OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Versiyon bilgisi konunun en başında yazıyor. Eğer versiyonunuz uymuyorsa sakın yüklemeyi denemeyin. ROM unuzu yakarsınız.

----------Eklendi @ 09:37:19 ---------- Yazıldı @ 09:35:21 ----------

Daha önce belirtildi mi bilmiyorum ama telefonun dilini ingilizce yapınca 'gps' klasöründe ki 'haritalar', 'smart2go' diye görünüyor. ve açılmıyor. Aynı zamanda yine dil ingilizceyken, mesajlarda sohbetler görünmüyor, ama klasör içerisinde ki kısayoldan çalışıyor. Sohbetler benim için çok önemli değil de şu haritaları nasıl kullanırız ingilizceyken ??? bilgin var mı ??

Ovi Haritaların ingilizce versiyonunu Rofs2 ye NFE ile gömersen sorun çözülecektir. Önceden Ovi Haritalar için ingilizce dil yüklemesi yapmıştım ancak sonradan mod çakışması olmuş galiba.

dr.arrican

Üye
dostum eposta tanımlamistim simdi bunu silemiyorum var mi bi çözümü formattan önce?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Format atacaksan zaten silinecek. Formatsız silmek istiyorsan eposta uygulamasını kaldır.

dr.arrican

Üye
Yazılıma gömülü geldiğinden sanırım e-posta uygulamasını kaldıramıyorum. Formatı son çare olarak kullanmak istiyorum. Ama bir çözümü yoksa mecburen atacağım :) Bahaneyle v.6 yı mı yüklesem :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yazılımla gömülü gelmiyor, sen eposta ayarlarını yaparken o esnada kuruluyor. Ayarlardan Uygulama yöneticisine gir. Oradan Eposta ile ilgili herşeyi kaldır. V60 ı da yükleyebilirsin.

dr.arrican

Üye
Yazılımla gömülü gelmiyor, sen eposta ayarlarını yaparken o esnada kuruluyor. Ayarlardan Uygulama yöneticisine gir. Oradan Eposta ile ilgili herşeyi kaldır. V60 ı da yükleyebilirsin.
sorun şu ki uygulama yöneticisinde eposta ile ilgili hiçbirşey göremiyorum :) neyse arkadaşım teşekkür ederim ilgilendiğin için bi ara bi format çekeyim buna ben :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim.

UniqueDemon

Üye

Bu klavye hatası bende de hiç olmadı. Hafıza kartından sistem klasörlerini (data, sys vs.) silip hard format at.

Format attım yine olmadı kardeşim. O klavye dışında hatasız bir şey. Ama sadece bende sanırım klavye hatası veriyor.
Ben 101 sürümünü kurdum, bir de 007 sürümünü deneyim.

omer_01_01

omer_01_01

Üye
hocam çok seri mesaj yazdığımızda alfasayısal tuş kısmı bir an kapanıyor başıma 50-60 kere geldi bu bir hata mı_?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hocam çok seri mesaj yazdığımızda alfasayısal tuş kısmı bir an kapanıyor başıma 50-60 kere geldi bu bir hata mı_?

Hayır hata değil. Bende de oldu kapanma olayı. Ancak bu bir hata değil. Telefon saçmalıyor bazen...

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
operadan atıyor. Kendi tarayıcısından da atıyor.kücuk Q klavye yok. Onbellek e ye atılsaymış daha iyi olurmus.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
operadan atıyor. Kendi tarayıcısından da atıyor.kücuk Q klavye yok. Onbellek e ye atılsaymış daha iyi olurmus.

Hız ve kararlılık açısından tarayıcı önbelleği C de. İstersen tarayıcı önbelleğini E ye modlarla alabilirsin.

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Hocam bir video buldum bizim c6 yazılımı böyle yapmıyor bunun görseli daha güzel (alttaki video da).Bizim omega da mı böyle ben mi yapamadım yoksa bu ayrı mı_?ARKADAŞLAR SİZDEKİ DE BÖYLE Mİ BEN Mİ YANLIŞ YAPTIM YOKSA EV EKRANININ SADECE 1İ Mİ KULLANIMA AÇIK _??

[video=youtube;0rCAsQx4_HM]http://www.youtube.com/watch?v=0rCAsQx4_HM&feature=related[/video]

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardeşim sen hangi C6 dan bahsediyoesun? Bütün C6 lar böyle....

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Kardeşim sen hangi C6 dan bahsediyoesun? Bütün C6 lar böyle....

ben videoda ki gibi 2. ekranı kullanamıyorum ve bende ekran geçişleri böyle efektli değil ben mi yanlış yaptım acaba beinm telefonda 5800 videoda ki de 5800 ona da c6 yazılımı yüklenmiş benimkine de omega yüklü _??? kafam karıştı :S

ank_kutay

Üye
5800 v60 yüklenir mi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben videoda ki gibi 2. ekranı kullanamıyorum ve bende ekran geçişleri böyle efektli değil ben mi yanlış yaptım acaba beinm telefonda 5800 videoda ki de 5800 ona da c6 yazılımı yüklenmiş benimkine de omega yüklü _??? kafam karıştı :S

Videoyu iyice izlemeni tavsiye ederim. 2. ev ekranında sadece profil widgeti var ve adam bu widgetin bulunduğu ev ekranı ile uğraşmıyor, diğer widgetlerle dolu olan ev ekranını düzenliyor ;)

5800 v60 yüklenir mi

OmegA'nın yapımı ve güncellemesi durduruldu. Lütfen konuyu iyice okuyalım.

CorbyW

CorbyW

Üye
Ay çok sağol.Sorunsuzca yükledi.Ya biraz komik olacak ama ben oyun indirirsem S60v5 bölümünden mi indireeğim S anna^3 ten mi:)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
işletim sistemi değişmedi, o kadar uzun boylu değil.s60v5ten indiriceksin..

----------Eklendi @ 21:46:30 ---------- Yazıldı @ 21:44:57 ----------

Videoyu iyice izlemeni tavsiye ederim. 2. ev ekranında sadece profil widgeti var ve adam bu widgetin bulunduğu ev ekranı ile uğraşmıyor, diğer widgetlerle dolu olan ev ekranını düzenliyor ;) OmegA'nın yapımı ve güncellemesi durduruldu. Lütfen konuyu iyice okuyalım.
Bi v60 fwsi çıkmıycak mı :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bunun için üzülmenize gerek yok. Yeni bir CFW yapımlarına başladık. Gerçi 5800 için kendim bir CFW çıkarmayacağım ama bunun için çalışan modder arkadaşlarım 5800 içinde CFW çıkaracak. OmegA için son ama yeni CFW için bir engel değil.

Üst Alt