tipik ayfoncu bakış açısı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reberemo

Üye
    Konu Sahibi
tipik ayfoncu bakış açısı :)
görevli: beyefendi adresiniz nedir?
müşteri: ... caddesi ... sokağı ..... istanbul
görevli: telefonunuz nedir?
müşteri: iphone 4 !!!
görevli: beyefendi telefon numaranız nedir?
müşteri: 05...

hay kibirinizi eşekler kovalasın :).... N8'imin kurbanı olunuz...

• Beğen
Tepkiler: One907, distakjo ve mnstrdnc

ercnshn'

ercnshn'

Üye
geçen gün teknosada bir adam vardı ben blackberry istiyorum yani iphone 4 aldım oyuncak gibi sattım bende dedi satıcı yani(!) dedi içinden neler geçiyo ben bile anladım :D

Del Rey

Del Rey

Üye
geçen gün teknosada bir adam vardı ben blackberry istiyorum yani iphone 4 aldım oyuncak gibi sattım bende dedi satıcı yani(!) dedi içinden neler geçiyo ben bile anladım :D

:D Birşey daha var, iPhone 4 gibi bir telefon bile Blackberry den iyidir, Ayfon fanı işte nolcak

Archonn

Archonn

Üye
afyoncu diye okudum. :o
sayfayı seri kaydırırken gözüme çarptı çok fena.

• Beğen
Tepkiler: distakjo
SilentOne

SilentOne

Üye
çok fena yha :D

cardanadam

cardanadam

Üye
deminden beri başlıkda dahi ayfonu afyon diye okuyorum kendi kendime güldüm :kop:

distakjo

distakjo

Üye
bi gün bi telefon geldi arkadaşımdan. hoşbeş konuştuktan sonra dedi ki; "haaa unutmadan ayfonla konuşuyorum şuan" :D

PriZm

PriZm

Üye
:ehe

Lenneth

Üye
:zuhaha:

pRime.

pRime.

Üye
Afyonu fazla kaçırmış arkadaş :zuhaha:

reberemo

Üye
    Konu Sahibi
seri kaydırmamak lazım demek bazen... ya da seri halde kaydırmak lazım bilemedim :D

feroyasin

Üye
Kısacası adamın görgüsüzlüğü yanında sizin içinde kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş denir. :D

reberemo

Üye
    Konu Sahibi
bana diyosan bir aylık gelirim yetiyo ondan bi tane almaya... sanırım alabilirim. de insanların ayfoncularla dalga geçmelerinin sebebi mundar durumu değil o parayı asla etmeyecek saçma bir makinayla övünmeleridir.. :)

Masum Serseri

Üye
artismisiniz olm kardeşinizde siemens a52 var :D:D:D:D:aha:

Consul9

Consul9

Üye
İste bizim insanımızın bakış acısı Turkiye de iPhone sahibi olanların %80i sadece hava atmak için almıştır jailbreak,unlock bisey bilmezler%10u tasarımını begenmistir kalan benimde icine dahil oldugum kısım İOS un uygulamalarından faydalanabilmek,kolay kullanım vs. Gibi nedenlerden almıştır.Türkiye herkesi dahil etmiyorum ama büyük bir kısım telefonu alırken hiç araştırma yapmıyor telefoncuda beğendiğini alıyor kurbanlık mal alır gibi...

nalcam22

nalcam22

Üye
İste bizim insanımızın bakış acısı Turkiye de iPhone sahibi olanların %80i sadece hava atmak için almıştır jailbreak,unlock bisey bilmezler%10u tasarımını begenmistir kalan benimde icine dahil oldugum kısım İOS un uygulamalarından faydalanabilmek,kolay kullanım vs. Gibi nedenlerden almıştır.Türkiye herkesi dahil etmiyorum ama büyük bir kısım telefonu alırken hiç araştırma yapmıyor telefoncuda beğendiğini alıyor kurbanlık mal alır gibi...

Aynen

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
cydia nedir desen :aha: olur :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt