Yardımm.... Samsung Galaxy SL i9003 üm sanırım brick oldu

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu yeni Rom yüklenmiş bir şekilde bugun Sancak elektronikten aldım. İlginiz ve yardımlarınız için hepinize çok teşşekkür ediyorum.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Hayırlı olsun

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Saol

sancakaziz

Üye
[h=2]İ9003 Galaxy SL boot yazma işlemi riff boxla (resimli)[/h]

devamı:

maviada221

Üye
muratvemine tlf nu nerede yaptın bende de i9003 var hiç bi tepki vermiyor servise gönderdim garanti dışı diye geri gönderdiler yaptığın yerin adresini versen bende yaptırsam

maviada221

Üye
sağol arkadaşım tşk ederim

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben İstanbul /Sultanbeyli de yaptırdım. Site :

• Beğen
Tepkiler: 61semih
61semih

61semih

Üye
Kardeş ben İstanbul /Sultanbeyli de yaptırdım. Site :
boyle ısının hakkını veren fırmalar telefoncuların dahada cok adının gecmesı lazım bırgun hepımızın başına gelebılır.kımı telefoncular ya anlamadıgından yada kaba tabırle gecırmek amacıyla anakartı yandı vs gıbı pahalı tamır gerektırdıgını soyluyor.benım bır zamanlar pc acılmıyordu aldıgım ve yetkılı servısı olddugu sozenler pc ye gıttım anakartı yandı demıslerdı eh anakart yanınca ona uyumluda dıger parçalar almam lazım adam resmen yenı pc al demeye getırdı.bende bır tanıdık vasıtasıyla ve selamıyla trabzonbılgısayara gıttım bunun powerı bozulms dedı 70tl ye hallettım :)

• Beğen
Tepkiler: cellmanbash ve muratvemine

mancukya

Üye
Anakart üstünde telin hemen hemen bütün donanimi bulunuyor yani pcdeki gibi islemci cikar, gps cikar vs vs yok telin hemen hemen bütün donanimi anakarta cakili sekilde anakart yandi degistirdik yada anakartdan parcayi degistirdik diyen bu utanmazlar hicmi haram korkusu yok anlamiyorum.
üstelikte donanimda bir bozukluk yoksa tamit edilemiyecek tel yoktur bütün tellerin boxlari var 100 eurodan baslayan fiyatlarla bu zor denilen islemlerde o boxlarla 5 10 dakikayi gecmiyor

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Çok doğru söylüyosun mancukya.Telefon bozulduğu gün İstanbuldaydım, en yakın Samsung servisine bıraktım ertesi gün aradılar ve 450 tl ye anakartı değiştirmemiz gereke dediler, yaptırmadım tabi.Sakaryaya gittiğimde (tamamen fiyat farkını öğrenmek amacıyla)Samsung servisine verdim, anakartını değiştirmemiz gerek dediler ve fiyat olarak 600 küsür olur sze dediler şok oldum.Yani diceğim böyle bi duruma düşerseniz servis en son vereceğiniz yer olsun (garanti dışında).

metin8

Üye
benım ı9003 brıck oldu kendı hatam yuzunden servıse yolladım 5 gun sanra benı arayıp telefonu yapamadıklarını onun yerıne yenı bırtane vereceklerını soyledıler yarın almaya gıdecem bakalım ne olacak yar bu arada turkıyede degıl yurtdısından

yasarca

yasarca

Üye
merhaba arkadaslar benimde basıma aynı sorun geldi i9003 şarjı azken yazılım yuklemeye çalıstım ve komple sustu hiç bir belirti yoktu yani fuul brick oldu internette arastırırken sultanbeylide bir telefoncunun yaptıgını duydum aradım hallederiz dediler azizbey 45 dakika i,çinde jtag yaptı ve telefonum artık eskisi gibi ücreti 60 tl aldılar kargoylada gönderme sansınız var Sancak Elektronik GSM teknik servis googlede aratırsanız tlf nosuna ulasabilirsiniz çok hızlı bir şekilde çözüm buldular

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende orda yaptırdım.Gerçekten sağlam bir yer :oke:

• Beğen
Tepkiler: yasarca

janjan3024

Üye
Telefonu daha yarın götürücem %99 olur dedi riff box güncelleme çıkmıs i9003 boot repair çıkmış.Benim gibi mağdurlar için kaynak: Bence İstanbulun en sağlam jtag yapan yeri burası.

kardeş bende aynı sorunu haşıyorum bu verdiğin linkden adrese ulasamıyorum bi bilen varsa yardımcı olursa çokk ii olr

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Al kardes bu sitede onlara ait

enipsu

Üye
Biraz eski ama 3 tuş sorunu yok dendiği için buraya yazma gereği duydum :) Telefonum ilk aldığımda 3 tuşla rahatlıkla telefonu formatlaya biliyordum. Fakat şimdi 2.3.4 XXKPE güncellemesinden sonra giremiyorum dowloand moda giriyor fakat recovery moda girmiyor 1 dakika boyunca ses kısma orta tuş ve kapatmaya basıyorum fakat faydasız.. :) Bu telefonun bana gıcığımı vardır nedir.
Dostum tuslara ayni anda ama kesinlikle aynı anda basacaksın..

ayemeb

Üye
brick olmuş cihaz uygun fiyata jtag yapılır. 0532 6685962.

navti

navti

Üye
usb jig le telefonu download moda alıp kendin yazılım atabilirsin bide onu dene belki olur.usb jigi ise internetten araştır ya kendin yap yada satın al çok pahalı değil...

S_ERKAN36

S_ERKAN36

Üye
bende 600 tl ye yaptırdım arkadaşlar

Üst Alt