İki telefon arasından seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
İki telefon arasından seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim !!
Merhabalar

Türkcell'den sözleşmeli olarak almış olduğum N8 telefonumu uzun uğraşlar sonucu mahkeme kararı ile sözleşme feshi ve para iadesi yada farklı bir ürün ile değişiklik kararı ile kazanmış bulunmaktayım. Bende kendi düşünem olarak E7 ile değişiklik talep etmeyi düşünüyorum. Bu konuda farklı bir görüşe sahip iseniz belirtmenizi isteyeceğim. Sıfır bir N8 almak mı yoksa E7'mi.

Şimdiden teşekkürler.

devil____boy

Üye
nokia ile devam edeceksen parayı al 701 i bekle derim

den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
701 biraz bayanlara göre bir tasarımı varmış gibi geliyor bana. Çıkış tarihi ve fiyatı hakkında bir bilgi varmı peki.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
E7 almada ne alırsan al :oke:

den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
E7 almada ne alırsan al :oke:

E7 ne gibi sorunları var. N8 aslında çok kullanışlı bir telefon fakat sorunları artık bezdirdi. En son anna güncellemesi ile bir çok şeyin sorun yaratması rahatsız etmeye başladı. Benim için önemli öncelik HDMI çıkışı olması. Projeksyon ve klawye mouse takarak bilgisayarı açmama gerek bırakmıyor neredeyse.

devil____boy

Üye
701 tasarım olarak c7 ile aynı ince ve şık tekrar bir incele derim ben kullanıyorum şimdiye kadar olumsuz bir yorum almadım :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Merhabalar

Türkcell'den sözleşmeli olarak almış olduğum N8 telefonumu uzun uğraşlar sonucu mahkeme kararı ile sözleşme feshi ve para iadesi yada farklı bir ürün ile değişiklik kararı ile kazanmış bulunmaktayım. Bende kendi düşünem olarak E7 ile değişiklik talep etmeyi düşünüyorum. Bu konuda farklı bir görüşe sahip iseniz belirtmenizi isteyeceğim. Sıfır bir N8 almak mı yoksa E7'mi.

Şimdiden teşekkürler.
E7 alma ne alırsan al.

den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
Neden E7 için bu olumsuz düşünceler var. Bu düşüncelerinize sebeplerinide ekelrseniz sevinirim. E7'nin N8'den pek fazla bir farkı yok diye tahmin ediyorum kamera'sı dışında.

wratH!

wratH!

Üye
e7 kullanışı yapısı açısından pek kullanışlı değil güven vermiyor açıkçası. Ben n8 kullanıyorum, yaklaşık 2 aydır da belleli şuana kadar da bezdiricek kadar kötü bir sorunla karşılaşmadım. Senin dediğin gibi hdmi ve otg desteği müthiş belle arayüzü ile daha da iyi. 701 i de düşün beklentilerini karşılayacaksa ama benim düşüncem n8 + belle :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
TheMadness

TheMadness

Üye
Neden E7 için bu olumsuz düşünceler var. Bu düşüncelerinize sebeplerinide ekelrseniz sevinirim. E7'nin N8'den pek fazla bir farkı yok diye tahmin ediyorum kamera'sı dışında.
Kamera kötü 4 inç ekran var cebine sığmaz pixeller elle sayılıyor butonlar kocaman daha büyük telefon.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bnce parayı al N9'u bekle ..

seyfipasa

seyfipasa

Üye
nokia diyorsan n8e dewam et derim yok parayı alacaksan Iphone veya htc modellerine bi göz at ;)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu ayın 26'sında yeni Nokialar tanıtılacak. Onları bekle derim. Ya da E7 yerine 701 al. 512 MB RAM, 1 GHz işlemci ve Belle :)

den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
Akşam mediamark gidip inceleyim. Alıcı gözyüle biraz kurcalamakta fayda var sanırım. Yorumlar için teşekkür ederim fakat E7 için kesin olarak şu sebepden dolayı alınmaz diye bir şikayet göremedim.

mesut1979

Üye
Akşam mediamark gidip inceleyim. Alıcı gözyüle biraz kurcalamakta fayda var sanırım. Yorumlar için teşekkür ederim fakat E7 için kesin olarak şu sebepden dolayı alınmaz diye bir şikayet göremedim.
slm,arkadas eger biraz bekleye bilirsen 701 al derim onun disinda rahatlikla e7 alabilirsin ,burada herkesin sacma konustuguna bakma sen e7 hakkinda ,herhangi hatasi ve hastaligi yok e7 nin

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum kızaklı bi kere saglam degil kesinlikle...ve ekran 4 inç olmasna ragmen cok düsük cözünürlükte cok kötü bi görüntü veryo..kamera desen yne öyle..N8 kat kat iyi o telefondan

mesut1979

Üye
dostum kızaklı bi kere saglam degil kesinlikle...ve ekran 4 inç olmasna ragmen cok düsük cözünürlükte cok kötü bi görüntü veryo..kamera desen yne öyle..N8 kat kat iyi o telefondan

arkadas ayni telefonu abim kullaniyor kizagi bu zamana kadar nokia telefonlarinda gördügüm en saglami ,ve ekrani inan sana sunu söyleyim bizim telefonlar n8 ve c7 den daha parlak daha canli gösteriyor cünkü clearblack ekrani var.

SilentOne

SilentOne

Üye
ama pikseler sayılıyor

den1905

den1905

Üye
    Konu Sahibi
E7 inceleme fırsatı buldum ve İçerik olarak N8'den pek bir fark göremedim. Office uygulamaları daha kullanışlı geldi. N8 bana göre tek artısı kamerası. N8 ile mesaj yazmakta gerçekten zorlanıyorum. Klawye olması zaten en büyük tercih sebebi. HDMI ve klawye mouse takabılıyor olmam istediğim özellikleri karşılıyor. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
suan elımde ıphone3gs ve n8 var.. geçen gun belle atarken dead oldu 1 gun ıphone kullandımda n8 ımı ozledım yaa.. ıphone tamamen oyun aletı arkadasım.. onada ı tunes dan baktım.. 1 dolar 5 dolar para vereceksınde guzel bı oyun olacaksın.. artı ı phonun varsa laptopunda anında olacakkı bı ısıne yarasın.. ı tunes yoksa ıphone da yok!!!! sacma geldı bana.. o yuzden hep solerım yıne soluyorum NOKIA NOKIA NOKIA... vazgecılmez arkadas...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...