C7 025.007 guncellemesi dil sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
C7 025.007 guncellemesi dil sorunu...
telefon yurt dısından geldi daha once tr dil yoktu flashladım turkce dil ve 24.01 surumunu kullaniyordum simdi baktim da guncellemelere 025.007 gelmiş bende yukledim simdi ingilizce oldu ve tr dil secenegi yok... simdi bi alt surumunu yani 24.01 i tekrar yuklesem bi sorun olur mu.. navi 1.4 var bende orada arattim bulamadim 025.007 surumunu... bu konuda ne yapabilirim sorunu nasil cozebilirim... yardimlarınızı ve onerileriniz bekliyorum teşekkür ederim simdiden...

----------Eklendi @ 23:57:14 ---------- Yazıldı @ 23:55:29 ----------

RM-675 bu arada...

----------Eklendi 18.10.2011 @ 00:10:19 ---------- Yazıldı 17.10.2011 @ 23:57:14 ----------

şu siteden naviyi tekrar indirdim burada ovideki son guncelleme gorunuyor ayrıca turkce de war sorunu oyle hallettim... bu konuda sorun yaşayan arkadaşllar varsa umarım çozum olabilir..

serinaga

serinaga

Üye
WALLA Kardiş sen kendi sorununa kendin çözüm bulmuşsun daha kimse cevap vermeden, Haydi Kolay Gele ...

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
ya bu sefer baska bi sorun cıktı phoneix ile flash ı yuklerken RM-675_M009 bilmem ne die bi dosya eksik diyor onu nasil bulabilirm... ??

hzl0106

Üye
işte burası sorun

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
işte burası sorun

arkadaşım o sorunu da hallettim... soyle anlatayim..
phoneix prosunda flash a baslamadan once bilgileri yukledigin sectigin yere geliyorsun yukledikten sonra yani refurbish e tıklamadan once options a tıklıyorsun eksik olarak hata veridigi dosyayi seciyorsun delete yap ok ondan sonra refurbish flashlar artk... sorun oylece cozum bulmustur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt