reberemo
Üye
geçen gün teknosada bir adam vardı ben blackberry istiyorum yani iphone 4 aldım oyuncak gibi sattım bende dedi satıcı yani(!) dedi içinden neler geçiyo ben bile anladım![]()
Birşey daha var, iPhone 4 gibi bir telefon bile Blackberry den iyidir, Ayfon fanı işte nolcakbi gün bi telefon geldi arkadaşımdan. hoşbeş konuştuktan sonra dedi ki; "haaa unutmadan ayfonla konuşuyorum şuan"![]()

İste bizim insanımızın bakış acısı Turkiye de iPhone sahibi olanların %80i sadece hava atmak için almıştır jailbreak,unlock bisey bilmezler%10u tasarımını begenmistir kalan benimde icine dahil oldugum kısım İOS un uygulamalarından faydalanabilmek,kolay kullanım vs. Gibi nedenlerden almıştır.Türkiye herkesi dahil etmiyorum ama büyük bir kısım telefonu alırken hiç araştırma yapmıyor telefoncuda beğendiğini alıyor kurbanlık mal alır gibi...
cydia nedir desenİste bizim insanımızın bakış acısı Turkiye de iPhone sahibi olanların %80i sadece hava atmak için almıştır jailbreak,unlock bisey bilmezler%10u tasarımını begenmistir kalan benimde icine dahil oldugum kısım İOS un uygulamalarından faydalanabilmek,kolay kullanım vs. Gibi nedenlerden almıştır.Türkiye herkesi dahil etmiyorum ama büyük bir kısım telefonu alırken hiç araştırma yapmıyor telefoncuda beğendiğini alıyor kurbanlık mal alır gibi...
olur