''50'den fazla şehit var'' iddiası !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
''50'den fazla şehit var'' iddiası !
Hakkari'deki hain saldırılarda şehit sayımızın 50'nin üstünde olacağı iddia edildi.

Korkunç iddia PKK'nın yayın organı Fırat Haber Ajansı'ndan geldi. Eli kanlı terör örgütünün 8 ayrı noktaya ağır silahlarla düzenlediği saldırıyla ilgili Türkiye'nin 50'den fazla polis ve asker şehit verdiğini iddia etti.

Bu korkunç iddia gündeme bir anda bomba gibi düştü.
Ancak resmi makamlardan yapılan açıklamalarda şu ana kadar şehit sayımızın 26 olduğu, 22 de yaralı olduğu belirtiliyor.

Kaynak :

----------Eklendi @ 18:50:38 ---------- Yazıldı @ 18:45:34 ----------

doğru olabilir toplumsal infial yaratmamak adına rakamlar genelde düşük söylenir

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
onların rojuna başlardım da neyse

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bursa yürüyüş helal olsun dıger ıllerde gece demeden aynı tepkıyı gösterır umarım özellıkle ıstanbul ankara gıbı metropol sehırler

• Beğen
Tepkiler: minoo
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
PKK kürtlerden oluşmuyor. Benim dayımın oğlu Kuzey Irak'ta işçi olarak çalışıyor. PKK'lılarla arada sırada görüşüyor. Söyledikleri şöyle:

- Dinleri yok. Çok soran olursa Yezidi falan dinimiz diyorlar.
- Sağlıklı ortam yok, hayvanlardan bile kötü muamele görüyorlar.
- Herşey kurallara bağlı. Hiçkimse hiçbirşey soramaz, soran da ajan diye hemen öldürülüyor.
- PKK lılar İranlı, Iraklı, Rus, Hollandalı, Almanyalı, İngiliz vs. her ülkeden insanlardan oluşuyor.

Kürt hakkı için dağa çıkanların hepsi pişmanmış. Örgüt onları ve ailelerini ölümle korkuttuğu için kaçamıyorlar. Kaçan hemen öldürülüyor ve ailesine çatışmada öldü, şehittir deniyor.

Kendimde kürdüm ama "müslüman" ve "terör" kelimeleri yan yana gelemiyor. Bu yüzden PKK yı kesinlikle desteklemiyorum. Lanet ediyorum.

Geçenlerde bir sınıf arkadaşım, molotof kadar güzel birşey var mı deyince, bende ona memleketimde sık sık kepenklerin kapatıldığını ve halkın kazanamadığını söyledim. Nedense bir anda sustu. Varın PKK yı destekleyenleri siz düşünün. Bu kadar "akılsız" ve "korkak" nasıl olunuyor onu düşünüyorum....

• Beğen
Tepkiler: ebuş... ve Praetor
kpln04

kpln04

Üye
PKK kürtlerden oluşmuyor. Benim dayımın oğlu Kuzey Irak'ta işçi olarak çalışıyor. PKK'lılarla arada sırada görüşüyor. Söyledikleri şöyle:- Dinleri yok. Çok soran olursa Yezidi falan dinimiz diyorlar.- Sağlıklı ortam yok, hayvanlardan bile kötü muamele görüyorlar.- Herşey kurallara bağlı. Hiçkimse hiçbirşey soramaz, soran da ajan diye hemen öldürülüyor.- PKK lılar İranlı, Iraklı, Rus, Hollandalı, Almanyalı, İngiliz vs. her ülkeden insanlardan oluşuyor.Kürt hakkı için dağa çıkanların hepsi pişmanmış. Örgüt onları ve ailelerini ölümle korkuttuğu için kaçamıyorlar. Kaçan hemen öldürülüyor ve ailesine çatışmada öldü, şehittir deniyor.Kendimde kürdüm ama "müslüman" ve "terör" kelimeleri yan yana gelemiyor. Bu yüzden PKK yı kesinlikle desteklemiyorum. Lanet ediyorum.Geçenlerde bir sınıf arkadaşım, molotof kadar güzel birşey var mı deyince, bende ona memleketimde sık sık kepenklerin kapatıldığını ve halkın kazanamadığını söyledim. Nedense bir anda sustu. Varın PKK yı destekleyenleri siz düşünün. Bu kadar "akılsız" ve "korkak" nasıl olunuyor onu düşünüyorum....
hadi ya

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
böyle düşündükçe unutun barışı

----------Eklendi @ 19:17:05 ---------- Yazıldı @ 19:14:03 ----------

bursa yalaka göçmenler mi?

sende böyle dusundukce unut tepkıyı ses getırmeyı

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
böyle düşündükçe unutun barışı

----------Eklendi @ 19:17:05 ---------- Yazıldı @ 19:14:03 ----------

bursa yalaka göçmenler mi?

Bu ülkenin başında ben olsam çok değil 15 güne ortada sorun falan kalmaz,çünkü taş üstünde taş bırakmam zaten
Bu olaylar ancak kin ve nefreti uyandırır şimdi sen sanıyormusun burda birini göreyim elimi kolumu sallayarak gideyim yanından?
Şunu da unutma Türkiye Cumhuriyeti kimseye muhtaç değil ama bu ülkenin askerine kurşuna sıkanlar muhtaç Türkiye'ye...

Senin ekmeğin suyun nerden geliyor hele bi de bilelim?

• Beğen
Tepkiler: Mehmet ve Tuba.Erva
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
tamamen pkk sempatizanlarının sallaması tabiki böyle yapacaklar amaçlarıda bu zaten kesinlikle itibar etmeyin

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca bildiğim kadarıyla Beşiktaşlısın madem kendinizi bu kadar soyutlama taraftarısınız o zaman neden Türk Takımını Tutuyorsun bu ne yaman çelişki arkadaşım?

