Arkadaşım sorunu detaylı cevaplıyim. 3 telefonuda incelemiş biri olarak öncelikle note ile nexus arasında hala gidip geldiğimi belirteyim. artı eksi olarak değerlendirirsek. iphone 640x960 - 329 ppi ekran - ips panel, galaxy nexus 1280x720 - 315 ppi - super amoled, galaxy note 1280 x 800 - 284 ppi - super amoled, ekran konusunda her iki samsungunda iphone a karşı bariz bi üstünlüğü mevcut super amoled teknolojisi müthiş keskinlik ve renk doygunluğu sağladığı tartışılmaz. piksel yoğunluğu iphonede en iyi ama iki samsungtada yabana atılmıcak değerler sözkonusuki usta gözler bakmadığı sürece farkı anlamak çok zor. yani ekran konusunda liderler samsung fakat burda hangisi dersen o tamamen kişisel kullanım amaçlarına bakar yani devreye büyüklük faktörü giriyor. İşlemci açısından bakarsan 3 telde kesinlikle yarı yolda bırakmaz. Net performansı en iyi tel galaxy nexus, yazılımsal destek açısından bakarsan eğerki iphonenin bencilliği senide benim gibi deli ediyorsa tabiki android burdada nexussun google telefonu olması öne çıkıyor tüm güncellemeleri ilk alacak telefon. kamera açısından değerlendirirsen en iyisi tabiki iphone fakat telefon sonuçta herkesin dijital fotoğraf makinası mevcut bence çok önemli bir ayrıntı değil. oyun performansıda iphone, note, nexus olarak sıralanır fakat üç telefonda piyasadaki her oyunu başarıyla çalıştırabiliyor. bende yeni bir tel alıcam fakat nexus ile note arasında kaldım kararsızım tek sıkıntım noteun ekran büyüklüğü az daha küçük olsa hiç düşünmem note alırım ama ekran büyük fakat büyük ekranın verdiği o internenet, film, resim deneyimide apayrı keyif veriyor. Büyüklük sıkıntı değil diyosan note dicem ama hala kararsızım dediğim gibi