tema ve oyun samsung s8003 için

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhanbjk88

oguzhanbjk88

Üye
    Konu Sahibi
tema ve oyun samsung s8003 için
arkadaşlar yeni almış olduğum samsung s8003 için oyun ve tema arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. birde bunları nasıl yükliyeceğim önceden nokia kullandığımdan samsunga yabancıyım şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: mutlucan44 ve metetayan

orhan1811

orhan1811

Üye
aynen kardesım destek sıfır valla yenı aldım ama pısman oldum kımse ugrasmıyor bu telefon ıcın bırseylere

demirock

Üye
bende sizle aynı kaderi paylaşıyorum...

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
iLk once s8003 s40 mı s60 mı bunu öğrenın ona göre forum böLümünde s40/s60 konularından oyun tema buLabılırsınız!.

perfect-strom

perfect-strom

Üye
iLk once s8003 s40 mı s60 mı bunu öğrenın ona göre forum böLümünde s40/s60 konularından oyun tema buLabılırsınız!.
telefon ne s40 ne s60 kendi işletim sistemi olduğu için önünüze gelen uygulamalar çalışmaz java tabanlı uygulamaları deneyin oyun yükleme farklı bi konu webden aratın ben bulmuştum ama asla 10 tane falan oyun yüklemeyin genel olarak her durumda yavaş çalışmaya başlıyo

paduk

Üye
samsung 8003 jet kullanıyorum sitede hiç bişe bulamadım yardımcı olan da yok :/ bu cihaz için uğraşan yok mu? jar yada jad dosyalarınıda desteklemiyo ne destekliyo bu lanet şey anlamadım ki .....

her koduda samsung star var bk gibi telefon neyini araştırıyosunuz daha anlamadım gitti :/

sadoko1

sadoko1

Üye
arkadaşlar öncebende samsunk s8300 kullanıyordum oyun veya pro.için en iyi tel nokia dır .illahaki butelefon için birşeyler bulcam diyarsanız ilk sayfada formlada ara diyebiyervar orda modeller yazıyor girip ordan arayın :oke:

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
birkaç site var ordan indirebilirsin oyunları ayrıca bazı versiyonlarda jar uzantılı oyunları telefondan kuramıyorsun onun için samsung pc suite lazım ordan yüklüyorsun ama son çıkan sürümde direk yükleyebilirsin şuan ben kullanıyorum çok memnunum

BRaVeLEoN

BRaVeLEoN

Üye
Bi çok arkadaşıma yardımcı olmak için konuyu güncelledim ;)

1 haftadan beri bütün forumları gezdim hepsinden birer parça okudum firmware'lerle ilgili size bu konuda bi kaç bilgi verecegim özellikle yok bu telefon şöyle yok bu telefon böyle diye telefonu kötüleyenler için...!!!

Öncelikle ben 11 aydır s8003 kullanıyorum telefonu spot olarak aldım ve ilk geldiginde telefonda ufak bi sorundan dolayı fimware attım 2 hafta içinde 5 - 6 tane firmware denedim hiç birinden tam istedigim gibi bi randıman alamadım çünkü ya easy java yoktu yada türkce karakter destegi yada navigasyon işareti kodlama ile çıkıyodu falan neyse konuya geçelim

2 . ayın sonunda S800MCEJJ3 ü yükledim (o ara en son çıkan bu firmware idi) telefona yükledim dokunmatik özellikler falan bayagı degişti bunları altta sırasıyla söyleyecegim

1. easy java yani bilgisayara baglama falanla ugraşmaya gerek yok hafıza kartına at kur

2. youtubede video izlenebiliyor internet tarayıcı güzel ziddijjat .jar ilede girip video seyredebiliyorum

3. uygulamalara gelince opera mini ilede güzel sonuç alıyorum tarayıcı çok iyi.. ebuddy sayesindede zaten msn facebook ta anlık ileti yollayabiliyorum...

