Ya bu kanı durdurun ya millet durduracak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya bu kanı durdurun ya millet durduracak

şehitlerimizi rahmetle anıyoruz

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35, tragedie, cargo3230 ve 4 diğerleri

pelın_

şehitlerimizi rahmetle anıyoruz

unutmadık unutmayacağız

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Allah Rahmet Eylesin. O Serefsizlerinde Allah Belalarini Versin

• Beğen
Tepkiler: pelın_
anılbaran

anılbaran

Üye
sonuna dek mücadele edicez kahramanca savasıcaz pes etmek yok ülke elden giittii demek asla yok :@

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
Jerkez38

Jerkez38

Üye
Ya Rab; Kahhâr İsmine Havale ediyorum o itleri.

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
greenmile

greenmile

Üye
ben bunu anlamıyorum gerçekten anlamıyorum eğer anlayan biri varsa anlatsın bi zahmet

Her şehit haberinden sonra aynı laflar şehitler ölmez vatan bölünmez

Ülke savaşta da benim mi haberim yok?

3 5 çapulcu değil mi bunlar?

Şunu iyice anlayın bitirilmek istenmiyor bu çok açık

Yoksa onlarca terörist elini kolunu sallayarak bu ülkenin evlatlarını hunharca katledemez.Adamlarda uçak,tank,helikopter olsa yanacağız Allah'tan yok yani.Yılanın başını küçükken ezmezsen,o yılanla sen bir zaman sonra uğraşamazsın.

Bırakın ağlamayı ölen öldüğüyle kalıyor.2 gün sonra kimsenin aklına bile gelmeyecek o şehitlerin Ailesi haricinde. Allahtan rahmetmiş böyle adice ölüme göz göre göre ölüme Allah bile rahmet eylemez.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3 5 çapulcu olsa çoktan işleri bitmişti inanın ellerinde uçak tank olsa karşı karşıya savaşta çok sürmez yok olurlar ama malesef bunların taktiği vur kaç sınırdan girip eylemini yapıp kaçıyorlar tekrar samanlıkta iğne aramak gibi kayboluyorlar işin özüne gelecek olursak pkk abd-israil canavarının sopasıdır ne zaman başımızı kaldırsak ne zaman yaptıkları şeylere karşı çıksak bu sopayla kafamıza vuruyorlar sınır ötesi tam bir operasyon olmadıkça bunların kökü zor kazınacak

greenmile

greenmile

Üye
o zaman ikili oynamayacaksın abi bugün müttefikimiz amerika heryere giriyor bi kandile mi giremiyoruz? meclisteki adam apoya sayın diye hitap ediyor var mı ötesi bunun?

----------Eklendi @ 18:28:36 ---------- Yazıldı @ 18:26:59 ----------

şu ülkenin başında olsaydım bırak amerikayı babamı dinlemezdim,bekleyerek ölmektense savaşarak ölmeyi tercih ederim.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orası siyaset yeri burası değil ama abd menfati için kendi babasını bile hiç düşünmeden keser kaldı ki ileride kurmayı planladıkları büyük israilin güvenliği için kuzey ıraka kukla bir devlet kurmak zaten yıllardır uygulamaya çalıştıkları bir proje iki yüzlü bunlar Türkün Türk ten başka dostu yoktur diye atalarımız boşa dememiş

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Orada büyük rant dönüyo çok büyük :off:

greenmile

greenmile

Üye
olan senin benim gibi garibana oluyor,bizimki can değil mi?
İran'ın en azından naptığı belli,bizde böyle birşey de yok hem amerikanın dostuyuz hem iranın yanındayız.Dün beşar esadla kankayken bugün muhaliflerin yanındayız,allaha emanet bayır aşağa gidiyoruz

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
kpln04

kpln04

Üye
ben bunu anlamıyorum gerçekten anlamıyorum eğer anlayan biri varsa anlatsın bi zahmetHer şehit haberinden sonra aynı laflar şehitler ölmez vatan bölünmezÜlke savaşta da benim mi haberim yok?3 5 çapulcu değil mi bunlar?Şunu iyice anlayın bitirilmek istenmiyor bu çok açık Yoksa onlarca terörist elini kolunu sallayarak bu ülkenin evlatlarını hunharca katledemez.Adamlarda uçak,tank,helikopter olsa yanacağız Allah'tan yok yani.Yılanın başını küçükken ezmezsen,o yılanla sen bir zaman sonra uğraşamazsın.Bırakın ağlamayı ölen öldüğüyle kalıyor.2 gün sonra kimsenin aklına bile gelmeyecek o şehitlerin Ailesi haricinde. Allahtan rahmetmiş böyle adice ölüme göz göre göre ölüme Allah bile rahmet eylemez.
ben sana anlatayım o yılan varya Kürt halkı gel ez başımızı! senin o büyüklerin varya paşaların komutanların hep onların pisliği! zulmün tepkisi yaşananlar artık usandık! Sizler o insanların halini görmeden atıp tutun! Dağdakilerde bu ülkenin insanları! Ölenlerde devletin suçu

greenmile

greenmile

Üye
o yılanın başı öcalandır beşikteki çocuğa kurşun sıkanlar kim ben miyim? Kürt halkı terörü kendinden neden ayıramıyor?Bu ülkede lazlar çok mu saf?Onlar neden dağa çıkmıyor eline silah alıp?Dağdaki de insanmış.İnsan olan kendi askerine kurşun sıkmaz anlatabildim mi?

kpln04

kpln04

Üye
o yılanın başı öcalandır beşikteki çocuğa kurşun sıkanlar kim ben miyim? Kürt halkı terörü kendinden neden ayıramıyor?Bu ülkede lazlar çok mu saf?Onlar neden dağa çıkmıyor eline silah alıp?Dağdaki de insanmış.İnsan olan kendi askerine kurşun sıkmaz anlatabildim mi?
lazmış var oldukların beri mezopotamyada yaşayan halkı 3 5 tane kırmayla karıştırmayın onlar neden çıksınki yalakalık varken

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lazmış var oldukların beri mezopotamyada yaşayan halkı 3 5 tane kırmayla karıştırmayın onlar neden çıksınki yalakalık varken
3 5 tane adi hain bebek katili insanlıktan çıkmış canavar doğru diyorsun sadece kırmayla karıştırmayalım

greenmile

greenmile

Üye

kürdü,çerkezi,lazı,manavı ve daha pek çok etnik köken bir arada yaşıyor bu ülkede sen dağa çıkmayı mantıklı görürsen onlarında çıkması lazım

Pkknın istediği ne?Özerk olalım içişlerimizde bağımsız dışarda Türkiye ye bağımlı kısaca Türkiye elektriği ekmeği suyu versin biz takılalım.

Var mı böyle bir mantık vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkes Türktür bu ülkede zaten etnik kökeni çok olan bir milletiz

anılbaran

anılbaran

Üye
ya oraya cıkanların cogunun beyni yıkanmış daha neyi ne oldugunu bilmiyor ezberlettirmişler bi kaç bişi tm :@

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
burda gelipte pkkyi savunma arkadasm.herkesin sabri sinir noktasinda zaten.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
Mehmet gerçekten üzgünüm güzel konu ve videonun başlangıcını izleyebildim dayanamyıp ağlıyorum sonra hastalanıyorum...
Allah Bildiği gibi yapsın...Çok zor en zor da ailelerine...
24 eve ateş düştü annelerin babaların ciğeri yanıyor ....
Biz ne dersek boş...Allah ailelerine sabır versin...

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap, Tuba.Erva ve greenmile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt