OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
androide gün gelirde symbian yüklenirse mutlaka bu yazılımı yükleyecem bi türlü kısmet olmadı

UniqueDemon

Üye
Ben bunu kurdum fakat internet tarayıcısında vesaire şifre yazma bölümünde yatay qwerty klavye hata veriyor.
Sayı bölümüne geçmiyor. Sadece harf bölümünde takılı kalıyor.
Yanlış kurmuşumdur diye 3 kez tekrarladım, sonuç aynı.
Şuan bu forumda kullandıklarımdan en iyisi bu, ama bu klavye hatası hiç olmadı. :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben bunu kurdum fakat internet tarayıcısında vesaire şifre yazma bölümünde yatay qwerty klavye hata veriyor.
Sayı bölümüne geçmiyor. Sadece harf bölümünde takılı kalıyor.
Yanlış kurmuşumdur diye 3 kez tekrarladım, sonuç aynı.
Şuan bu forumda kullandıklarımdan en iyisi bu, ama bu klavye hatası hiç olmadı. :(

Bu klavye hatası bende de hiç olmadı. Hafıza kartından sistem klasörlerini (data, sys vs.) silip hard format at.

year_one_26

year_one_26

Üye
müdür benim telefon 5235 ve sürümü v 50.6.001 benim telefona uyar mı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yükleyemezsin, buradaki V50.6.002 ve ben bunu yapılan yanlış yüklemeler için konuya koydum. Bazı 5230 kullanıcıları V40 tan V50 ye telefonu yükselteyim derken V50.6.002 yi yüklemişler ve bu 5238 versiyonu. V50.6.001 5235 versiyonu ve oda bu konuda yok.

can_1994

Üye
usta symbian belle çıkmış yeni gördüm bunu 5530 a modlayabilirmisin?

year_one_26

year_one_26

Üye
Tüh baya iyiye benziyordu peki benim telefona göre olanı çıkar mı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nesli tükendi maalesef.

tolgha

tolgha

Üye
öncekı soruma cevap verdıgınınz ıcın tesekkur edıyorum. gercekten guzel ve hızlı olmus.
yanlız tek bır sorum daha var programlar klasorune gırdıgımde telefon donuyor 15-20 sn suruyor,sonra devam edıyoroum. cokta program yok dolu degıl yanı programlar.
5800 kullanıyorum.
bunun cozumunude beklıyorum sizden :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hafıza kartındaki sistem klasörünü silip, hard format at. Bende donmuyordu :)

tolgha

tolgha

Üye
herseyı mı sileyim
(format at at at bi yere kadar kart bozulacak :))

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
herseyı mı sileyim
(format at at at bi yere kadar kart bozulacak :))

Başka CFW konularında format at deniyor olabilir, ben öyle demiyorum. Data, sys, resource gibi hafıza kartında senin tanımadığın tüm klasörleri sil. Sonra telefona hard format at.

tolgha

tolgha

Üye
pekı tanımadıgım o dosyaları sılıp sonra telefona hard format atınca tum programlar sılınecek demı?
yanı format atma gıbı olmaz degıl mı?
(az bılgısızım bu konularda)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefondaki tüm programlar silinecek. Hafıza kartın sağlam kalacak.

rqm2009

Üye
v 60.0.003 yüklü bir 5800'a da yüklenebilir mi? yüklenebiliyorsa şayet, yine aynı yolları mı izlememiz gerekiyor?

-CoNqUeRoR-

Üye
Daha önce belirtildi mi bilmiyorum ama telefonun dilini ingilizce yapınca 'gps' klasöründe ki 'haritalar', 'smart2go' diye görünüyor. ve açılmıyor. Aynı zamanda yine dil ingilizceyken, mesajlarda sohbetler görünmüyor, ama klasör içerisinde ki kısayoldan çalışıyor. Sohbetler benim için çok önemli değil de şu haritaları nasıl kullanırız ingilizceyken ??? bilgin var mı ??

Üst Alt