c6 01 flash sorunu yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bozkurt955

bozkurt955

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 flash sorunu yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar merhaba sabah tlf güncelleme var dedi bende tamam dedim neyse kurdu tlf biraz yavaşladı gibi oldu ben normalde 24.1 v. kullanıyordum phonex ile kuruyorum neyse tekrar döneyim 24 .1 dedim tlf suan hiç açılmıyor dead phone yaparken hangi sürümü kullanmalıyım sizce yada bir yolu varmı tekrar 24 .1 dönmenin yoksa garantiye mi gidecek yardımlarınızı bekliyorum .... şimdi den çok tşk ler

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar merhaba sabah tlf güncelleme var dedi bende tamam dedim neyse kurdu tlf biraz yavaşladı gibi oldu ben normalde 24.1 v. kullanıyordum phonex ile kuruyorum neyse tekrar döneyim 24 .1 dedim tlf suan hiç açılmıyor dead phone yaparken hangi sürümü kullanmalıyım sizce yada bir yolu varmı tekrar 24 .1 dönmenin yoksa garantiye mi gidecek yardımlarınızı bekliyorum .... şimdi den çok tşk ler
arkadaşım sen burdaki konuları hiç okumuyormusun?? N8 hariç diğer tellerin downgrade i yok!! tekrar ne yülüyse telde onunla dead flaş atmaya çalış bakalım, ne olcak? dead flaş atarken dead flaş kutucuğunu işaretlemeyi unutma!!

bozkurt955

bozkurt955

Üye
    Konu Sahibi
dostum kusura bakma ya okudum ama anlmadım panik den belki sıfır sayda da yardımcı olursunuz diye kusura bakmayın bir deneyim sağol en son 25 olanı yüklenmişti

n000k

n000k

Üye
evet yine aynı dosyalarla flaş at. navifirmde varmış sanırım 25.007 dosyaları hepsini indir anna dosyaları falan.. dene bakalım.. umarım olur.. neyse bakma kızdığıma . insan heyecanlanınca ne yapacağını şaşırıyor.. elimden geldiği kadar ve ufacık bilgimle yardım etmeye çalışırım..

• Beğen
Tepkiler: bozkurt955
bozkurt955

bozkurt955

Üye
    Konu Sahibi
allah hepinizden ragzı olsun ;) tlf açıldı daha oynamak mı töbe bir daha :D

n000k

n000k

Üye
allah hepinizden ragzı olsun ;) tlf açıldı daha oynamak mı töbe bir daha :D
aha gerçekten oldu mu? :) hadi hayırlıs.. benim tel suya düştü ve yapmıyo servis 600 lira masraf.. gelsin ankaradanda yeni alcam .. keşke seninki gibi bir problemim olsaydı.. hemen düzeltirdim :( .. neyse senin tel kurtulduğuna sevindim.. :oke:

bozkurt955

bozkurt955

Üye
    Konu Sahibi
evet dostum ya acıldı o kadar sevinç liyim annem ne oluyor diyor :D bir daha kolay alamazdım valla garantiyi aradım onlarda kullanıcı hatası dedilermi al işte ben orada bitti bir daha güncelleme gelirse göndercem yapsınlar garantili nede olsa kardeş senin tlf için üzüldüm su çok kötü bir temas benim c6 01 de ilk aldığım günün 3. gününde su temas etmişti garanti yapmıştı valla bir daha töbe flash felan atmam suan çalışıyor sorunsuz

n000k

n000k

Üye
evet dostum ya acıldı o kadar sevinç liyim annem ne oluyor diyor :D bir daha kolay alamazdım valla garantiyi aradım onlarda kullanıcı hatası dedilermi al işte ben orada bitti bir daha güncelleme gelirse göndercem yapsınlar garantili nede olsa kardeş senin tlf için üzüldüm su çok kötü bir temas benim c6 01 de ilk aldığım günün 3. gününde su temas etmişti garanti yapmıştı valla bir daha töbe flash felan atmam suan çalışıyor sorunsuz
benimkide olurda işte anakart pahalı 600 lira tutar dedi servis.. o parayı verceme yeni alcam işte.. iyi aman fazla kurcalama.. işte bu kötü yani N8 dışındaki tellere downgrade muahhbetti yok.. olsa zaten herkes rahatlıcak.. o yüzden çoğu insan kurcalamaya korkuyor teli.. neyse telinin olduğuna sevindim gerçekten.. :)

bozkurt955

bozkurt955

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim ;) bende sevindim başka bir sayfada görüşürüz umarım ama flash sız sayfada program olabilir :D ben sertifika alamiyorum bir çok program da serfika istiyor tlf hack felan diyor lar bir prog kurmuştum tlf çok yavaşlatmıştı zaten onun yüzünden de oldu biraz bu sorunlar

n000k

n000k

Üye
sağol kardeşim ;) bende sevindim başka bir sayfada görüşürüz umarım ama flash sız sayfada program olabilir :D ben sertifika alamiyorum bir çok program da serfika istiyor tlf hack felan diyor lar bir prog kurmuştum tlf çok yavaşlatmıştı zaten onun yüzünden de oldu biraz bu sorunlar
evet her programı kurmaya gelmiyor tele.. geçen tel mortlamadan önce.. bu chat muhbbeti olan bir pro kurmuştum tele.. aman kurmaz olsaydım.. telde bişiey yok ama ama pcden msn yi açamaya çalışıyorum açılmıyor.. telde kurulu olan pro kullannıyor.. ben telden msnden çıksam dahi pcden msn yi açtırmadı bana..varya sırf o muhabbete tele tekrar flash attım programdan kurtulmak için :ehe ondan sonra bende tövbe dedim her programı kurmam tele artık.. bu arada benim mort tel gelmiş, yarın almaya gidicem , gitmişken yeni bir N8 alcam.. yarını sabırsızlıkla bekliyorum.. işe gidicem birazdan ondan gidemiyorum almaya..

dediğim gibi her programı kurmaya gelmiyor tellere :oke:

bozkurt955

bozkurt955

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun şimdiden dostum :D aynen sana katılıyorum herşey kurmamak gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...