4. bazı kişiler bu telefonun dokunmatigini eleştiriyo yanılıyosunuz bu telefon parmak dokunmatigi deil tırnak dokunmatigidir ve S800MCEJJ3 firmwareyi kullanıyosanız dokunmatigi mükemmel diyebilirim (diyorum çünkü 9 aydan beri dokunmatik konusunda kafama takılan olmadı)

5. Ayarlar konusunda kafasına takılan varsa şunu söyleyeyim ben avea kullanıyorum ve bütün ayarlarımı eksiksiz yaptım üstelik e posta larda dahil...

6. Sensor sorunu diyen arkadaşlar bakın tamam alışmayan insan sensorde zorlanır zaten mükemmel bi sensör ü beklemeyin diyorum ama sensorde kötü deil sadece çok hasas ondan kaynaklanıyor telefondan deil yani sizden!!!

7. türkce karakter destegi.!!! arkadaşlar S800MCEJJ3 de türkce dil destegi var (t9 türkcede var) hızlı yazımda sorunsuz türkce kelime oluşturarak yazılabilir sadece tükce karakterleri kullandıgınız zaman karakter adeti 60 adüşüyor (e canım sende ingilizce karakterle yaz cümle türkce anlar yani sadece (sıkıldım) yazma yeter :D

8. bide bi kaç kişi salla degiştir özelligini bulamamış onuda söleyeyim 3d küpü açmak için bastıgınız tuşa basılı tutun küp sala deiştir olarak 2 menü sunuyor kullanırsınız

9. bi tek eksisi var kamerası diger firmwarede daha ii gibiydi (e kardeşim oda biraz düşük olsun gülün bile dikeni var üstelik sende prefosyonel bi fotografcımısın napıcan o kalitede fotoyu

10. Bana kardeş iyi hoşda uygulama yok telefon için diyenlere söylüyorum var hemde orjinal jar uzantılı bi media playeri var (bunu biliyomuydunuz hemde s8003 için özel ) ve daha fazlasıda var linki veriyorum
burda bi çok s8003 için uygulama var kimse yok demesin...

Sonuç : kısmen anlattım arkadaşlar bunlar kulaktan dolma bilgiler deildir hepsini denedim kullanıyorum ve s8003 telefon çok güzelve kullanmaya deger....

Bana bu telefonu eleştirenler size diyorum hangi telefonda 4 4 lük sonuç aldınızda telefonu begenmiyosunuz

• Beğen
Tepkiler: maivesiyah
maivesiyah

maivesiyah

Üye
Arkadaşlar bunu halen s8003te uygulama oyun yok diyen youtubeden video izleyemiyorum diyen arkadaşlar için anlatıyorum<br>öncelikle uygulama konusuna degineyim samsungun orjinal bi media playeri var ve buna benzer güzel uygulamalarında bulundugu siteye googleye &nbsp;innovator samsung diye arattırın siteyi bulursunuz (siteyi direk yazamıyorum yasakmıdır forumda reklam o yüzden) o sitede bi çok s8003 için program bulacaksınız 2. olay oyun arkadaşlar veritabanda bi kısım oyun bulsamda buldugum oyunlarda birebir s8003 için bulamadım ama mobille9 adlı siteye girip bi çok oyun indirebilirsiniz orda mevcut duvar kagıtlarıda bulabilirsiniz bu telefon için... youtubeye girme ve uygulama yükleyemiyorum diyen arkadaşlar için söylücem telefonunuzun firmwaresini güncelleyin bende güzel bi sürüm s800mcejj3 ben bunu kullanıyorum gayet güzel türkce karakter destegide var (t9 tükce) yüklerseniz &nbsp;istediginiz gibi youtubeden video izleyebilirsiniz başka yerlerden video izlemek için (bazı arkadaşlar geniş çaplı yalan olmasın +18 vs hertürlü video seyretmek isteyenler için vs) ziddijat .jar ı indirerek video izleyebilir güzel bi internet tarayıcısı için ise opera mini 5.1 kullanıyorum ben kendi sanal klawyesi bile var mükkemel ebudyy .jar indirerek facebook ve msn ye baglanabilir ve anlık ileti yollayabilirsiniz... raute 66 yı indirip zip dosyasından çıkartıp hafıza kartına yükleyip açıkbi alnda bi müddet bekleyip haritayı aktif yapabilirsiniz sorunsuz çalıştırıyor (harita olayını kore malı s8003 alanlar için yazdım çünkü hazır bi kurulum cdsi verilmiyor spot ürünlerinde ) Başka kafasına takılan telefonla ilgili sorun yaşayanla bizzat yazabilirler.. not ( arkadaşlar burda yazdıklarım kulaktan dolma bilgiler değildir &nbsp;bende s8003 kullanıyorum ve şu kadarını söyleyeyim tüm özelliklerinden SORUNSUZ faydalanıyorum gerçekten güzel bi telefon ) acaba pişman olurmuyum diyen arkadaşlar hayır pişman olmazsınız.. iyi günlerde kullanın..

