Yardımm.... Samsung Galaxy SL i9003 üm sanırım brick oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Terzi38

Terzi38

Üye
kardeş yurtdisi garantisini 1 yıl süre ile bakıyorlar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar bende samsung teknik sevisinden hiç bişey anlamıyorum ben odinle rom atarken attığım dosya rom dosyası yani zarar görmüş bozuktu telefonla bilgisayar arasında ünlem vardı garantiye yolladım usb girişi ile ses açma kısma tuşunu değiştirmişler ve sadede geleyim telefon yapıldı geldi cmw kazandırmak için teli pcye bağladım cmw dosyası bozuk çıktı aybı şey yine oldu telefonla pc arasında ünlem çıktı.bende başka siteden çalışan bi cmw dosyası indirdim işlemi tekrar yaptım telefon düzeldi içindeki dosyalar bile hata görmedi hemde. şimdi diyeceksiniz rom dosyası bozuksa başka dosya ile deneseydin o zaman daha ilk rom atışımdı:bilmm daha denmeden garatiye yolladım ama hep parça değiştiriyolar garantiye güvenim kalmadı hiç.bide s3 olan konuyu açan arkadaşa anakartın değişecek demişler 60 lira jag mı ne attırmış bunu garantidekiler yapamıyo?yapar ama ben daha garantiye güvenmiyorum ama hayılısı olsun olucağı varmış olmuş :D

By_eLeN

Üye
Yorma kendini arkadsim jtag yapdir rahatlasin cihaz yapilacak islem basit bootloader flashlancak cihaza sen bootloaderi cokwrtmissin :) 100 liraya dogubankda yapabilirsin :) cwm ye giremeyen arkadas rootlamamissin cihazi ondan giremiyon yazilimi attigin siradan root kalkmis :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
arkadaşımda vardı bundan. Bataryaya dil attırdı açıldı. Temassızlık var i9003 lerde ona dkkat et

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben cyanogenmod ile gondermistim bi kere garanti dahilinde yapmislardi. sonra orjinal rom yukleyip tamir edip geri gonderdiler. pek de sorun yaratmiyo boyle seyler. nokia da ayniydi

Üst Alt