tamamen katılıyorum. Ve Iphone 4s diyorumArasında en güçlü ve en hızlı cihaz da ondan. Oyun, uygulamada daha iyi, internette daha iyi.

Eğer böyle düşünüyorsan galaxy nexus al derim, jailbreak olmadan iphone yazılımıyla fazla uğraşamazsın ama geri kalan herşeyde 4s daha üstün. Ekran olaraksa 3.5 inç gayet ideal. 4 inçten büyük ekranlı telefonları cebe sığdırmak bir hayli zor.arkadaslar iphnnenin ekrani cok kucuk diyilmi? Jailbreak falan yapman lazim geliyo. Benim icin onemli olan telefonun sistem dosyalarina gire bilme, film izlemek, wifi-nin suratli olmasi, ustelik notede spen var. Oyun ve uygulama ikinci yerde duruyor benim icin. Android icin gameloftun super oyunlari var zaten. Benim favorim Note ama yorumlarinizi bekliyorum
tabletle konusuyo hesaabıjailbreak yaptıktan sonra herşey ücretsizben iphone 4s derim.kamera 8 mp.galaxy nexus tan iyi.video 1080p.çift çekirdek.ekran ideal,çok küçük değil..ama oyun vs herşey paralı diyolar..

şaka bir yana 5.3 inçlik erkan bence ideal ... 4.3 bile küçük...
( San ki Gio nun ekranı çok büyük te
) devir degişti yav önceden Nokıa 3310 6600 6230i vs vs vardı şimdi iphone 3 iphone 3gs iphone 4 iphone 4s vs vs var ... Galaxy note en iyi seçim olur... benim için tabiki sen iphone 4s de alabilirsin ... ama bana çok çok uzak bir cihazz... kötü demiyorum çok iyi de bana uzakk...