OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Verdiğiniz destek ve Cevaplar için teşekkürler yalnız bi sorum daha olacaktı bunu ovi haritalarda GPS bağlantısı kurmuyo yani gps aktif değil galiba nerden aktif edebilirim bunu acaba??

GPS aktif oluyor fakat simgesi çıkmıyor. 5230 üzerinde denedim.

bandobras

bandobras

Üye
öncellikle QTyi yükledim...eskiden indireceğim 1 şey için 6 şey download etmeye çalışırken şuan 3 şey etmeye çalışıyor ama yinede indirmiyor..
büyük ihtimal buda Nokia Smart İnstallerdir..acaba onunda manuel indirme imkanı varmı..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
öncellikle QTyi yükledim...eskiden indireceğim 1 şey için 6 şey download etmeye çalışırken şuan 3 şey etmeye çalışıyor ama yinede indirmiyor..
büyük ihtimal buda Nokia Smart İnstallerdir..acaba onunda manuel indirme imkanı varmı..

QT'yi nereden yükledin?

-CoNqUeRoR-

Üye
Ya Rambo telefona hangi temayı yüklediysem, simgeleri değişmedi. Ben orjinal simgerini daha çok seviyorum. Nasıl onu ayarlayabilirim. Yada sorun bende mi :S

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ya Rambo telefona hangi temayı yüklediysem, simgeleri değişmedi. Ben orjinal simgerini daha çok seviyorum. Nasıl onu ayarlayabilirim. Yada sorun bende mi :S

Simgeler telefonun çekirdeğine gömüldü o yüzden değişmez ya da bir miktarı değişir bir miktarı aynı kalır. Güncel ve büyük ikon desteğine sahip bir tema yüklersen düzelebilir.

stazz15

stazz15

Üye
sa rambo kardeşim ben telefonu flashladım ama şimdi tel açılmıyo bi ara ekranda değişik gri renkte hareketlenmeler oldu sonra açma tuşuna basınca sadece titriyo ama açılmıyo bozuldumu telefon acaba?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sa rambo kardeşim ben telefonu flashladım ama şimdi tel açılmıyo bi ara ekranda değişik gri renkte hareketlenmeler oldu sonra açma tuşuna basınca sadece titriyo ama açılmıyo bozuldumu telefon acaba?

Doğru dosyaları indirip flashladığından emin misin? Bazen inerken bazen arşivden çıkarırken dosyalar bozulabiliyor. O yüzden doğru dosyaları tekrar indirmeni tavsiye ederim. Konuya bakarak tekrar flashla.

stazz15

stazz15

Üye
use ini kullanmadan flash attım açıldı telefon teşekkürler cfw için eline sağlık şimdi deneyeyim bikaç gün :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nasıl flashlıyorsan sana kalmış. Ancak hiçbirşey bilmeyenler için hazırladığım anlatımı kullanarak flashlarsan CFW yi sorunsuz kurabilirsin.

stazz15

stazz15

Üye
iznin olursa bi sorum daha var ekranın en altında küçük, turuncu bi dörtgen var nedir o? nasıl kaldırabilirim?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
iznin olursa bi sorum daha var ekranın en altında küçük, turuncu bi dörtgen var nedir o? nasıl kaldırabilirim?

Turuncu bir dörtgen mi? Bana ev ekranının resmini çekip gösterir misin?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
dudu recorder açık olunca çıkıyomuş şimdi programı silince gitti kusura bakma ya :S

Yok sorun değil de bu seferde olay komikleşmeye başladı. Kullanıcılar sonradan yükledikleri programlarıda CFW'den sanıyor. Fıkra gibi :D

stazz15

stazz15

Üye

Yok sorun değil de bu seferde olay komikleşmeye başladı. Kullanıcılar sonradan yükledikleri programlarıda CFW'den sanıyor. Fıkra gibi :D
valla auto install ile senin verdiğin programları kurdum program başlangıçta otomatik açılmış :D neyse sonuçta telefon hızlanıverdi :) 1-2 güzel tema da buldum mu deme keyfime :) tekrar eline sağlık hayırlı akşamlar.

bandobras

bandobras

Üye
QT'yi senden aldım C6 uyumlu gerçekten kafayı yiyecem Fmobi diye bir program var yüklenmiyor canım sıkıldı resmen :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
valla auto install ile senin verdiğin programları kurdum program başlangıçta otomatik açılmış :D neyse sonuçta telefon hızlanıverdi :) 1-2 güzel tema da buldum mu deme keyfime :) tekrar eline sağlık hayırlı akşamlar.

:rica:

QT'yi senden aldım C6 uyumlu gerçekten kafayı yiyecem Fmobi diye bir program var yüklenmiyor canım sıkıldı resmen :)

Program kurulurken ne tür bir hata veriyor?

v_erdem28

Üye
usta çok süper olmuşta ben kilit kodunu değiştirmeye kalktım fakat 12345 i kabul etmiyor nedir kilit kodu söylermisin..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
usta çok süper olmuşta ben kilit kodunu değiştirmeye kalktım fakat 12345 i kabul etmiyor nedir kilit kodu söylermisin..

Önceden hangi kilit kodunu kullanıyorsan aynısıdır. Bende 12345 kilit kodu ve kabul ediyor.

lololoxx

Üye
Iyi gunler. Oncelikle cfw cok güzel telefonuma simdi kurdum. Sormak istedigim tek soru var. Uygulama kurarken s60v5'mi kurucaz ?? Telefonum 5800

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet, S60v5 kuracaksın eskisi gibi. Bundan böyle widget desteği olan uygulamalarıda kurabilirsin.

Üst Alt