OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

seytan_sirin

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın... ben omegA 4.5 ve omegA 4.6 yı kurdum benim telefonum 5530 XM 3D efekt eklenmiş diye okudum modda ama ben bunu telefonumda bir türlü sağlayamıyorum... Patcher da C2Z yi patchlemeye çalıştıgımda da telefon restart veriyor...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C2Z maker uygulamasını konudaki Symbian uygulamalar pakedinden alıp kur, oradan C2Z yaması oluştur.

seytan_sirin

Üye
C2Z maker uygulamasını konudaki Symbian uygulamalar pakedinden alıp kur, oradan C2Z yaması oluştur.
Bu C2Z yamasının efektlerle bir ilgisi var mıdır peki? Çünkü geçiş efektleri bende çalışmıyor veya ben yapamadım?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen CFW yi düzgün kuramamış olabilirsin. Hafıza kartındakji "resource, private, sys, system, data" klasörlerini sil ve hard format at. Ondan sonra tema efektlerini açmayı unutma.

seytan_sirin

Üye
Sen CFW yi düzgün kuramamış olabilirsin. Hafıza kartındakji "resource, private, sys, system, data" klasörlerini sil ve hard format at. Ondan sonra tema efektlerini açmayı unutma.

CFW için hafıza kartındaki söylediğiniz klasörleri silmiştim ve öyle yüklemiştim esasında... Hard formatı Telefona mı atmalıyım yoksa karta mı? Birde kusura bakmayın çok oluyorum biliyorum ama efektleri nerden ne şekilde açıcam?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Estağfirullah. Bilmemek değil sormamak ayıptır :oke: Tema efektlerini açmak için Ayarlar > Temalar > Genel > Seçenekler > Tema Efektleri > Açık yolunu takip et. Hard formatı telefona atacaksın. Video sanırım aklını karıştırmış olmalı. Oradaki yabancı yazılar yüzünden galiba. Adam videoda ev ekranındayken Seçenekler > İçeriği Düzenle kısmına giriyor. Ayrıca ev ekranını böyle doldurmak için İçeriği Düzenle'de iken boş kısımlara bas ve İçerik Ekle'ye gir ardından istediğin içeriği ekle. Bir widgeti düzenlemek içinse İçeriği Düzenle'de iken widgete bir kere bas ve Ayarlar'a gir.

• Beğen
Tepkiler: seytan_sirin

seytan_sirin

Üye
Estağfirullah. Bilmemek değil sormamak ayıptır :oke: Tema efektlerini açmak için Ayarlar > Temalar > Genel > Seçenekler > Tema Efektleri > Açık yolunu takip et. Hard formatı telefona atacaksın. Video sanırım aklını karıştırmış olmalı. Oradaki yabancı yazılar yüzünden galiba. Adam videoda ev ekranındayken Seçenekler > İçeriği Düzenle kısmına giriyor. Ayrıca ev ekranını böyle doldurmak için İçeriği Düzenle'de iken boş kısımlara bas ve İçerik Ekle'ye gir ardından istediğin içeriği ekle. Bir widgeti düzenlemek içinse İçeriği Düzenle'de iken widgete bir kere bas ve Ayarlar'a gir.

çok çok teşekkür ederim gerçekten... ALLAH yardımcın olsun... dediklerini yaptım ve oldu...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim.

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Hocam şimdi ben bunu yüklemiştim fakat şimdi v60 çıktı (5800 için konuşuyorum) ben bunu güncellesem bu omega silinir mi yoksa aynı kalıp güncellenir mi bilmiyoruz bir yardım et...

