Tuba.Erva
Üye
evet o anlamidiyorum ben erkeklere kızlardan az biraz baskı gelince erkekler kaçar diyee anlamıyon ki beni![]()
----------Eklendi @ 01:05:31 ---------- Yazıldı @ 01:04:19 ---------- cennette esen ılık rüzgar diye yazıyor anlamına
![]()
evet o anlamidiyorum ben erkeklere kızlardan az biraz baskı gelince erkekler kaçar diyee anlamıyon ki beni![]()
----------Eklendi @ 01:05:31 ---------- Yazıldı @ 01:04:19 ---------- cennette esen ılık rüzgar diye yazıyor anlamına
![]()
ben o yüzden kaç kişiyi bıraktım ... bu kızlar bir erkekle sevgili olduklarında ne sanıyorlar anlamıyorum.. sanki denizden balık yakalamış gibi hissediyor kendilerini ...bız erkekler baskıya pek gelemeyız

tabı var hos geldınIyi geceler yer var mi
cok haklısınben o yüzden kaç kişiyi bıraktım ... bu kızlar bir erkekle sevgili olduklarında ne sanıyorlar anlamıyorum.. sanki denizden balık yakalamış gibi hissediyor kendilerini ...![]()
nereye yav ?bende kacar ıyı geceler
ıyı evlenmeyok yav ben daha evlenmeyi düşünmüyorum![]()
saol eyv.hasan.)tusem haklısın
balıkçı kızlarKonu ne![]()

abi sende fazla erkenden çökmüşsün yav ?
Siz gençlere yeni başlar![]()
rıcasaol eyv.hasan.)
----------Eklendi @ 01:10:17 ---------- Yazıldı @ 01:09:34 ----------
cok haklısın

Görende çookk yaşlı biri sancak seniSiz gençlere yeni başlar![]()

biz kizlarda baskiyaa gelemeyiz.heyt acilin benim konu.Dben o yüzden kaç kişiyi bıraktım ... bu kızlar bir erkekle sevgili olduklarında ne sanıyorlar anlamıyorum.. sanki denizden balık yakalamış gibi hissediyor kendilerini ...![]()
hem erkekler hemde kızlar baskıya gelemıyor ondanda cabuk ayrılmalar oluyorbiz kizlarda baskiyaa gelemeyiz.heyt acilin benim konu.D----------Eklendi @ 00:15:23 ---------- Yazıldı @ 00:14:13 ----------yeni gelenler hosgeldi
aslında konu balık yakalamak degil ya kızlar sevgili bulduklarında kendi istedikleri gibi değiştirmek isterler.. aşkım yaa sana bir mıknatıslı küpee alalım ? ne dersin gibi ... kızlar bölee abi yav illaa kendi istedikleri gibi değiştirecekler... balıkçı kızlar işte bunlar..Yanlis var erkekler balikcidir her zaman![]()