Symbian ANNA C7 025.007 Hacklenildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Symbian ANNA C7 025.007 Hacklenildi
Nokia C7-00
RM-675
SW 025.007 02.01
Ürün kodu black 059B534

yazılım test edilmiştir gayet stabil çalişiyo

Ovi maza 3.16.036 güncelemesi rahatlıkla yükleniliyo
Ovi mazasından tüm uygulamaları rahatlıkla yükleyebilirsiniz
QT ve smart installer sorunu çözülmüş.dilediğiniz uygulamayı yükleyebilirsiniz.hata vermiyor artık.
Kamera ileştirilmiştir
Ana sayfada widget'lar 6 sayfaya çıkartıla bilir
Rom dahil installserver.exe
Çekirdek boyutu artırılmıştır
Rofs2 Rofs3 kilidi açıktıt düzenleme yapıla bilir
Kalibratsion yapılmıştır
5D bloklar temizlenilmiştir

Ovi Maza 3.18.36 symbian ANNA symbian BELLE test

Ovi Maza 3.18.032 symbian ANNA symbian BELLE test

C7 v25.007

Symbian anna v25.007 programlar symbian belle için test programlar

Symbian Anna Update 1\1
Symbian Anna Update 2\2
Symbian Anna Service Pack 3\3
Ovi-Nokia Suite Install Files
Ovi Store
Social
Extras

Tam Qt Pack güncelleme

• Beğen
Tepkiler: buminkan

kaptanedi

kaptanedi

Üye
dostum instal uda yamı yoksa rosh2 yemi yüklü bu yazılımda

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
rofs2 yüklü

kaptanedi

kaptanedi

Üye
uda da ne degişiklikleri var

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
QT ve smart installer sorunu çözülmüş.dilediğiniz uygulamayı yükleyebilirsiniz.hata vermiyor artık

serkanbb06

serkanbb06

Üye
geçişlerde efekt var mı acaba?

haggar73

haggar73

Üye
kardeşim eline sağlık. Yalnız hotfile'demi bende mi hata var bilmiyorum, defalarca denememe rağmen bir türlü indiremedim. Biraz ilerleyip duruyo. Rica etsem linki değişe bilirmisin veya alternatif link lütfen. Tekrar teşekkürler

xlvlaqulvlx

Üye
birşey sorayım ben güncellemeyi NaviFirm den indirip kurmuştum fakat açılışta ses gelmiyor el ele tutuşma sahnesinde birde Temalarda Tema efektleri açık olmasına rağmen Eski 14.2 sürümündeki gibi dikkat çekici gelmiyor kap kara zemin üstüne şekli hiç güzel olmayan simgeler gelmiş. Eski temayı olduğu gibi uygulamanın bi yöntemi varmı. Yada benim sürüm eksik mi kurulmuş. Teşekürler.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
birşey sorayım ben güncellemeyi NaviFirm den indirip kurmuştum fakat açılışta ses gelmiyor el ele tutuşma sahnesinde birde Temalarda Tema efektleri açık olmasına rağmen Eski 14.2 sürümündeki gibi dikkat çekici gelmiyor kap kara zemin üstüne şekli hiç güzel olmayan simgeler gelmiş. Eski temayı olduğu gibi uygulamanın bi yöntemi varmı. Yada benim sürüm eksik mi kurulmuş. Teşekürler.
Anna maalesef öyle ve belco bu yazılım güzelmi 2. el c7 alıcamda ona yüklerim c6-01 de gayet başarılıydı fakat 3.5 g kapalıydı 3g oluyordu ve hafıza kartı işareti sinir ediyordu bunları düzeltmenin yolu ne

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 aldım indirmeyi düşünüyorumda c7 de nfc nerden açılıyo senin c6-01 v25 için yeni modunda nfc vardı onun gibi varmı bundada ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşım refurbish diyorum bi dosya eksik diyor Rm675_Rm675.........fspx böyle bişey ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşım yüklüyorum işlemiyor neden yahu rompatcher falan yok c6-01 de herşey vardı bunda atarken hata veriyo optionstan kırmızı dosyayı siliyorum oluyor ondan mı işlemiyor yardımcı ol

----------Eklendi @ 18:58:44 ---------- Yazıldı @ 18:31:00 ----------

Arkadaşım giriş ekranı 6 oldu bişe sorcam hackli oldugunu nasıl anlıyoz

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım yüklüyorum işlemiyor neden yahu rompatcher falan yok c6-01 de herşey vardı bunda atarken hata veriyo optionstan kırmızı dosyayı siliyorum oluyor ondan mı işlemiyor yardımcı ol

----------Eklendi @ 18:58:44 ---------- Yazıldı @ 18:31:00 ----------

Arkadaşım giriş ekranı 6 oldu bişe sorcam hackli oldugunu nasıl anlıyoz

NaviFirmPlus_1.5 indir RM-675_M009.21.emmc.fpsx diyer dosyaların yanına koy flaşla hata vermez yükleyince usignet programları rahatlıkla kurar ........

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
tamam teşekkürlerde bu fw çok sade olmuş v1.01 ne zaman yaparsın

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ileriki zamana belle gelcek adam akilli c7 cfw de yok en iisi orjinal yazilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt