Bu C2Z yamasının efektlerle bir ilgisi var mıdır peki? Çünkü geçiş efektleri bende çalışmıyor veya ben yapamadım?C2Z maker uygulamasını konudaki Symbian uygulamalar pakedinden alıp kur, oradan C2Z yaması oluştur.
Sen CFW yi düzgün kuramamış olabilirsin. Hafıza kartındakji "resource, private, sys, system, data" klasörlerini sil ve hard format at. Ondan sonra tema efektlerini açmayı unutma.
Tema efektlerini açmak için Ayarlar > Temalar > Genel > Seçenekler > Tema Efektleri > Açık yolunu takip et. Hard formatı telefona atacaksın. Video sanırım aklını karıştırmış olmalı. Oradaki yabancı yazılar yüzünden galiba. Adam videoda ev ekranındayken Seçenekler > İçeriği Düzenle kısmına giriyor. Ayrıca ev ekranını böyle doldurmak için İçeriği Düzenle'de iken boş kısımlara bas ve İçerik Ekle'ye gir ardından istediğin içeriği ekle. Bir widgeti düzenlemek içinse İçeriği Düzenle'de iken widgete bir kere bas ve Ayarlar'a gir.Estağfirullah. Bilmemek değil sormamak ayıptırTema efektlerini açmak için Ayarlar > Temalar > Genel > Seçenekler > Tema Efektleri > Açık yolunu takip et. Hard formatı telefona atacaksın. Video sanırım aklını karıştırmış olmalı. Oradaki yabancı yazılar yüzünden galiba. Adam videoda ev ekranındayken Seçenekler > İçeriği Düzenle kısmına giriyor. Ayrıca ev ekranını böyle doldurmak için İçeriği Düzenle'de iken boş kısımlara bas ve İçerik Ekle'ye gir ardından istediğin içeriği ekle. Bir widgeti düzenlemek içinse İçeriği Düzenle'de iken widgete bir kere bas ve Ayarlar'a gir.
o bende de oluyor.. İşaret imleçi çoookk uzun oluyohocam çok seri mesaj yazdığımızda alfasayısal tuş kısmı bir an kapanıyor başıma 50-60 kere geldi bu bir hata mı_?

rambo kardeş sana birşey soracam simdi ben dün flaş yaptım tele ama hafıza kartı depo hafıza daki dosyaların uzantısı exe oldu ben o dosyalara giremiyorum ama müzik dinleyebiliyorum görüntüleri göremiyorum ne yapıp bunları geri getirebilirim ? Lütfen yardımC2Z maker uygulamasını konudaki Symbian uygulamalar pakedinden alıp kur, oradan C2Z yaması oluştur.
rambo kardeş sana birşey soracam simdi ben dün flaş yaptım tele ama hafıza kartı depo hafıza daki dosyaların uzantısı exe oldu ben o dosyalara giremiyorum ama müzik dinleyebiliyorum görüntüleri göremiyorum ne yapıp bunları geri getirebilirim ? Lütfen yardım
bugün deneyecem saolSenin hafıza kartına virüs bulaşmış. Klasör seçeneklerinden Gizli dosyaları göster'i işaretle ve Korunan işletim dosyalarını göster'in işaretini kaldır. Senin orjinal klasörlerin ortaya çıkacaktır.
Merhaba rambo öncelikle belirteyim muhteşem bir cfw ama bugün bir sorun yaşamaya başladım ekrandaki profil widgetindeki tarih gitti orası boş görünüyor saat ve genel diye yazı var ama orası boş bunu nasıl çözebilirim ? ve son birşey daha sormak istiyorum x6 telefonuma bunu yüklemeden önce ana ekranda müzik çalar widgeti vardı ona tıklayıp hemen müzik çalara girebiliyordum bunda da var evet ama bundan girince müzik çalardayken geriye basınca hemen ana ekrana atıyor bunun bir çözümü var mı umarım cevap alabilirim teşekkürler
Profil widgetindeki bozulmaları çözmek için telefonu kapatıp açabilirsin. Bundaki Müzik çalar widgeti orjinalindeki gibi değil. Müzik çalara ve diğer uygulamalara nereden girersen oraya çıkarsın. Geri tuşu mantığını böyle ayarlamışlar C6 da.
teşekkürler cevapladığın için bir sorum daha olacak nesli tükendi falan demişsin ama arkadaşımın 5800 telefonuna bu fw yi kurmak istiyoruz ama v60a yükseltmiş telefonu yenileme yapacak mısınız v60 için ?
