''50'den fazla şehit var'' iddiası !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Silah bırakması gerekmez.
Halkı kandırmasa halk bilinçlense kendine destekçi bulamaz ve örgüt çözülür.
Atesi söndürmek için atesin köküne su tutulmalı.
Atesin kökü yani amaçları,Türkiyeyi parçalamak,asker öldürmek degil.Silah bıraksa siyasal yönden saldırılıyor meclisten görüyosunuz arkadaslar.
Avrupalı yav.aklar da meclise pkk yanlısı karsıt görüslü grup girince Türkiyeye artı puan veriyolar demokrasimiz var diye avrupa birligi palavrasıyla bizi siyasal,pkk terörüyle de silahsal yönden baskı içine aldılar.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
o zaman eğitim standardını vs nasıl yükselteceksin?Şahsen öğretmen,doktor falan olayım doğunun yanından geçmem.Halkın bilinçlenmesi bu saatten sonra zor önce silah bırakacak sonra yatırım vs şeyler yapacaksın.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Evet suan biraz zor ama imkansız degil oraya yatırımlar yapılmalı.Doguyu herkes unuttu.
Tamam her ülkede bizim istanbulumuz gibi rüya sehirler var ama diger sehirleri de bizim dogu illeri gibi kabus degil.
Silah bıraksalar seneye ikinci bir terörist parti gelir.Dil isterler özerklik isterler.
Benim anlatmak istedigim olay silah bırakmaması degil.Bırakmalı tabi anlattıklarım daha kolay gerçeklesir bu sayede.
Çünkü seninde dedigin gibi doguya gitmek isteyen yok gidenlerde vuruluyor zaten.Yada geri yolluyolar biz Türkçe degil kürtçe egitim istiyoruz diye.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Elbette yatırım şart Türkiye İstanbuldan ibaret değil bu benimde sinirimi bozuyor televizyonu açtığında varsa yoksa İstanbul

Doğuya yatırımı özel sektör yapmasa bile devlet eliyle yapmak şart o şehirleri kalkındırmalılar ama halkın bilinçlenmek istediği kanısında değilim.Devlet gider (gitmeli) yatırımı yapar fabrikasını açar üniversiteler kurar ama halk diretirse hiçbir yatırım başarılı olmaz.Onlar ne istedikleri önemli,yapılmayacak istekleri oluyor hep

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sadece PKK değil, KCK ve diğer örgütlerde dahil olmak üzere tüm gerçekleşen siyasi olaylara siyasi gözle bakmak yerine gerçekleri gören gözle bakmak lâzım. Herşeye tepki vermek yerine, sakin ve sağ duyuyla karar vermek en mantıklısı. Görünene değil, gösterene bak deyimi boşuna söylenmemiş.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Elbette yatırım şart Türkiye İstanbuldan ibaret değil bu benimde sinirimi bozuyor televizyonu açtığında varsa yoksa İstanbul

Doğuya yatırımı özel sektör yapmasa bile devlet eliyle yapmak şart o şehirleri kalkındırmalılar ama halkın bilinçlenmek istediği kanısında değilim.Devlet gider (gitmeli) yatırımı yapar fabrikasını açar üniversiteler kurar ama halk diretirse hiçbir yatırım başarılı olmaz.Onlar ne istedikleri önemli,yapılmayacak istekleri oluyor hep

Bilinçlenmek istemeyen adam pkk'lıdır iste olay bukadar basit.
Hiçbir aklı basında insan daga çıkıp çoban tarafından güdülmek istemez.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS, Tuba.Erva ve greenmile
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
1 şehit daha verdık mayına basmıs
inanmıyorummmmmmm cok sehıt var saklıyolar söylemıyolar yavas yavas söyleyecekler mayın o bu süsü vererek
Allahm sen yardım et ınsallah sayı daha da fazla olmaz

asfenerli

asfenerli

Üye
bursa yürüyüş helal olsun dıger ıllerde gece demeden aynı tepkıyı gösterır umarım özellıkle ıstanbul ankara gıbı metropol sehırler

Osmaniye de yarın yürüyüş olacak 10binler katılacak inşallah. KAHROLSUN PKK :@:@:@

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
burda da 6da var aksam uzerı
ögle de de oldu gitcem yıne

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Normalde şehit sayısı olandan az gösterilir.Pkk ise buna müdahele edip hayır yalan söylüyorlar daha fazla öldürdük demezler.Ama son Kck olaylarından sonra artık Pkk tepkisinin ne denli büyük olduğunu göstermeye çalıştığı için şehit sayısının ben de daha fazla olduğunu düşünüyorum.

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Arkadaşlar az önce abimler şehit cenazesinden geldi va bu rakamdan daha fazla şehit sayısı varmış bir askerle konuşmuşlar asker ya 87 yada 102 tane şehit olduğunu söylemiş. Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Olsun İnşAllah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt