galaxy Note-mi galaxy nexus-mu yoksa iphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
galaxy Note-mi galaxy nexus-mu yoksa iphone 4s
arkadaslar fiyat fark etmez

----------Eklendi @ 13:20:50 ---------- Yazıldı @ 11:43:59 ----------

arkadaslar yorum yaparmisiniz lutfen. Karsilastiralim

y n s c n

y n s c n

Üye
Galaxy Note fazla kaba bence, nexus olabilir..

pRime.

pRime.

Üye
Iphone 4s, bariz şekilde.

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar nedenini yaza bilirmisiniz lutfen. Bide karsilastiralim

pRime.

pRime.

Üye
Arasında en güçlü ve en hızlı cihaz da ondan. Oyun, uygulamada daha iyi, internette daha iyi.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

Apple iphone 4S

Lenneth

Üye
Galaxy Nexus derim, Android 4.0 harika olmuş.

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar iphnnenin ekrani cok kucuk diyilmi? Jailbreak falan yapman lazim geliyo. Benim icin onemli olan telefonun sistem dosyalarina gire bilme, film izlemek, wifi-nin suratli olmasi, ustelik notede spen var. Oyun ve uygulama ikinci yerde duruyor benim icin. Android icin gameloftun super oyunlari var zaten. Benim favorim Note ama yorumlarinizi bekliyorum

y n s c n

y n s c n

Üye
İPhone 4S almadan önce dayanıklılık testlerine bakmanı tavsiye ederim :)

pRime.

pRime.

Üye
arkadaslar iphnnenin ekrani cok kucuk diyilmi? Jailbreak falan yapman lazim geliyo. Benim icin onemli olan telefonun sistem dosyalarina gire bilme, film izlemek, wifi-nin suratli olmasi, ustelik notede spen var. Oyun ve uygulama ikinci yerde duruyor benim icin. Android icin gameloftun super oyunlari var zaten. Benim favorim Note ama yorumlarinizi bekliyorum
Eğer böyle düşünüyorsan galaxy nexus al derim, jailbreak olmadan iphone yazılımıyla fazla uğraşamazsın ama geri kalan herşeyde 4s daha üstün. Ekran olaraksa 3.5 inç gayet ideal. 4 inçten büyük ekranlı telefonları cebe sığdırmak bir hayli zor.

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
arkadslar ekran buyuk olmasi sorun diyil. Note almayi dusunuyorum. Sizce alirsam kaybedermiyim?

61semih

61semih

Üye
note bır telefon degıl bıldıgınız gıbı tablet ıle telefon arası bır urun yanı dıgerlerınden farklı ve cokcok buyuk burda kıssel tercıhler onemlı benım fıkrıme gelınce nexus s derım ıkıncı ayfon4s 4 te note

----------Eklendi @ 12:53:00 ---------- Yazıldı @ 12:52:09 ----------

alırsan bırsey kaybetmezsın note yi sadece cok buyuk yolda telefonla gorusme yapacagın sırada utanabılırsın :) tabletle konusuyo hesaabı

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
bukadar adam bakmis ama yorum yapan yok. Arkadaslar yorum yapin lutfen

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yorum yapa bilen

MAFİA.

MAFİA.

Üye
İphone 4s.

Del Rey

Del Rey

Üye
iPhone 4S'in ekranı internette gezinmek vs. için fazla küçük. Aynı zamanda iPhone 4'teki gibi cam koydularsa yere düşürürsen ekran tuzla buz olur.

Galaxy Note ise biraz fazla büyük kaçmış; benim tabletim olduğundan 4.x" lik ekranlar daha uygun bana, seni bilemem.

Bu üçü arasından Galaxy Nexus tabi ki.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ben iphone 4s derim.kamera 8 mp.galaxy nexus tan iyi.video 1080p.çift çekirdek.ekran ideal,çok küçük değil..ama oyun vs herşey paralı diyolar..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Elektr0

Elektr0

Üye
Önceden iphone mi vardı ? her türlü nokıa lumia 800 :P :islik şaka bir yana 5.3 inçlik erkan bence ideal ... 4.3 bile küçük... :) ( San ki Gio nun ekranı çok büyük te :D ) devir degişti yav önceden Nokıa 3310 6600 6230i vs vs vardı şimdi iphone 3 iphone 3gs iphone 4 iphone 4s vs vs var ... Galaxy note en iyi seçim olur... benim için tabiki sen iphone 4s de alabilirsin ... ama bana çok çok uzak bir cihazz... kötü demiyorum çok iyi de bana uzakk...

Takipçi Satın Al

Üst Alt