• Beğen
Tepkiler: Praetor
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
tamamen pkk sempatizanlarının sallaması tabiki böyle yapacaklar amaçlarıda bu zaten kesinlikle itibar etmeyin
abi siradan bi konumu simdi bu.dalga gecer gbi cevap veriyolar bu nee.zaten sabahtan beri herkesin siniri bozuksimdi agzimi tutamiycam az kaldibu kadar saygisizlik olur abi sende goruyosun yaaburda bari savunmasinlar bukadar yandaslik olur.

anılbaran

anılbaran

Üye
amaçları türk milletinin piskolojisini çökertmek bunlara kanmayın güçlü olun sonuna kadar mucadele edicez atamızın dedigi gibi !!!

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bugün roj tv de 100 den fazla kayıp var diyordu psikolojik oynuyorlar amaçları iç savaş çıkarmak Türk milleti oyuna gelmeyecek her zaman ki gibi

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
abi izlemeyin şu pkk kanalını ya gözünüzü seveyim

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
.o kandile Türk bayragi diktigimiz zaman da gelcek ins.Allah sehit ailelerine sabir versin.vatanimizi korusun

• Beğen
Tepkiler: minoo
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bütün yabancı tv leri izledim hepsi manşet olarak veriyordu hepsinde rakam 24-26 roj tv de meraktan baktım 100 den fazla kayıp var diyordu ayrıca kandile kimyasal silah atacaksın en temizi bombayla uçakla tüfekle uğraşmayacaksın

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
o öcalani assalar varyaaaa
azcikta onlar üc bucuk atsa

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
PKK ya terör örgütü demeyen,diyemeyen herkesi terörist ilan edip ona göre harekete geçmek lazım.Bu terör konusunun çözümü ancak gözü karartmaktan geçer.Bu olaylarda anti demokratik yollara bile başvurabilirsin çünkü insanların dayanacak gücü kalmadı artık,her gün ciğeri 5 para etmezlerin kurşunlarıyla toprağa veriyoruz canlarımızı.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Roj tv tamamen yalan üzerine kurulmuş. Babam iş yerinde arkadaşlarıyla sohbet ederken bazen Roj tv yi izleyipte ona göre yorum yapanlara babam çok şaşırdığını söylerdi. Roj tv ayrıca PKK lılar tarafından "nasıl müslümanlar için Mekke kutsalsa bizim içinde Roj tv o kadar kutsaldır" gözüyle bakılıyor. Bunu bizzat Roj tv yayınından görmüştüm.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkadaslarında söyledigi gibi tamamen ortalıgı karıstırmaya yönelik söylemler bunlar.
Buna benzer olaylarda ünlü kanalları takip etmemenizi öneririm.Olayları abartırlar ve asıl yaptıkları pkk'ya destek vermektir.
'Ne kadar güçlüler ortalıgı kan götürüyor onlarla basa çıkmak imkansız' gibi izlenimler bırakmaya çalısıyorlar.
Benim kuzenim hakkaride askerlik yapiyor ve karakolda.
Bir mermi duyuldugu görüldügü zaman kobralar skorskyler yeri gögü dagıtıyor sabası gezerken cesetlere rastlıyoruz diyor ve bunları ne hikmetse televizyonda duyamıyoruz.Harekat baslayınca 300 pkk'lı öldürüldügünde televizyonlarda karsımıza çıkan rakam sadece 20-30 olur.
Pkk direkt kürtlerle alakalı degil ama malesef kürtleri cahilligi ve çaresizligi ile elde ediyorlar.
Bir kürt arkadasım var aynı bölümdeyiz ve memleketini söylemeye korkuyor böyle durumlarda.
Bırakın pkk'yı desteklemeyi çocuk milliyetçi ama sehit haberlerinde rahat olamıyor haklı olarak.
Pkk'yı bitirmek için dogu insanının üç temel insani hakkı tam olarak saglanmalı ;
Yasama Hakkı,Egtim ve Saglık hakkı.
Özellikle dogu diyorum çünkü ben Tekirdaglıyım ve buraya 3-5 çapulcu gelip eylem yapamaz yapmaya çalısanları linc ederler.
Ama doguda insanlar zaten ürkek egitimsiz ve ihtiyaçları çok çok fazla ve bazı seyler için kandırılıyor ve sonrasında tehtid ediliyor.
O apoya sayın diyenler de farklı dava bisey de diyemezsin neymis siyasal hak mış.
Amerikada yada baska avrupa ülkerinde buna benzer bi parti olsa parlamentoya
bi gün girer ikinci gün kimse göremez o bakanları.
Utanmadan kürtçe egitim istiyoruz diyolar adamlar ya.Derhal Fransada oldugu gibi bir yasa çıkarılmalı Türkiyede ne bir kafede ne bir is yerinde ne alısveris merkezinde Türkçe dısında dil kullanılmamalı.Dil giderse hersey gider.
İstedikleri kürtçe dilinde en fazla 200 tane kürtçe kökenli kelime var.Bunun nedeni ise kürtçeyi rusların ermenilerin Türkiyeyi parçalamak için kendilerinin olusturmus olması ve kürtçede kullanılan kelimelerin çogu ermenice,rusça,arapça ve farsçadır.
Sadece 200 kadar kürtçe kelime var.

Amma yazdım ama çok doluyum allah rahmet eylesin tüm sehitlerimize.
Ailelerine sabırlar versin.Kimin kim için öldügü belli degil..

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
O bölgede kalıcı barış için pkknın ilk başta kayıtsız şartsız silah bırakması şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt