki ocağın üstündeki yerini alacaksın. Ve bir güzel kebap olacaksın :D
İşlem bu kadar.

Not: İleride çok daha feci beyin yoran bölümler var :D

:tşk: ben o yolu denemiştim ama üst üste zıpladıkları aklıma gelmemişti zamanlama hatası yapmışım :) şimdide lvl 32 yle cebelleşiyorum :)

gogis

gogis

Üye
hocam level 45? 2 gündür geçemiyorum

adil123321

Üye
beylerm lvl 29 bende 2 gun fln oldu gecemedim :) yardımcı olurmusunuz

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Yav 41. Bölümde ne yapıyoruz uğraş uğraş geçemedim :S

StigmatA

Üye
29.bölümde kutuyu biraz sol taraftaki çıkıntıya yaklaştır. sonra zıplayan adma değmeden altından geç ve kırmızı tuşla basarak ateş kkutularının üstündeki kasaları patlat. daha spnra yine zıplayan adam adeğmeden başlkadığın noktaya geri dön. daha sorna yaklaştırdıın kutuya çıkıp en soldaki çıkıntı üstüne ordanda yine zıplarayk adama değmeden sağa doğru geç ve çivilerin stüne zıpla işte bukadar:) umarım anlatabilmişimdir:)

41.bölümöde ise 4-5 kez reset yap zıplama tuşu aşağıya düşücek ondan sonra bi 7-8 kez yine restart yap bu sefert hem aşağıda hem yukarıda zıplama tuşu çıkıcak böylece çivilere zıplıycaksın bukadar:)

----------Eklendi @ 12:16:53 ---------- Yazıldı @ 12:13:39 ----------

45,bölümde önce kıza gidip dokun böylece daha yükseğe zıplıycaksın sonra en üste geçip büyük kasayı aşağıya it. küçük olan griyide sol tarafa doğru sürükle ve ordan aşağıya it. sonra kızın olduğu kata geçip elektişrk kutusnun üstündeki patlayıcı kasayı bir bölme sola çek kıza doğpru . sonra geri dönüp sarı tşua bas ve kızı öldür ardından diğer admın tuşuna basıp görevi diğer adama geçir .. şimdi alttaki adama geçince yanındaki kutuyu mavi tuşun üstüne getir böylece az önce sürükleyip düşürdüğün büyük kasa en alkt bölmeye düşücek. sonra patlayıcı kasayı ateş bölmesinin üsüne getir. ardından ateş tuşunun olduğu tarafta zıpla ve bas böylece ilk başta büyük kasnaın yanında olan ve en osola götürüp düşürdüğün küçk grip kutu adamının üstüne düşücek ve oyun sonlanıcak.

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38

adil123321

Üye
cok sagol simdide 43. Bolumde kaldım ?

StigmatA

Üye
43. başlar başlamaz sarı tuşa basmadan adamını derin boşluğa gönder yaratık seni diğer adama geçiricek. sonra sen sarı tuşun oraya git. yaratık bekle tam sol köşeye yanaşınca sarı tuşa bas elektirkten dolayı yukarıda patlama olucak ve kutu aşağı düşücek böylece kutunun solunda yaratık sağında mavi tuş kalıkca sonra geç kutuyu mavi tuşun üstüne taşı. ondan sonrası bastiş zaten. mavi noktaları açılıcak böylece en üstteki kutuyu kaydırrarak kendi adamının üstüne düşürücen. oyunu geçtin.

----------Eklendi @ 18:41:03 ---------- Yazıldı @ 18:38:45 ----------

bende 50ç bölümü geçemedim acaba kurnazlığı ne:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
cok sagol simdide 43. Bolumde kaldım ?

Hocam oyundaki "en iyi zamanlama" gerektiren bölüme gelmişsin. Gerçekten zor ve zamanlamayı ayarlamak çok uğraştırıyor.
Yazarak anlatmak zor ben en iyisi resim üzerinde göstereyim.

Öncelikle şunu unutma: Oyun başlar başlamaz sarı düğmeye yönelip dibinde hazır beklemelisin. Çünkü yaratık patronu aktif etme düğmesine basmadan önce senin sarı düğmeye basıp zıplayarak çukura ulaşman gerekiyor.
Bu arada sarı düğmeye basıp karşı taraftaki patlama sonucu tuğlayı düşürürken, yaratığın üstüne denk gelmemesi gerekiyor. Yaratık ölürse işin biter. Ama sen çukura ulaşmadan patronu aktif ederse de işin biter :))
Tam ikisinin arasında salise'lik bir zaman diliminde bunları yapman gerekiyor. Kolay gelsin ;)

StigmatA

Üye
arkadaş resimli anlatmış benimkine göre dha yararlı olur. beyler 50. bölümün çakallığnıda söyleseniz:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaş resimli anlatmış benimkine göre dha yararlı olur. beyler 50. bölümün çakallığnıda söyleseniz:)

Zuahahaha... 50.bölümde hiçbirşey yapmayacaksın. Bölüm başladığında hiçbir şeye basma, sadece bekle. Patron lazer atıp öldürecek.
Ancak bölümü daha sonra tekrar oyna ve tam lazer ışını geldiği anda havaya zıplayıp lazerden kurtulmaya çalış. (Bu sadece "Achivements" bölümünde istenen başarılardan biri. Yapman şart değil)

StigmatA

Üye
sağol dostum;)

adil123321

Üye
cok cok sagolun simdi 47 deyim üçgen var :) baya ugrasıyom :)

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
tesekkurler

lewent2020

lewent2020

Üye
36.bölümde kaldım...Good Job alabilirmiyim lütfen :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
36.bölümde kaldım...Good Job alabilirmiyim lütfen :)

Evet bu da zor ve zamanlama isteyen bölümlerden biri...

Yapman gereken şu:

Bölüm başlar başlamaz Karoshi'yi harekete geçirip "hiçbir düğmeye basmadan" patronun bulunduğu kayaya çıkacaksın. (Tabii yaratık düğmelere ulaşmadan önce patronun yanına varman gerek)
Ama burada çok önemli bir nokta var. Kayaya öyle bir çıkacaksın ki patrona temas etmeyeceksin. Yani tam sol ucuna çıkman gerekiyor.
Sen kayanın ucuna çıktığında, yaratık da o arada gidip patronu aktif eden düğmeye ulaşacak ve patron aktif hale gelecek.
Tabii burada patronu kayadan indirirken yine Karoshi ile temas ettirmemen gerekiyor. (Yani kayanın sağ tarafından indir)
Sonra patronu da yine hiçbir düğmeye bastırmadan mavi düğmenin yanına götür. (Ancak düğmeye basma. Çünkü burada zamanlama çok önemli)
Yaratık tam Karoshi'nin bulunduğu kayanın altından geçerken patronu düğmeye bastır. Kaya açılacak ve Karoshi yaratığın sırtından zıplayıp üstteki kaya sırasının üstüne fırlayacak.
Tabii burada hemen düğmenin üstünden çekileceksin ki üstteki kayalar kapansın ve Karoshi aşağıya geri düşmesin.

Karoshi'yi yukarıya çıkardıktan sonra iş bitiyor zaten.
Patronu götürüp "Karoshi'yi aktif etme düğmesine bastıracaksın" ve üst tarafta Karoshi aktif olacak.
Ardından Karoshi ile gidip cubbaaaa çivilerin üstüne ;)

Asteroid9

Asteroid9

Üye
28 de takıldım :) yardım edebilirmisiniz?

lewent2020

lewent2020

Üye
40 ta kaldım bu kezde

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
40 ta kaldım bu kezde
öncelikle hiçbir kutuya dokunmadan gidip yukarıdaki taşı sağ alt çukurda duran o ikili dinamit kutusunun yanına düşür. Sonra en sol üstteki düğmeye gidip patlat. Taş aşağıdaki dinamit kutularının yanına düşecek. Yine hicbir kutuya dokunmadan oraya git ve taşı iyice kutulara yanaştır. Sonra çıkıp sol alttaki iki kutuyu birbirine yanaştır ancak arasını tamamen kapatma. Yani ortada kutu girmeyecek kadar boşluk kalsın. Sonra sol üst tepedeki kutuyu aşağı düşür ve aşağıda iterek basamağa yanaştır iyice. Daha sonra alttaki iki kutuyuda yapıştır birbirine. Son olarak sağ üstteki düğmeye git ve zincirleme patlamayı başlat. Kaya yerinden fırlayıp elektriği açacak, zıpla öl :)

Üst Alt