By_Casparov

By_Casparov

Üye
joker.lg

joker.lg

Üye
rambo kardeş sana birşey soracam simdi ben dün flaş yaptım tele ama hafıza kartı depo hafıza daki dosyaların uzantısı exe oldu ben o dosyalara giremiyorum ama müzik dinleyebiliyorum görüntüleri göremiyorum ne yapıp bunları geri getirebilirim ? Lütfen yardım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo kardeş sana birşey soracam simdi ben dün flaş yaptım tele ama hafıza kartı depo hafıza daki dosyaların uzantısı exe oldu ben o dosyalara giremiyorum ama müzik dinleyebiliyorum görüntüleri göremiyorum ne yapıp bunları geri getirebilirim ? Lütfen yardım

Senin hafıza kartına virüs bulaşmış. Klasör seçeneklerinden Gizli dosyaları göster'i işaretle ve Korunan işletim dosyalarını göster'in işaretini kaldır. Senin orjinal klasörlerin ortaya çıkacaktır.

joker.lg

joker.lg

Üye
Senin hafıza kartına virüs bulaşmış. Klasör seçeneklerinden Gizli dosyaları göster'i işaretle ve Korunan işletim dosyalarını göster'in işaretini kaldır. Senin orjinal klasörlerin ortaya çıkacaktır.
bugün deneyecem saol

lawless17

Üye
Merhaba rambo öncelikle belirteyim muhteşem bir cfw ama bugün bir sorun yaşamaya başladım ekrandaki profil widgetindeki tarih gitti orası boş görünüyor saat ve genel diye yazı var ama orası boş bunu nasıl çözebilirim ? ve son birşey daha sormak istiyorum x6 telefonuma bunu yüklemeden önce ana ekranda müzik çalar widgeti vardı ona tıklayıp hemen müzik çalara girebiliyordum bunda da var evet ama bundan girince müzik çalardayken geriye basınca hemen ana ekrana atıyor bunun bir çözümü var mı umarım cevap alabilirim teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Merhaba rambo öncelikle belirteyim muhteşem bir cfw ama bugün bir sorun yaşamaya başladım ekrandaki profil widgetindeki tarih gitti orası boş görünüyor saat ve genel diye yazı var ama orası boş bunu nasıl çözebilirim ? ve son birşey daha sormak istiyorum x6 telefonuma bunu yüklemeden önce ana ekranda müzik çalar widgeti vardı ona tıklayıp hemen müzik çalara girebiliyordum bunda da var evet ama bundan girince müzik çalardayken geriye basınca hemen ana ekrana atıyor bunun bir çözümü var mı umarım cevap alabilirim teşekkürler

Profil widgetindeki bozulmaları çözmek için telefonu kapatıp açabilirsin. Bundaki Müzik çalar widgeti orjinalindeki gibi değil. Müzik çalara ve diğer uygulamalara nereden girersen oraya çıkarsın. Geri tuşu mantığını böyle ayarlamışlar C6 da.

lawless17

Üye

Profil widgetindeki bozulmaları çözmek için telefonu kapatıp açabilirsin. Bundaki Müzik çalar widgeti orjinalindeki gibi değil. Müzik çalara ve diğer uygulamalara nereden girersen oraya çıkarsın. Geri tuşu mantığını böyle ayarlamışlar C6 da.

Evet bu sabah telefonu düzelmiş halde buldum sanırım yeniden başlattı kendisini gece :) teşekkürler cevapladığın için bir sorum daha olacak nesli tükendi falan demişsin ama arkadaşımın 5800 telefonuna bu fw yi kurmak istiyoruz ama v60a yükseltmiş telefonu yenileme yapacak mısınız v60 için ?

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
çince bluetooth gereksiz olmuş , sürüklemeli tuş kilidi 5800 için daha cigs olurdu diye düşüünüyorum. ayrıyetten pil zayıf sinyali verdiğinde ekran koyu oluyor. tuşlar etkisiz kalıyor. açma-kapama tusuyla normale geçiyor. mapsblazer işlemiyor. cfwden tamamen çıkartılabilir. birde orj yazılımdaki explorer konsaymış süper olurmuş.
ama elinize emeğinize sağlık , güzel ve sorunsuz( üsttekiler haricinde). gayet de hızlı.
v101 kullanıyom. v6 ya geçmedim . henüz cfw üretilmedi galiba.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Düşüncelerin için teşekkürler. V60 CFW leri yavaş yavaş çıkarılıyor. Fakat benim 5800 V60 üzerinde bir çalışmam yok. İlerde düşünüyorum.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Peki anılbaran ve pitbull 5800 a çıkarmıycak mı?

Üst Alt