Yardımm.... Samsung Galaxy SL i9003 üm sanırım brick oldu

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Yardımm.... Samsung Galaxy SL i9003 üm sanırım brick oldu
Beyler acilen yardımınıza ihtiyacım var.Başlıktada belirttiğim üzere galaxy i9003 üm hiç bi çalışma belirtisi vermiyor, ne şarj alıyor nede usb yi görüyor. Hep bu 3 tus yüzünden duzeltmeye çalışırken ( FUL BRİCK ) yaptım sanırım.
Garantiye göndermem imkansız Telim rootluydu ve yurtdışı garantisi var.Bi çözüm filan öneririmisiniz? Yardımlarınızı bekliyorum Bayiye filan gotursem yapamazlar mı?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
yahu galaxy i9003te 3 tus sorunu yok ki nerden cikardiniz bu sorunu?

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş 3 tusu flan boswer .Ne yapmam gerekir onu soyle sn ? :D

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
19 gösterim sadece 1 cevap yardımlarınızı bekliyorumm arkdaslarr

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Dün telefonumu Samsung servisne götürmüştüm, yazılım atarız 40 tl ye hallolur dediler tm dedm bende.Bugun almaya gittiğimde ise anakartın deişmesi grek diyorlar oda 600 tl imiş :S oha dedm sanki 2.el galaxy alıyoruz. Ne yapsam arkadaslar ??

RaXioNTr

Üye
Biraz eski ama 3 tuş sorunu yok dendiği için buraya yazma gereği duydum :) Telefonum ilk aldığımda 3 tuşla rahatlıkla telefonu formatlaya biliyordum. Fakat şimdi 2.3.4 XXKPE güncellemesinden sonra giremiyorum dowloand moda giriyor fakat recovery moda girmiyor 1 dakika boyunca ses kısma orta tuş ve kapatmaya basıyorum fakat faydasız.. :) Bu telefonun bana gıcığımı vardır nedir.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bişeyi anlamıyorum i9003 ü brick olanlar çoğunlukta neden oluyo anlamadım

Şehriyar

Şehriyar

Üye
i9003 lerini i9000 lerle karistiriyorlar cunku.. Mecbur yaptiracaksin kardes anakarti..

mancukya

Üye
o Telin anakartinin yandigini sanmiyorum arkadasim tel hic bir sekilde acilmiyorsa isik vs vs yeniden programla yapiliyor telin anakartinin neyini degistireceklermis yeniden programlayip vericekler. O haldeki teller icin programlama icin bir aletleri var bootladeri yeniden yazdirip flash atiyorlar.
Ama senin durumunda isik vs vs tarzi bir durum varsa kurtarabilme sansin var servise vermeden.

Bu arada 9000 ait romlari o tellere cakmadan önce ilk dogru düzgün okuyun

Şehriyar

Şehriyar

Üye
o Telin anakartinin yandigini sanmiyorum arkadasim tel hic bir sekilde acilmiyorsa isik vs vs yeniden programla yapiliyor telin anakartinin neyini degistireceklermis yeniden programlayip vericekler. O haldeki teller icin programlama icin bir aletleri var bootladeri yeniden yazdirip flash atiyorlar.
Ama senin durumunda isik vs vs tarzi bir durum varsa kurtarabilme sansin var servise vermeden.

verdiğin linkte de yardım isteniyor çözüm değil bu.. i9000 lerde unbrick var 4 tane direnç bağlıyorsun usb girişine sonra açma tuşuna basıyorsun direk download moda giriyor. ama i9003 te yok.

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş anakart yanmamış, bu tel için daha dünyada jtag tamiri çıkmamış nereye götürsem yapamadılar.En son SancakGSM Diye bi yer var İst/sultanbeylide inş. yaparlar ama umut filan kalmadı artık.Olmazsada nabalım artık ilk android deneyimimde telefon pert oldu :S

karayel90

karayel90

Üye
sonucu merakla bekliyoruz
----------Eklendi @ 23:29:38 ---------- Yazıldı @ 23:29:02 ----------
bu arada inşallah yapılır
----------Eklendi @ 23:35:26 ---------- Yazıldı @ 23:29:38 ----------
Yapılmazsa istersen şu siteyle bi iletişime geç sor kendileri brick olmuş telefonları tamir ediyorlarmış belki seninkide hallolur

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
O dediğin siteye baktım kardes,üstelik Sakaryadanmıs site. adresi bana çok yakın.Aradım teknik servisi fakat i9003 yapamıyoruz dedi :S En son olmuyorsa telefonu satmaya bakıcam artık.Bi yazılım yüzünden telefon satıyoruz,telefondan biraz anlayan vatandasa soylesek güler bize heralde.Umarım hallolur pts götürcem bilgilendiririm sizi.

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu daha yarın götürücem %99 olur dedi riff box güncelleme çıkmıs i9003 boot repair çıkmış.Benim gibi mağdurlar için kaynak: Bence İstanbulun en sağlam jtag yapan yeri burası.

karayel90

karayel90

Üye
Hadi bakalım inşallah olur

mancukya

Üye
Peki senin tel hic bir sekilde acilmiyormuydu logo vs vs de takilmasi gibi ?

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Yok hiçbişekilde açılmıyordu.Bırakın logoyu hiçbir çalısma belirtisi bile vermiyordu.

RizeOnline

Üye
Arkadaşlar brick daha çok şarj biterse oluyor. Bu yüzden cihazınıza rom atarken sarjınız yeterli seviyede yani yüzde 60 ve üzeri dolu olmasına dikkat edin. Bir arkadaş yok anakart yanmaz demiş ama yanılıyor kendileri.. Ben bu sektörün içindeyim garantili cihazlar üzerinde çalışırken bende 3 tane wave 8500 brick ettim üçüde anakart değişimine girdi mecburen. ( Bada 2.0 attıktan sonra sistem arada çöktüğünden tekrar eski 1.2 ye alırken brick oldu ) i9003 lerde de başıma brick olayı gelmedi fakat rom attıktan sonra cihaz bazen samsung yazısına kadar geliyor tekrardan kapanıp açılıyordu. Sadece bir sürümünü yiyor doğru dürüst ondan sonra açılması için 5 dk kadar bekliyorsun :) Sonra bir kez recovery moda alıp format atınca cihaz kendine geliyor. Neyse sen download mod a alabilmek için internetteki o usb girişli aparatlardan birini edinmeye çalış ki eğer cihazın anakartı yanmamışsa ki eğer servis yanmış diyorsa yanmıştır. Bence yine de sen aparat edinmeye calıs belki acılabilir cihazın.

karayel90

karayel90

Üye
Evet arkadaşım son durum nedir

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Karayel arkdasım daha götüremedim.Bayramdan hemen sonra götürcem inş, netice ne olursa olsun bilgilendiririm sizi.

Üst Alt