Durumu çok iyi açıklamışsın arkadaşım

cunior_19

cunior_19

Üye
samsung jet telefonunuz s60 ile uyumludur.nokianın 240-400 ekran genişliğindeki bütün java uzantılı oyunları yükleniyor bilmek istersiniz diye düşündüm.uygulama da aynı şekilde ekran genişliği 240-400 olan java uzantılı uygulamalar yükleniyor...tema bu telefon için yok maalesef...desteklemiyor

BRaVeLEoN

BRaVeLEoN

Üye
Eyw kardeşim bu bilgiyide şunun için verdim bi çok yerde her yerden küçük parça halinde bilgi alarak telefonumu düzenledim inş kısmet olurda jentroid e hazırlanırsa onuda paylaşcam

----------Eklendi @ 19:22:25 ---------- Yazıldı @ 17:26:47 ----------

Durumu çok iyi açıklamışsın arkadaşım

eyw kardeşim yanlız biraz karışık anlattım kusura bakmayın konuyu düzenledim umarım işinize yarar elimden geldigi kadar ugraşıyorum çünkü bu verdigim bilgi kolay gibi ama kulaktan dolma düşüncelerle.. şu firmware iyi yada kullanılmaz parayı haketmiyo diyipte milletin beynini bulandıranlaranlarla kafalarını karıştırmasınlar diye yazdım orta üst sınıf bi telefon
bişeyi daha unutmuşum yazayım :D bu telefonun oyunlarını arama motorlarında s8003 oyunu olarak deil dokunmatik telefonlar için oyun desinler uyuşuyo tek bişey kaldı şu anda bu telefondan flash oyun oynanabiliyor ama zip dosyasının içinde hem .swf hemde .html dosyası bulunmak zorunda yani .html dosyasını tıklayınca nete girmiş gibi tarayıcıdan girip çevrimdışı oyun oynanıyo bulursam onuda yazarım ;) kolay gelsin...

----------Eklendi @ 19:30:41 ---------- Yazıldı @ 19:22:25 ----------

samsung jet telefonunuz s60 ile uyumludur.nokianın 240-400 ekran genişliğindeki bütün java uzantılı oyunları yükleniyor bilmek istersiniz diye düşündüm.uygulama da aynı şekilde ekran genişliği 240-400 olan java uzantılı uygulamalar yükleniyor...tema bu telefon için yok maalesef...desteklemiyor

evet kardeş bu bilgide güzel bilinmesi gereken bi konu tşk ederiz.. bi diger konuda

istedigim siteden video seyredemiyorum diyen arkadaşlar bakın telefonda flash özelligi var ama videoları seyretmek için deil flash oyun oynayabilmek için haberiniz olsun :)

şimdi diceksinizki bu çocuk zaman öldürmek içinmi yazıyo buraya bu kadar :D hayır!!! sadece gezdigim okudum yerli ve yabancı sitelerde bi çok s8003 kullanıcısı magdur pek bi bilgi verilmiyor ben açıkladımki herkes bilsin çünkü halla 11 aydan fazla oldu eksik olmadı telefonu halen kullanıyorum yazdıklarımın hepsini tek tek uyguladım umarım herkese yarar bi konu açıklayabilmişimdir. :)

• Beğen
Tepkiler: maivesiyah

MagLor

Üye
Bende s8003 kullanıcısıyım. Orjinal firmware kullanıyorum. Oyun yükleyemeyen arkadaşlar için bir pratik sunayım dedim.

bilgisayarınızda bir not defteri açın. İçerisine ;

Kod:
<html><body
<p> 
<p align="center"><u><b>Burak</b></u></p> 
<p align="center">Iyi Oyunlar (: </p> 
<p align="center"><a href="xxx.jar">xxx.jar</a></p>
</body></html>

Bunu yazın ve farklı kaydet yazarak install_apps.html olarak kaydedin.
xxx.jar yüklemek istediğimiz oyunun jar dosyasıdır. Jar dosyası ile bu install_apps.html dosyasını telefonunuza atın. Telefonunuzdan 'install_apps.html'' dosyasını çalıştırın. İnternete girermiş gibi olacak ama girmeden html dosyasına bağlanıp oyunun linki cıkacak. Linke tıklayınca kendiliğinden yüklenecek.

İkinci kısım ise telefonun gizli özellikleri hakkında pek bilgim yok.O özellikler hakkında biraz bilgi yazarsanız sevinirim :)

Eklenti : Route66 navigasyon mevcut ama çalıştıramadım. harita gözükmüyor. Nasıl yapabilirim ?

Raffine-Ri

Üye
:ah

BRaVeLEoN

BRaVeLEoN

Üye
Bende s8003 kullanıcısıyım. Orjinal firmware kullanıyorum. Oyun yükleyemeyen arkadaşlar için bir pratik sunayım dedim.

bilgisayarınızda bir not defteri açın. İçerisine ;

Kod:
<html><body
<p> 
<p align="center"><u><b>Burak</b></u></p> 
<p align="center">Iyi Oyunlar (: </p> 
<p align="center"><a href="xxx.jar">xxx.jar</a></p>
</body></html>

Bunu yazın ve farklı kaydet yazarak install_apps.html olarak kaydedin.
xxx.jar yüklemek istediğimiz oyunun jar dosyasıdır. Jar dosyası ile bu install_apps.html dosyasını telefonunuza atın. Telefonunuzdan 'install_apps.html'' dosyasını çalıştırın. İnternete girermiş gibi olacak ama girmeden html dosyasına bağlanıp oyunun linki cıkacak. Linke tıklayınca kendiliğinden yüklenecek.

İkinci kısım ise telefonun gizli özellikleri hakkında pek bilgim yok.O özellikler hakkında biraz bilgi yazarsanız sevinirim :)

Eklenti : Route66 navigasyon mevcut ama çalıştıramadım. harita gözükmüyor. Nasıl yapabilirim ?

raute 66 kolay raute 66 zip dosyasından çıkar hafıza kartına at sonra menü -ayarlar - telefon ayarları -gps ayarları - gps+ ayarları tarayıcı profil seç bi geriye gel Gps konumu tıkla karşına enlem boylam rakım die bişi çıkcak alttada uydu durumu var tıklarsan kaç tane uydu yakalamış göreceksin geniş açık bi alanda havanın açık oldugu bi güne getir 10 ila 15 dk falan sürüyo uydu buluyo bırak en az 7 uydu bulsun enlem ve boylamı falan kontrol et belili süre sonra onlarda artış olcak tavsiye edilen enlem ve boylam 1000 olmasada o civara yakın 950 nin üzerini aşana kadar tarama yaparsa daha fazlasına gerek yok direk çık haritaya gir navigasyon hatasız güzel bi şekilde tanımlanacak (.

GHOST_O.R.J

GHOST_O.R.J

Üye
arkadaslar cok ugrastı yazan her yolu denedım s40 yada s60 deil bu alet onu gecın smbyanla alakası yok hc bı javada calısmıyo ekran boyutu uyunlu olsada tanmıyo programı kesın bılgısı olan varsa lutfen ulkassın bde alet acılırken kulaklık yda tv dıe bse cıkyo bırını secınce hata veryo ya ses cıkmıyo yada arayanı tanımıyo kayıtlı olsada hc bırını secmeyıncede mp3 falan calınca ses cıkmıyo aslında hc ses cıkmıyo sadece bırı sızı ararsa yada saaat calarsa calıyo ses nası cozebılırım bu sorunu