boyle ısının hakkını veren fırmalar telefoncuların dahada cok adının gecmesı lazım bırgun hepımızın başına gelebılır.kımı telefoncular ya anlamadıgından yada kaba tabırle gecırmek amacıyla anakartı yandı vs gıbı pahalı tamır gerektırdıgını soyluyor.benım bır zamanlar pc acılmıyordu aldıgım ve yetkılı servısı olddugu sozenler pc ye gıttım anakartı yandı demıslerdı eh anakart yanınca ona uyumluda dıger parçalar almam lazım adam resmen yenı pc al demeye getırdı.bende bır tanıdık vasıtasıyla ve selamıyla trabzonbılgısayara gıttım bunun powerı bozulms dedı 70tl ye hallettımKardeş ben İstanbul /Sultanbeyli de yaptırdım. Site :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Telefonu daha yarın götürücem %99 olur dedi riff box güncelleme çıkmıs i9003 boot repair çıkmış.Benim gibi mağdurlar için kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBence İstanbulun en sağlam jtag yapan yeri burası.
Dostum tuslara ayni anda ama kesinlikle aynı anda basacaksın..Biraz eski ama 3 tuş sorunu yok dendiği için buraya yazma gereği duydumTelefonum ilk aldığımda 3 tuşla rahatlıkla telefonu formatlaya biliyordum. Fakat şimdi 2.3.4 XXKPE güncellemesinden sonra giremiyorum dowloand moda giriyor fakat recovery moda girmiyor 1 dakika boyunca ses kısma orta tuş ve kapatmaya basıyorum fakat faydasız..
Bu telefonun bana gıcığımı vardır nedir.