ben sana anlatayım o yılan varya Kürt halkı gel ez başımızı! senin o büyüklerin varya paşaların komutanların hep onların pisliği! zulmün tepkisi yaşananlar artık usandık! Sizler o insanların halini görmeden atıp tutun! Dağdakilerde bu ülkenin insanları! Ölenlerde devletin suçuben bunu anlamıyorum gerçekten anlamıyorum eğer anlayan biri varsa anlatsın bi zahmetHer şehit haberinden sonra aynı laflar şehitler ölmez vatan bölünmezÜlke savaşta da benim mi haberim yok?3 5 çapulcu değil mi bunlar?Şunu iyice anlayın bitirilmek istenmiyor bu çok açık Yoksa onlarca terörist elini kolunu sallayarak bu ülkenin evlatlarını hunharca katledemez.Adamlarda uçak,tank,helikopter olsa yanacağız Allah'tan yok yani.Yılanın başını küçükken ezmezsen,o yılanla sen bir zaman sonra uğraşamazsın.Bırakın ağlamayı ölen öldüğüyle kalıyor.2 gün sonra kimsenin aklına bile gelmeyecek o şehitlerin Ailesi haricinde. Allahtan rahmetmiş böyle adice ölüme göz göre göre ölüme Allah bile rahmet eylemez.
lazmış var oldukların beri mezopotamyada yaşayan halkı 3 5 tane kırmayla karıştırmayın onlar neden çıksınki yalakalık varkeno yılanın başı öcalandır beşikteki çocuğa kurşun sıkanlar kim ben miyim? Kürt halkı terörü kendinden neden ayıramıyor?Bu ülkede lazlar çok mu saf?Onlar neden dağa çıkmıyor eline silah alıp?Dağdaki de insanmış.İnsan olan kendi askerine kurşun sıkmaz anlatabildim mi?
3 5 tane adi hain bebek katili insanlıktan çıkmış canavar doğru diyorsun sadece kırmayla karıştırmayalımlazmış var oldukların beri mezopotamyada yaşayan halkı 3 5 tane kırmayla karıştırmayın onlar neden çıksınki yalakalık varken
lazmış var oldukların beri mezopotamyada yaşayan halkı 3 5 tane kırmayla karıştırmayın onlar neden çıksınki yalakalık varken
Aynenburda gelipte pkkyi savunma arkadasm.herkesin sabri sinir noktasinda zaten.