Mağaza sorunu acil!!

Sponsorlu Bağlantılar

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi
Mağaza sorunu acil!!
Virüs bulaşmasından sonra hard ve soft format attım.Ardından ovi suite güncellemesi yaptım.Fakat telefonda mağazayı açamıyorum.Çözüm yolu lütfen

Jerkez38

Jerkez38

Üye
yeni çıkan ovi store vardı. onu bir yükle istersen

m542tf

m542tf

Üye
forumdan yada betalabstan yükleyebilirsiniz deneyin isterseniz

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi
Aslı açılmıyor ama bi deniyeyim.Ovi suite 3.1.1.90 yani güncel kardeşim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ovi Mağaza bende de açılmıyor son mağaza güncellemesinden beri :D
Beyaz loading ekranında dönüp duruyor.
Flash ve format dışında, her yolu denedim fakat çözüm olmadı.
Anna'ya yazılım güncellemesi geldi 2 gün önce, yükledim ama yine aynı.
Kendi haline bıraktım bende. Kullanmıyorum anasını satim, ne hali varsa görsün :D

m542tf

m542tf

Üye
telefonum servisten geldi yazılım güncelleyicisinde 6 güncelleme vardı (2 anna, ovi mağza, patch, 25.007, sosyal ağlar) hepsini yükledim lakin qt sorunlu hala ovi mağza çalışıyor fakat uygulama yüklemede sıkıntı var hala

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi
Bende olay böyle olmadı telefona ark. Pc'den virüs ulaşınca hard&soft formatta sonra güncellemeleri yaptım.Ve mağazayı açtım yükleniyordan sonra öyle kaldı

bkurtulus

bkurtulus

Üye
Ben de aynısı oldu. nokia türkiye bir link verdi oradan ovinin 3.16.036 sürümünü kurdum düzeldi. Link Şu: -symbian-3
Eğer olmazsa tel.i *#7370# ile formatlayın. Sonra anna 1/2, 2/2 ve servis pack 1 i yükleyip ondan sonra yukarıdaki linkten ovi mağazayı yükleyin.

alpaslan5832

Üye
Ben de aynısı oldu. nokia türkiye bir link verdi oradan ovinin 3.16.036 sürümünü kurdum düzeldi. Link Şu: -symbian-3
Eğer olmazsa tel.i *#7370# ile formatlayın. Sonra anna 1/2, 2/2 ve servis pack 1 i yükleyip ondan sonra yukarıdaki linkten ovi mağazayı yükleyin.

Evet işe yarıyor.Teşekkürler.

Üst Alt